💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ben hic sezeryan olmadigim icin bilmiyorum :)))) zaten bu konularda sizin bilgiler daha güncel
Benimde son doğum macerasiydi . Geçen kv seçin sevin bol bol sevin torunlara kadar bebek kokusu yok daha diyor . Dedim kardeşim doğurur , eltim doğurur onlarıda severiz :)

Tişörtü xs al m büyük olur sana

valla ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤
Hanımlar toplanın, kahve içmeye geliyorum kahveler benden
ikramıyla gelen misafire bayılırım ❤❤

Atlamisim kusura bakma detayli bakamıyorum çocuklardan. Buyuk olan 39 aylik diğeri 8 aylik. Kucuk emiyor

valla ya ne cok sey sıgdırmısız hayatlarımıza hep birlikte hep boyle yanyana cancana kalalım ınsallah birbirimizi gormeden birbirimize can olduk❤

ikramıyla gelen misafire bayılırım ❤❤
Biz bu gidişle torunumuzun düğünü var 2 aya zayıflamam lazım diyerek bile burda olucaz

Kübra daha bebekti Şuan ergenliğe girmek için uğraşıyor ben sokmuyorum
Yok anam bu sefer doydum hiç ukte heves kalmadı yeter

Kullanıyorum canım navigasyon ile biraz sıkıntı yasıyorum onada alıaırım zamanla sanırım yanlıs yola girerim stresi oluyor
Navigasyonla kullanmak eşimle kullsnmaktan daha kolaydı Adam sağı solunu karıştırıyor ve son dk dönülecek yeri şöylerde Arabayı sattikta kurtuldum

aman yarabbim cok tatlısın ya ❤cok tesekkurler
Bizde böyle, siz yeni yerlesiyorsunuz zahmet vermeyeyim
komsularımızdan yana cok sanslıyız cok zarıfsınız efenımkeske daha once tasındaydk
Navigasyonla kullanmak eşimle kullsnmaktan daha kolaydı Adam sağı solunu karıştırıyor ve son dk dönülecek yeri şöylerde Arabayı sattikta kurtuldum
Esim varken hayatta almam arabayı ben kaza yaptırır insana vites gecırmeme bile karısı yavas giderim hızlı git der hızlı giderim yavas o varken sofor koltuğuna dahi gecmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…