💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Afiyet olsun o sizin tatliliginiz

Sezeryan dogum sonrası spor yapinca baya toparliyor. Ama dogum yeni olduysa spor yoksa pek birsey beklememek lazım...
Ben buyugu 113 ile dogurdum. Dogum sonrasi 7 aylik hamile gibi 3 ay gezdim. 3. Ay kg 103 idi. Ama gobek hâla hamile gibiydi. Sonra diyete baslayip 86ya indigimde en azindan hamile gibi durmuyordum...

İkincide 112 ile dogurdum. Bunda eve geldigimde 104 kg idim. Ve gobegim inmişti. Tabi karantinaya yediğim tatlilar tirmaladi beni. Karbonhidrat seker bir arada gidince gobek ve kg aldi basini gitti. Suan 109 civariyim. Gobegim hâla kocaman. Ama mide kismi biraz buzustu sanki(kendimi kandiriyorumdur) spor sart yani

Spor herseyın bası ya kilo vermesen bile spor Bayaa goruntuyu fark ettırıyor

Bu ara diyete odaklandım gözüm başka bir şey görmüyor,
Biz kadınların nedir bu diyetten cektıgı bilmem benimde sayılı gunlerım kaldı diyetle kavusmamızabaya bı bosladıydım kendisini lakin gel etme yine beraber olalım diyor bende daha fazla kırmayayım dedim yoksa alıp basını gidecek yagcıklar

Allah başka dert vermesin de diyet yapalım tek, canım ilk başlangıç zor gelebilir ama kilo verdikçe seveceksin bu işi kaç kilosun acaba

Ne kadar sure oldu dogum yapalı

3 ay oldu

Benimkiler büyüdü ya giydiğim sütyenlwri giyemiyorum olmuuor sporcu atleti giyiyorum ben ya da emzirme atleti . Sütyen giymiyorum yeni almadımda giyince canım acıyor rahat edemiyorum. Ben de spor yaparım mekik ama cok yoruluyorum ona gücüm yok gibi . Eğer toparlanacaksa zamanla iyi o zaman . . Bebek hareketlendikçe bende peşine spor yapmış gibi olacam illaki hamur işini bırak bir dilim ekmek kahvaltıda yiyorum normalde . Çok nadir fazla ekmek yediğim oluyor . Mesela menemen yaparsam ekmek çok gidiyor

Ahhh ahhh nerede gobek cıktı onden hamur ısı gazlı ıcecek lerın hattı hesabı yok aynı kalmam mucize olur ben 75 olmusım dur dıyorum
Olmamisdindir belki, yeme düzeni bozulunca göbek çıkıyor, bir an önce toparlarsin olur biter, zaten ideal kilona yakınsın biraz dikkat biraz spor oldu bitti bile

Ne kadar kalabaliklasmisiz
Yeterin artik çocuk falan yapmayin
Siz hamile kalip kilo aliyosunuz diye bende aliyorum

Yakinda ne göbek ne mide kalmicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…