- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.184
- 598
Benimde son doğum macerasiydi . Geçen kv seçin sevin bol bol sevin torunlara kadar bebek kokusu yok daha diyor . Dedim kardeşim doğurur , eltim doğurur onlarıda severiz :)Ben hic sezeryan olmadigim icin bilmiyorum :)))) zaten bu konularda sizin bilgiler daha güncel
HosgeldinnnnSelam kızlarMefkurem biraz da burada takılabilir mym??
Tişörtü xs al m büyük olur sanaBenim bebeler memede yaşıyor canım zaten
Ben elbise kadını değilim yani günlük hayatta mümkün değil oturup kalkmayi beceremiyorum
Skin Jean giyeceğim üzerine beyaz dümdüz t-shirt altına beyaz spor , kızda büyümüş olur saçlarıma yine ombre yaptirip günlük hafif bir makyaj
valla ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤Kiz zaman su gibi bak kaç yıldır burda debeleniyoruz ben geldiğimde Huma vardı poniyle senin kizlae seydanin kızlar ki şimdi oğlu . Benim ikinci . Edibenin supriz bebe . Zuhal ablanın gelinin iki bebe yeni gelin adayı uuuuu neler neler olmuş poniden üçüncüyü dilekten 4. Yu beklemiyor değilim
Hanımlar toplanın, kahve içmeye geliyorum kahveler benden
Atlamisim kusura bakma detayli bakamıyorum çocuklardan. Buyuk olan 39 aylik diğeri 8 aylik. Kucuk emiyorhoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve Bahar
en son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim
hadi hayırlısı yasemin inşallah çıkmaz birşey
geçmiş olsun kuzuya
canım sormuştum ama bebeğin kaç aylık . Bence kahvaltı sonrası ogleyi ağladığın için iki sacma ara yapmışsın ki bende önceden öyle yapıyordum ne seni doyurmus nede mutlu etmiş ama aksma toparlaman iyi olmuş
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar
ne kader oldu doğum yapalı . Önce memelere cevap vereyim öyle hiç emzirmemis gibi değilde süt bitince boşalması gibide olmuyor sadece biraz fark oluyor göğsun küçükse daha avantajlı benim küçüktür çok bı fark etmedi . göbeğe gelince 1 senede ancak toparlıyor oda sporla filan
Hoşgeldin canim
Şuan nasıl kullaniyorsun Merve heryere gidebiliyormusunEn son sag arka kapıyı gocertmıstım donerken
Biz bu gidişle torunumuzun düğünü var 2 aya zayıflamam lazım diyerek bile burda olucazvalla ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤
ikramıyla gelen misafire bayılırım ❤❤
Kullanıyorum canım navigasyon ile biraz sıkıntı yasıyorum onada alıaırım zamanla sanırım yanlıs yola girerim stresi oluyorŞuan nasıl kullaniyorsun Merve heryere gidebiliyormusun
Ay burda olmasak bile irtibatta oluruz ınsallah dılegımBiz bu gidişle torunumuzun düğünü var 2 aya zayıflamam lazım diyerek bile burda olucaz
Kübra daha bebektiKiz zaman su gibi bak kaç yıldır burda debeleniyoruz ben geldiğimde Huma vardı poniyle senin kizlae seydanin kızlar ki şimdi oğlu . Benim ikinci . Edibenin supriz bebe . Zuhal ablanın gelinin iki bebe yeni gelin adayı uuuuu neler neler olmuş poniden üçüncüyü dilekten 4. Yu beklemiyor değilim
Bizde böyle, siz yeni yerlesiyorsunuz zahmet vermeyeyimvalla ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤
ikramıyla gelen misafire bayılırım ❤❤
Navigasyonla kullanmak eşimle kullsnmaktan daha kolaydıKullanıyorum canım navigasyon ile biraz sıkıntı yasıyorum onada alıaırım zamanla sanırım yanlıs yola girerim stresi oluyor
Ya çok tatlısın ellerine sağlık
aman yarabbim cok tatlısın ya ❤cok tesekkurler
komsularımızdan yana cok sanslıyız cok zarıfsınız efenımBizde böyle, siz yeni yerlesiyorsunuz zahmet vermeyeyim
Esim varken hayatta almam arabayı ben kaza yaptırır insana vites gecırmeme bile karısı yavas giderim hızlı git der hızlı giderim yavasNavigasyonla kullanmak eşimle kullsnmaktan daha kolaydıAdam sağı solunu karıştırıyor ve son dk dönülecek yeri şöylerde Arabayı sattikta kurtuldum
Valla ya ıcmıs kadar oldum İcim ısındı❤Ya çok tatlısın ellerine sağlıkYeni çektirmissin kahveyi galiba ne güzel her yeri kokusu sardı
Ellerine saglik
canım seninle gündüz içerizEllerine saglikbana kokusu yetti, icersem sabaha kadar uyumam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?