💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben yardımcı olayım. Emzirirken göğüsler bikaç beden büyür sütten kesince 3 5 ay sonra nerdeyse eski haline gelir çok çok az bir fark olur. Daha rahim toparlanmamıştr.benxe 2 yıla kadar daha iyi toparlanır. Arkadaşm sporla kocaman sezaryan göbeğini dümdüz yaptı.ayrıca ordaki yağlanmanın azalması için en etkili yöntem hamurşini tamamen kesmek

Hosgeldin tatlim
Duzenli gelirim dersen tabiki cnm

2.sartmizda daima ileriye bakarak azimle ustumuzdeki yuklerden kurtulmak :))

Burda günlük menu yazma ve yorum istiyoruz :))
Çok başarılı bir öğrenci olacağım söz. Hepinizi alıntılayamadm kızlar hoş bulduk. 168 boy 92 kiloyum. 3 yaşlarında bir kızım var. Bir an önce hafiflemek istryrm

Nasilsin tatlim, sikayetlerin azaldimi
Dr a gidebildinmi
Evet daha iyiyim çok şükür. Bu Cuma tekrar şeker değerlerime bakıp karar verecekler insülin başlamaya. İnsülin kullanınca biraz kilo alırsın diye uyardılar
Hoş geldin canim hamilelik nasil gidiyor Rabbbim saglicakla kavuşursun bebişini
Sağol canım, amin. Başlarda baya zorlandım ama iyiye gidiyorum.
Teşekkür ederim Baharcığım, bulantılarım, başağrılarım azaldı, diyet ve spor da bu hafta oturdu gibi. Bakalım insülini olabildiğince ertelemeye çalışacağım

Evet ya ben arabada alırım ozamana Kızılay'da olur az Fink atmadık zamanında orlarda,

Edibecigim nasıl sevindim bu güzel haberleri duyunca Maşallah daha iyi olursun inşallah cnm

Vucudun kendini toparlamasi zaman alir cnm
Dr izin verdiği zaman sporda yaparsan gider

Süpersin canım söz konusu bebeklerimiz olunca bizim pis boğazlar nasılda evcilleşiyor . Sağlıkla devam etsin inşallah böyle güzel haberler alalım burdand kopmmayalim

Vucudun kendini toparlamasi zaman alir cnm
Dr izin verdiği zaman sporda yaparsan gider
Abla doktorlardan ziyade kendini dinlemek gerekli ben ilkinde çok zor toparladım ikinci sezeryan daha kolay toparlıyorsun hatta bu dogumum zor geçmiş sonra söylediler ki ben eve gelip korse takamayinca anladım iç organlarım ağrıyordu resmenn ama çabuk toparladim . Leslie yürüyüş iyi geliyor mesela

Kızılay'a metroyla gel park yeri sıkıntı ben Ankamall de birakirip metroyla gelirim
Tamamdır Saatleri ayarla planımızı yapıyoruz
1.Sen kızı buyutuyorsun
2.Benim kız memeyi bırakıyor (Şayet senin kız da memesiz duramiyan bir bebe olursa onunda bırakmasını bekliyoruz )
3.Fit oluyoruz hatta 2 kiloda fazladan veriyoruz ki ogün benim nekadsr guzel yediğime şahit ol istiyorum ..İskender üzerine künefe yiyelim.
4.Ben 38 beden ucus uçuş bir elbise üzerine kısa kot mont ve beyaz spor ayakkabı giyicrm ya sen?

Bulusma planı cok yakın bir zamanda olmadımı dılek

Ben hic sezeryan olmadigim icin bilmiyorum :)))) zaten bu konularda sizin bilgiler daha güncel

Benim bebeler memede yaşıyor canım zaten
Ben elbise kadını değilim yani günlük hayatta mümkün değil oturup kalkmayi beceremiyorum
Skin Jean giyeceğim üzerine beyaz dümdüz t-shirt altına beyaz spor , kızda büyümüş olur saçlarıma yine ombre yaptirip günlük hafif bir makyaj

Bulusma planı cok yakın bir zamanda olmadımı dılek
Kiz zaman su gibi bak kaç yıldır burda debeleniyoruz ben geldiğimde Huma vardı poniyle senin kizlae seydanin kızlar ki şimdi oğlu . Benim ikinci . Edibenin supriz bebe . Zuhal ablanın gelinin iki bebe yeni gelin adayı uuuuu neler neler olmuş poniden üçüncüyü dilekten 4. Yu beklemiyor değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…