Afiyet olsunaman yarabbim cok tatlısın ya ❤cok tesekkurler
komsularımızdan yana cok sanslıyız cok zarıfsınız efenımkeske daha once tasındaydk
Esim varken hayatta almam arabayı ben kaza yaptırır insana vites gecırmeme bile karısı yavas giderim hızlı git der hızlı giderim yavaso varken sofor koltuğuna dahi gecmem
Tesekkur ederimcanım seninle gündüz içeriz
Tesekkurler canım benim ❤nasılsı neler yapıyorsun nAfiyet olsuno sizin tatliliginiz ❤
İyi geceler cnm iyi bir uyku cekersin inşallahBana ayrılan sürenin sonuna geldik herkese iyi geceler bol eksiler menüleri yazın menüler eksik
Spor herseyın bası ya kilo vermesen bile spor Bayaa goruntuyu fark ettırıyorSezeryan dogum sonrası spor yapinca baya toparliyor. Ama dogum yeni olduysa spor yoksa pek birsey beklememek lazım...
Ben buyugu 113 ile dogurdum. Dogum sonrasi 7 aylik hamile gibi 3 ay gezdim. 3. Ay kg 103 idi. Ama gobek hâla hamile gibiydi. Sonra diyete baslayip 86ya indigimde en azindan hamile gibi durmuyordum...
İkincide 112 ile dogurdum. Bunda eve geldigimde 104 kg idim. Ve gobegim inmişti. Tabi karantinaya yediğim tatlilar tirmaladi beni. Karbonhidrat seker bir arada gidince gobek ve kg aldi basini gitti. Suan 109 civariyim. Gobegim hâla kocaman. Ama mide kismi biraz buzustu sanki(kendimi kandiriyorumdur) spor sart yani
Bu ara diyete odaklandım gözüm başka bir şey görmüyor,Tesekkurler canım benim ❤nasılsı neler yapıyorsun n
Biz kadınların nedir bu diyetten cektıgı bilmem benimde sayılı gunlerım kaldı diyetle kavusmamızaBu ara diyete odaklandım gözüm başka bir şey görmüyor,
Allah başka dert vermesin de diyet yapalım tekBiz kadınların nedir bu diyetten cektıgı bilmem benimde sayılı gunlerım kaldı diyetle kavusmamızabaya bı bosladıydım kendisini lakin gel etme yine beraber olalım diyor bende daha fazla kırmayayım dedim yoksa alıp basını gidecek yagcıklar
Ne kadar sure oldu dogum yapalı
Benimkiler büyüdü ya giydiğim sütyenlwri giyemiyorum olmuuor sporcu atleti giyiyorum ben ya da emzirme atleti . Sütyen giymiyorum yeni almadımda giyince canım acıyor rahat edemiyorum. Ben de spor yaparım mekik ama cok yoruluyorum ona gücüm yok gibi . Eğer toparlanacaksa zamanla iyi o zaman . . Bebek hareketlendikçe bende peşine spor yapmış gibi olacam illakiBen yardımcı olayım. Emzirirken göğüsler bikaç beden büyür sütten kesince 3 5 ay sonra nerdeyse eski haline gelir çok çok az bir fark olur. Daha rahim toparlanmamıştr.benxe 2 yıla kadar daha iyi toparlanır. Arkadaşm sporla kocaman sezaryan göbeğini dümdüz yaptı.ayrıca ordaki yağlanmanın azalması için en etkili yöntem hamurşini tamamen kesmek
En son 71 idim ne kadar aldım bilmiyorum bakalımAllah başka dert vermesin de diyet yapalım tek☺, canım ilk başlangıç zor gelebilir ama kilo verdikçe seveceksin bu işikaç kilosun acaba
Belki vermissindir, en kötü 71 diyelim öyle olsunEn son 71 idim ne kadar aldım bilmiyorum bakalım
Ahhh ahhh nerede gobek cıktı onden hamur ısı gazlı ıcecek lerın hattı hesabı yok aynı kalmam mucize olurBelki vermissindir, en kötü 71 diyelim öyle olsun
Olmamisdindir belki, yeme düzeni bozulunca göbek çıkıyor, bir an önce toparlarsin olur biter, zaten ideal kilona yakınsın biraz dikkat biraz spor oldu bitti bileAhhh ahhh nerede gobek cıktı onden hamur ısı gazlı ıcecek lerın hattı hesabı yok aynı kalmam mucize olurben 75 olmusım dur dıyorum
Ne kadar kalabaliklasmisizKiz zaman su gibi bak kaç yıldır burda debeleniyoruz ben geldiğimde Huma vardı poniyle senin kizlae seydanin kızlar ki şimdi oğlu . Benim ikinci . Edibenin supriz bebe . Zuhal ablanın gelinin iki bebe yeni gelin adayı uuuuu neler neler olmuş poniden üçüncüyü dilekten 4. Yu beklemiyor değilim
ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤
Oyyy kuzummmm ne kadar incesin ellerine saglik
Önce benim kizla oglan evlensindeBiz bu gidişle torunumuzun düğünü var 2 aya zayıflamam lazım diyerek bile burda olucaz
Yakinda ne göbek ne mide kalmicakSezeryan dogum sonrası spor yapinca baya toparliyor. Ama dogum yeni olduysa spor yoksa pek birsey beklememek lazım...
Ben buyugu 113 ile dogurdum. Dogum sonrasi 7 aylik hamile gibi 3 ay gezdim. 3. Ay kg 103 idi. Ama gobek hâla hamile gibiydi. Sonra diyete baslayip 86ya indigimde en azindan hamile gibi durmuyordum...
İkincide 112 ile dogurdum. Bunda eve geldigimde 104 kg idim. Ve gobegim inmişti. Tabi karantinaya yediğim tatlilar tirmaladi beni. Karbonhidrat seker bir arada gidince gobek ve kg aldi basini gitti. Suan 109 civariyim. Gobegim hâla kocaman. Ama mide kismi biraz buzustu sanki(kendimi kandiriyorumdur) spor sart yani
En sevdigimmmBu ara diyete odaklandım gözüm başka bir şey görmüyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?