💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Olmamisdindir belki, yeme düzeni bozulunca göbek çıkıyor, bir an önce toparlarsin olur biter, zaten ideal kilona yakınsın biraz dikkat biraz spor oldu bitti bile
ay agzından bal damlıyor 6 ları goremedım bir turlu ınsallah bu sefer hızlıca 6 lara gecıp fınısh cızgı sını gorucem
Önce benim kizla oglan evlensinde
bizimkilere sıra gelene kadar de
Kendisi profosyenel kilo alip - vermecidir
valla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yok
kendine eziyet etmesene tatlim
haklısın abla gazlı ıcecekleri cogalttım sanırım onunda etkisi var
Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi
gunaydın ❤yapıldı yapıldı
Aksam cocuklar uyuyunca uyumusum abla iki gundur oksurukten uyuyamiyorum gece daha cok siddetleniyor uykusuzdum aksam erken yatiyim dedim uyuyamadim
gecmıs olsun canım kozalak pekmezı cok iyi geliyormuş diye duydum ama hıc denemedim
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar
gunaydın
Günaydın can kızlar
gunaydın
Günaydın kızlarrr
gunaydın
Günaydın kızlar
gunaydın canım hosgeldin ben Merve
İş yerinden gunaydinn

Eve gidince görüşürüz
Gunaydın ablam

El ütüsü derken şu tarz bir aleti mi kast ediyorsun yoksa elle düzeltmeyi mi?
Eki Görüntüle 2704616
Yeni gelinim vurmayın cahilim

Eşim yapacak gibi duruyor, genel olarak kilolarına savaş açmış durumda
Bu daha iyiymiş ama ben anam usulü elle duzeltemiyi kast etmiştim
Yeni gelin ilerde anlayıp güleceğin ne anılar bitiktireceksin bakalım

Misal ben yeni gelinken eşimin arkadaslari gelmişti tavuk bud pilav yapıyım demiştim .Gidip marketten en büyük budlari seçtim zengin göstersin diyeşaka tabi
Ve ben onu ocakta kızartmaya çalıştım cokda güzel kızardı dışı
Sofram gayet güzel sıra ana yemeğe geldi görüntü harika amma ici kıpkırmızı pişmemiş Ve ben öncesinde tatmayi bile akıl edimiycek kadar bilinçsizim yaniÇok utanmıştım
İlk yaptığım tatlida ve her gelene yapmaya çalıştığım tatli rulo pastaydi onu katlayana kadar soğuk terler dokerdim cokturda kırılıp olmayıp yeniden yapmaya çalıştığım amma kolay bir kalıp, tepsi keki yapıyım diye niye düşünmüyormusum diye şuan düşünüyorum

Gunaydin hos geldin canim

Gunaydin tatlim

Kolay gelsin tatlim

Gunaydin canim daha yapmadim

Bana gonder tatlim
1 ayda fit kedi yaparim
Yarısını yaptım anca şöyle bir işe başlayıp bitirmeyi kız kaç yaşına gelince görürüm acaba

Sen bunu anlatınca benimde aklıma geldi 2 haftalık falan evliyim esimin arkadaslar ini iftara cagırdık tatlı olarak sutlac yapayım dedim neyse yaptım sutlacı sonra guzel gorunsun diye fırına koymak aklıma geldi ustunu kızartayım birde toprak kaplarda daha guzel durur diye kızarttım goruntu guzel neyse yediler ıctıler Esimler sofrayı topluyor arkadasım sutlac kasesını yere dusurdu ters sekılde adam nasıl mahcup oldu ev battı diye tabi benimde İcim gidiyor neyse kaseyı bir kaldırdık ki sutlac hala tabakta duruyor nasıl utandım varya

2 tane de sonradan attım ağzıma onu mu gördün naptın
Daha iyiyim ablacım yaa.
Ben nasil görmemişim burayı hayret.
Çok fena kilo durumları.bu pandemi iyi olmadı .
Sağlık olsun yapalım.
78 leri gördüm ki hamileliklerimi78 ile bitirmiştim.
Sen nasılsın?
hoşgeldin canım hepimiz için durum aynı
bugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğiz
Gunaydin. Sabahin 6sindan beri ayaktayiz. Kahvaltilar yapildi mi
günaydın canım
Gunaydin kizlar mutlu sabahlar
günaydın canım
Dunki menum
Sabah 10.30
1 sandvic ekmeginden tost 1kk peynir 1tk fistik ezmesi 1tk recel 1b kbahve

Ara
Mandalin

Aksam 17.30
4 parca tavuk 1 kasr cacik 1d Kek (dunden kalan )
2lt su
kek bitti mi peki
Günaydın can kızlar
günaydın canım
Günaydın kızlar
günaydın canım
İş yerinden gunaydinn

Eve gidince görüşürüz
günaydın abla

Ben senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemez Yemek de anca makarnadır fırında pişen basit şeylet falan pişiriyordum hep. Eşim beni tanıdı çalışıyorum zaten çok şey beklemiyor ama ağır misafirler gelmeye başlayınca heralde benim de böyle olaylarım çok olur
Ütü konusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diye kendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm
İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamış

Ordan yırttım en azından birde onu temizlemek ıcın ugrasacaktım evlenene kadar mutfaga gırmezsem olacagı oydu

Hoşbuldum mervecim.
Ben canan
Hoşbuldum baharcim.

Evet 2side 6da uyanmisti
İkiz mi yoksa

Bende 6 senelik evliyim. 6 aylik evliyken arkadasimi yemeğe cagirdim. Firini kapatayim derken sonsuz süreye ayarlamişim. Biz arkadaşımla muhabbet ederken yemek kömür oldu genelde yemeklerim cok oluyodu, ailem kalabalik oldugundan az yapamiyodum bir turlu.. birde en çok firindan cektim zor alistik birbirimize. Cok hizli pisiriyor. Tariflerdeki derecede asla pisiremiyorum yaniyor mutlaka :)

Her firinin pişirme suresi farkli oluyor
Insan alisincaya kadar bikac seyin yanmasi normal :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…