olabilir abla uykunu kacırmasın fazla kahveDün ütü de baya yordu heralde
İş de yogundu bugün
Gelince filtre kahve icmistim ama ayiltmadi :)
Simdi Türk kahvesi iciyorum
Bu sefer uzun soluklu olur ınsallahbende 68 de 1 gün kaldim
Süper olmuşBu arada bugün en az 40 dk yürüyüş yaptm
Biraz kendime geldimolabilir abla uykunu kacırmasın fazla kahve
Soz nisan var galiba hayirli olsun. İnsallah yetisir. O stresi iyi biliyorum. Benim nikah sekerlerim yetismemisti. Nikah gunu kargoya gittim dagitima cikmis bulup alamamistim. Rezil olmustum :/Eylülün 9 unda al kapida com dan
Sandik, tepsiler, gondol vs. Sipariş etmistim
Sitede 21 gun yazyor kargo zamani
Bugun tlf actim
Tr de tedarik edikten sonra 21 gun diyolar
Şu 2 gün icinde gelmezse, söz icin tekrar tepsi almam lazim
Aman ne rezil olacan, Allah emri degil ya :))Soz nisan var galiba hayirli olsun. İnsallah yetisir. O stresi iyi biliyorum. Benim nikah sekerlerim yetismemisti. Nikah gunu kargoya gittim dagitima cikmis bulup alamamistim. Rezil olmustum :/
Evlilik yildönümümüBenim bugunku menuuuum
07.00
3 yumurta peynirle tavada(kizimla yedik)
1 dilim ekmek
Balli süt
13.00
Yogurt bir kâse
5 yk pirasa
17.00 türk kahvesi
19.30
Tavuk çorbası
Salata
Pirasa
Kaçamak olarak pasta var. Yildonumu icib esim almis dayanamadım
Ateşin varmi cnm, tat alma nasiliyi aksamlar kizlar iki gundur oksurukten uyuyamiyordum bugunde koku almamiyorum test yaptirmayada korkuyorum ev karantinasi verirler diye disari maskeyle cikiyorum artik
Dikkat edicem yarin söz. Nikah yildonumuEvlilik yildönümümü
Saglikli huzurlu mutlu nice yillar cnm
Her gün olan bisey olmadigi icin hadi neyse diyorum :) ama lutfen yarin kacamak olmasin
Atesim yok abla burun akintisi ve oksuruk var bugunde cok sevdigim lavanta yagini koklamak istedim koku almadim kokusu cok keskin ama ben koku almiyorumAteşin varmi cnm, tat alma nasil
Allah mutlu mesut etsin inşallah abla hayirli olsunAman ne rezil olacan, Allah emri degil ya :))
Cumartesi kiz isteme, yüzük takilacak cnm
Yetismezse bikac tepsi alicam mecbur, cukulata lokum vs. Icin
Sandiginida sonra götürürüm artik
Maşallah devamlılığı olur inşallahBu arada bugün en az 40 dk yürüyüş yaptm
Gerçekten normal gripden ayırt edebilecek bı durumdami oluyor insan cnmAtesim yok abla burun akintisi ve oksuruk var bugunde cok sevdigim lavanta yagini koklamak istedim koku almadim kokusu cok keskin ama ben koku almiyorum
Gelmezse alirsin mecburen digerlerinide iade edersin. Hayirli olsun simdidenAman ne rezil olacan, Allah emri degil ya :))
Cumartesi kiz isteme, yüzük takilacak cnm
Yetismezse bikac tepsi alicam mecbur, cukulata lokum vs. Icin
Sandiginida sonra götürürüm artik
kacamaksiz ama baya dolu bi menü olmuş :) yarini birazdaha hafif tutmaya calis cnmKahvalti önce 9.gibi 1 avuç kuruyemiş
11.30 Kahvalti
2 yumurta 5 sucuk dilimi ile omlet
Maydonoz dereotu
1dilim ekmek
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
Domates
1 tk taHinpekme
Ara neskafe 1 kare bitter
Ara 1ince dilim peynir 2 ceviz 1 dilim ekmek (iştahımı dizginlemrkte zorlandigim bir gün oldu)
Akşam 19.30
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase cacık
6,7 tane biber
Domates turp
1kucuk kase patlıcan biber kozlemesi
2,5 lt su 1 bardak ödem çayı 40 dk eliptik
Ooo herseyi kutluyormusunuzDikkat edicem yarin söz. Nikah yildonumu
kendini daha kötü hissedersen yinede bi dr a git istersen cnmAtesim yok abla burun akintisi ve oksuruk var bugunde cok sevdigim lavanta yagini koklamak istedim koku almadim kokusu cok keskin ama ben koku almiyorum
Amin cnm sagolasinAllah mutlu mesut etsin inşallah abla hayirli olsun
Sagolasin cnmGelmezse alirsin mecburen digerlerinide iade edersin. Hayirli olsun simdiden
Cuma gününe göre eksideyim.. 1 kiloya tamamlamaya calisicam oyuzden altın vuruş yapmam lazım yarınkacamaksiz ama baya dolu bi menü olmuş :) yarini birazdaha hafif tutmaya calis cnm
Ooo herseyi kutluyormusunuz
kendini daha kötü hissedersen yinede bi dr a git istersen cnm
Amin cnm sagolasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?