Ne iyi olmuşKızı çok gezdirmisim galiba 8 de gece uykusuna geçti inşallah gecenin bir yarısı uyanmaz kahve içeceğim şimdi sende görünce canım çekti miss
Sağol kuzum dilosum fit olup bulusalim artık kız böyle sevda olmaz hep uzak hep uzak kaç yıl oldu bize :) benim atarlı bebede biraz büyümüş olur bı ucunda sen bı ucunda ben Ankara'nın ortasında buluşalım söz müNe iyi olmuşKeyfin bol olsun canım
En son sag arka kapıyı gocertmıstım donerkenen son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim
Hoşbulduk Bahar, çok memnun oldumhoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve Bahar
Ben yardımcı olayım. Emzirirken göğüsler bikaç beden büyür sütten kesince 3 5 ay sonra nerdeyse eski haline gelir çok çok az bir fark olur. Daha rahim toparlanmamıştr.benxe 2 yıla kadar daha iyi toparlanır. Arkadaşm sporla kocaman sezaryan göbeğini dümdüz yaptı.ayrıca ordaki yağlanmanın azalması için en etkili yöntem hamurşini tamamen kesmekGöbeğim ya önde resmen az ama rahatsız ediyor . Mesela karnımı içime çekiyorum gitmiyor . Bebeğin yaşadığı yer sanki toparlanmamışta sarkmış gibi . Anlatamıyorum ama 4 aylık hamileymişim gibi .
Çok başarılı bir öğrenci olacağım söz. Hepinizi alıntılayamadm kızlar hoş bulduk. 168 boy 92 kiloyum. 3 yaşlarında bir kızım var. Bir an önce hafiflemek istryrmHosgeldin tatlim
Duzenli gelirim dersen tabiki cnm
2.sartmizda daima ileriye bakarak azimle ustumuzdeki yuklerden kurtulmak :))
Burda günlük menu yazma ve yorum istiyoruz :))
Evet daha iyiyim çok şükür. Bu Cuma tekrar şeker değerlerime bakıp karar verecekler insülin başlamaya. İnsülin kullanınca biraz kilo alırsın diye uyardılarNasilsin tatlim, sikayetlerin azaldimi
Dr a gidebildinmi
Sağol canım, amin. Başlarda baya zorlandım ama iyiye gidiyorum.Hoş geldin canim hamilelik nasil gidiyor Rabbbim saglicakla kavuşursun bebişini
Teşekkür ederim Baharcığım, bulantılarım, başağrılarım azaldı, diyet ve spor da bu hafta oturdu gibi. Bakalım insülini olabildiğince ertelemeye çalışacağımabla bana bulgur karnabahar hiç etki etmiyor benim ödemim kendi kafasına göre :)
kilo problemi yok demek ki ailenin benim annemde, kvde, ablamda heryerde tartı var annemin tartı 100g eksik mesela ,ablamın ki aynı , buraya getirildigim birebir aynı ,hepsini test ettik
günaydın canım
ayy işin zor abla
alıştımo canım hani sen bı ara ödülle alıyordun cikistada arkadaşın trip atmıştı bizimkilere kötü örnek diye
Poni nerde abla
daha iyi misin canım
şöyle bir ekran görüntüsü bırakayım bizim müziklerama en etkilisi imera
Eki Görüntüle 2704071
Evet ya ben arabada alırım ozamanaSağol kuzum dilosum fit olup bulusalim artık kız böyle sevda olmaz hep uzak hep uzak kaç yıl oldu bize :) benim atarlı bebede biraz büyümüş olur bı ucunda sen bı ucunda ben Ankara'nın ortasında buluşalım söz mü
Edibecigim nasıl sevindim bu güzel haberleri duyuncaEvet daha iyiyim çok şükür. Bu Cuma tekrar şeker değerlerime bakıp karar verecekler insülin başlamaya. İnsülin kullanınca biraz kilo alırsın diye uyardılar
Sağol canım, amin. Başlarda baya zorlandım ama iyiye gidiyorum.
Teşekkür ederim Baharcığım, bulantılarım, başağrılarım azaldı, diyet ve spor da bu hafta oturdu gibi. Bakalım insülini olabildiğince ertelemeye çalışacağım
Kızılay'a metroyla gel park yeri sıkıntıEvet ya ben arabada alırım ozamanaKızılay'da olur az Fink atmadık zamanında orlarda,
Vucudun kendini toparlamasi zaman alir cnmGöbeğim ya önde resmen az ama rahatsız ediyor . Mesela karnımı içime çekiyorum gitmiyor . Bebeğin yaşadığı yer sanki toparlanmamışta sarkmış gibi . Anlatamıyorum ama 4 aylık hamileymişim gibi .
Hoşgeldin arkadaşımÇok başarılı bir öğrenci olacağım söz. Hepinizi alıntılayamadm kızlar hoş bulduk. 168 boy 92 kiloyum. 3 yaşlarında bir kızım var. Bir an önce hafiflemek istryrm
Süpersin canım söz konusu bebeklerimiz olunca bizim pis boğazlar nasılda evcilleşiyor . Sağlıkla devam etsin inşallah böyle güzel haberler alalım burdand kopmmayalimEvet daha iyiyim çok şükür. Bu Cuma tekrar şeker değerlerime bakıp karar verecekler insülin başlamaya. İnsülin kullanınca biraz kilo alırsın diye uyardılar
Sağol canım, amin. Başlarda baya zorlandım ama iyiye gidiyorum.
Teşekkür ederim Baharcığım, bulantılarım, başağrılarım azaldı, diyet ve spor da bu hafta oturdu gibi. Bakalım insülini olabildiğince ertelemeye çalışacağım
Abla doktorlardan ziyade kendini dinlemek gerekli ben ilkinde çok zor toparladım ikinci sezeryan daha kolay toparlıyorsun hatta bu dogumum zor geçmiş sonra söylediler ki ben eve gelip korse takamayinca anladım iç organlarım ağrıyordu resmenn ama çabuk toparladim . Leslie yürüyüş iyi geliyor meselaVucudun kendini toparlamasi zaman alir cnm
Dr izin verdiği zaman sporda yaparsan gider
Yaa ne güzel. 75 olsak incecik dururuz demi??! Hadi bakalım kim önce 70 lerigörecekHoşgeldin arkadaşımBoyumuz ve hedef kilomyz aynı
TamamdırKızılay'a metroyla gel park yeri sıkıntıben Ankamall de birakirip metroyla gelirim
Bulusma planı cok yakın bir zamanda olmadımı dılekTamamdırSaatleri ayarla planımızı yapıyoruz
1.Sen kızı buyutuyorsun
2.Benim kız memeyi bırakıyor (Şayet senin kız da memesiz duramiyan bir bebe olursa onunda bırakmasını bekliyoruz )
3.Fit oluyoruz hatta 2 kiloda fazladan veriyoruz ki ogün benim nekadsr guzel yediğime şahit ol istiyorum ..İskender üzerine künefe yiyelim.
4.Ben 38 beden ucus uçuş bir elbise üzerine kısa kot mont ve beyaz spor ayakkabı giyicrm ya sen?
Ben hic sezeryan olmadigim icin bilmiyorum :)))) zaten bu konularda sizin bilgiler daha güncelAbla doktorlardan ziyade kendini dinlemek gerekli ben ilkinde çok zor toparladım ikinci sezeryan daha kolay toparlıyorsun hatta bu dogumum zor geçmiş sonra söylediler ki ben eve gelip korse takamayinca anladım iç organlarım ağrıyordu resmenn ama çabuk toparladim . Leslie yürüyüş iyi geliyor mesela
Benim bebeler memede yaşıyor canım zatenTamamdırSaatleri ayarla planımızı yapıyoruz
1.Sen kızı buyutuyorsun
2.Benim kız memeyi bırakıyor (Şayet senin kız da memesiz duramiyan bir bebe olursa onunda bırakmasını bekliyoruz )
3.Fit oluyoruz hatta 2 kiloda fazladan veriyoruz ki ogün benim nekadsr guzel yediğime şahit ol istiyorum ..İskender üzerine künefe yiyelim.
4.Ben 38 beden ucus uçuş bir elbise üzerine kısa kot mont ve beyaz spor ayakkabı giyicrm ya sen?
Kiz zaman su gibi bak kaç yıldır burda debeleniyoruz ben geldiğimde Huma vardı poniyle senin kizlae seydanin kızlar ki şimdi oğlu . Benim ikinci . Edibenin supriz bebe . Zuhal ablanın gelinin iki bebe yeni gelin adayı uuuuu neler neler olmuş poniden üçüncüyü dilekten 4. Yu beklemiyor değilimBulusma planı cok yakın bir zamanda olmadımı dılek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?