Hazir yufkalar cikti mertlik bozulduBen de korona döneminde hamur yoğurup pizza yapmıştım, ama mantı börek falan açabilir miyim ilerde onu allah gösterirmaşallah nice güzel 6 seneler olsun, darısı başıma
Çok pratik oluyor amaHazir yufkalar cikti mertlik bozuldu
Allah bağışlasın.Yok biri 3 yasinda digeri 8 aylik :)
Canlı dersten mi ciktin yoksa?Pert Poniden selamlar
Yok öyle bir yufkaciÇok pratik oluyor amabizim orda bir yufkacı var, çok güzel yufkaları hiç uğraşmıyoruz, annem bile direkt ordan alıyor.
Gece uyuyamadım bi de kızları okuldan sonra piknik yerinin parkına götürdüm çok tenhaydı Allahtan. Çok yoruluyorum ben ya. Ev işleri de biriktiNe oldu cnm okul harici başka yeremi gittin
A badem hoşgeldin canım sende ben gibi ara ara kaybolup geri geliyosunCanlı dersten mi ciktin yoksa?
Haha haklısın abla, unutmam lazımYok öyle bir yufkaciunut onu kardes
aynı sene evlenmısız demekkiBende 6 senelik evliyim. 6 aylik evliyken arkadasimi yemeğe cagirdim. Firini kapatayim derken sonsuz süreye ayarlamişim. Biz arkadaşımla muhabbet ederken yemek kömür oldugenelde yemeklerim cok oluyodu, ailem kalabalik oldugundan az yapamiyodum bir turlu.. birde en çok firindan cektim zor alistik birbirimize. Cok hizli pisiriyor. Tariflerdeki derecede asla pisiremiyorum yaniyor mutlaka :)
cok mu yogundu gununPert Poniden selamlar
benim birkaç sene sürdüHer firinin pişirme suresi farkli oluyor
Insan alisincaya kadar bikac seyin yanmasi normal :))
Kesinlikle doğru yoldasinBen senelerdir yalnız yaşıyorum aslında ama ev işlerinden çok anladığım söylenemezYemek de anca makarnadır fırında pişen basit şeylet falan pişiriyordum hep. Eşim beni tanıdı çalışıyorum zaten çok şey beklemiyor ama ağır misafirler gelmeye başlayınca heralde benim de böyle olaylarım çok olur
Ütü konusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diyekendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm
İyi yönünden baksaydın en azından ev batmamış
Taş gibi olmuş yaniSen bunu anlatınca benimde aklıma geldi 2 haftalık falan evliyim esimin arkadaslar ini iftara cagırdık tatlı olarak sutlac yapayım dedim neyse yaptım sutlacı sonra guzel gorunsun diye fırına koymak aklıma geldi ustunu kızartayım birde toprak kaplarda daha guzel durur diye kızarttım goruntu guzel neyse yediler ıctıler Esimler sofrayı topluyor arkadasım sutlac kasesını yere dusurdu ters sekılde adam nasıl mahcup oldu ev battı diye tabi benimde İcim gidiyor neyse kaseyı bir kaldırdık ki sutlac hala tabakta duruyor nasıl utandım varya
Ya dimiOrdan yırttım en azından birde onu temizlemek ıcın ugrasacaktım evlenene kadar mutfaga gırmezsem olacagı oydu
Haha, böyle yapmazsam tepeme çıkar. Annesinin evinde çatalını bile kendi almamış bir adam, neyse o da biraz yalnız yaşamış da işten anlıyor biraz. Yine de zaman zaman annesi gibi olmamı beklemiyor değil ama çok beklerKesinlikle doğru yoldasin
hemde ne tas onu nasıl yediler hala anlamıyorumTaş gibi olmuş yani
sorma canım ya annemde aman siz ders calisin aman yoruluyorsunuz koca evinde bol bol yapacaksınız derdiYa dimiannem önüne getirirdi yemeğimi yorulmussundur diyerek Bırak mutfağa girip yemek yapmayı Gelde bekarlık sultanlık deme
dinlen abla dun ise gitmeyince zor olmustur bugunBugün cok yorgun hissediyorum kendimi
Hic halim yok
Kendimi ordan oraya atiyorum :))
erkeklere elini bir kere kaptırınca arkası gelıyorHaha, böyle yapmazsam tepeme çıkar. Annesinin evinde çatalını bile kendi almamış bir adam, neyse o da biraz yalnız yaşamış da işten anlıyor biraz. Yine de zaman zaman annesi gibi olmamı beklemiyor değil ama çok bekler
yorgan yuzlerini utulemedim daha :)) saat geç olmuştuAyy bu kadar ütü yapıp üstüne yorgan yüzü utuluyorsun....abla yaa.kirisik yativersinler aman.
Hic canının kiymetinj bilmiyorsun.bir sen bir ekim @ekim2009(selam olsun)
2 sele vardi cnmİyi geceler mefkusum
İyi birikmiş ütü
tereysgli pekmez yaptinmi cnmAksam cocuklar uyuyunca uyumusum abla iki gundur oksurukten uyuyamiyorum gece daha cok siddetleniyor uykusuzdum aksam erken yatiyim dedim uyuyamadim
kek olmasa süper olacakmisDunki menum
Sabah 10.30
1 sandvic ekmeginden tost 1kk peynir 1tk fistik ezmesi 1tk recel 1b kbahve
Ara
Mandalin
Aksam 17.30
4 parca tavuk 1 kasr cacik 1d Kek (dunden kalan )
2lt su
bende 68 de 1 gün kaldimvalla ablaya 7 senedir hedefe ulasamadım gitti bir kere 64 gordum sanırım dahası yok
kv evinde keyfin yerinde heralde ki dönmek istemiyorsunbugünde yürüyeceğiz kızımla bol bol yürüyüş yapıp enerji stoklayalim 23 unde filan döneceğiz
cok akillilik etmişin cnmkonusunu ilişkinin en başlarından beri kendisine empoze ettim zaten, ben ütü sevmem 2.5 lira verir ütücüye ütületiriz veya sen kendin ütülersin diyekendi ütülüyor şimdilik, baştan nasıl alıştırırsam öyle gider diye düşündüm
aksam erken yatiyolarmi bari cnmEvet 2side 6da uyanmisti
hele tr de ki yufkalar cok taze ince oluyor, hic ugrasmaya degmezÇok pratik oluyor amabizim orda bir yufkacı var, çok güzel yufkaları hiç uğraşmıyoruz, annem bile direkt ordan alıyor.
seninkiler kac yasinda oldu cnmAllah bağışlasın.
Tam hareketli zamanları.
menünü duzenledigim sekilde alt alta ve saatleriyle yazarsan daha iyi olur cnmİyi akşamlar bugünün menüsü
Kah
2 haş yumurta
5 zeytin
dom sal maydanoz
1dilim kızarmış patates
Akşam
1 yumurta
1 domates
1 dolma
3 5 fıstık
acelem vardı evden çıkmam gerekiyordu az yedim
pizzayi 1 dilimde birakabilmen güzel cnmBen de günün menüsünü paylaşıp kaçayım, akşam fazla aktif olamıyorum malum sebeplerden
Kahvaltı: yok
Öğlen 11.45:
1 levrek ızgara
1 dilim ekmek
Yarım fırın patates
1 avuç salata
Ara 15:00
1 muz
Akşam 19:00
1 dilim anne pizzası
1 su bardağı diyet kola
2 lt su, 1 yeşil çay, 1 türk kahvesi, 1 filtre kahve
Spor:yok
Pizzaya kızacaksınız biliyorum ama geçiş dönemindeyim, yavaş yavaş yok edeceğim söz
Dün ütü de baya yordu heraldedinlen abla dun ise gitmeyince zor olmustur bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?