- 25 Eylül 2019
- 1.570
- 13.653
- 158
Hosgeldin tatlimSelam kızlarMefkurem biraz da burada takılabilir mym??
Şişlik derken sezeryan dikisindemi sorun var cnmFit kızlarr bir şey soracam . Ben emziriyorum sezeryan oldum . Karnımda bir şişlik var eski kiloma gelsemde . Normalde Adriana Lima gibi fiziğim vardı Ama karnımda ki bu minik şişlik nasıl gider . Birde emziriyorum ben bebegimi 1 buçuk yasina kadar emzirecem nasipse sarkık mı kalır emzirme bittikten sonra göğüslerim eski haline döner mi ? Teşekkürler
Hosgledın canım ben Merve ❤Selam kızlarMefkurem biraz da burada takılabilir mym??
Göbeğim ya önde resmen az ama rahatsız ediyor . Mesela karnımı içime çekiyorum gitmiyor . Bebeğin yaşadığı yer sanki toparlanmamışta sarkmış gibi . Anlatamıyorum ama 4 aylık hamileymişim gibi .Şişlik derken sezeryan dikisindemi sorun var cnm
Yoksa normal gobektenmi bahsediyorsun :)
Ne kadar sure oldu dogum yapalıGöbeğim ya önde resmen az ama rahatsız ediyor . Mesela karnımı içime çekiyorum gitmiyor . Bebeğin yaşadığı yer sanki toparlanmamışta sarkmış gibi . Anlatamıyorum ama 4 aylık hamileymişim gibi .
Yok sadece teras değil, evin bir kısmı ve terasın yarısında (kapattırdık) yaşıyorlar. Ara ara çıkartıyoruz ama sıkılırlar yoksaev terasliysa tabiki daha iyi okur cnm yoksa o kadar kedi evin icinde zor olurdu
Ama spor diyetten daha onumli diye bisey yokönce yediklerimize dikkat edecez ayni zamanda sikilasmak ve saglik icin spor yapicaz :))
Aaaa sende ne guzel vermişsin cnm
Demekki seninde efsaneligin varmis
benimde cocuklar cok sever hayvanlari ozellikle kizim
Fareyi bile eline alir
Memnun oldum Poni, hoşbuldukkYasemin hoşgeldin. Ben Poni. Yıllardır kiloların esiriyim genelde ömrüm 8li kilolarda geçti zuhal ablam ve takım arkadaşlarımn sayesinde 95ten 73e düşmüştüm 2-3sene önce, sonra aldım tabi. İkinci kızımdn sonra 92 kiloyla tekrar başladım şu an 80 kiloyum. İradesi zayıf biriyim ama motivasyonla iyi kilo veririm senin de istediğin kiloya geleceğine inanıyorum
Hoşbuldum SweetyAy ne kadar tatli bir tanesini bana gonder canim :)
Nasil bakiyorsun o ksdar kediye burdada kedileri genelde fare yakalasin diye beslerler :)
Bugun markette iki kadin konusurken duydum evde fare var kedi alacam diyordu
Bu arada hoş geldin canim
çok teşekkür ederim canımınsallah canım birlikte basaracagımıza inanıyorum cok tatlı kedilerin ❤
Sizin guzel kalbinizden öpüyorum❤❤
Sag ol kuzumBu sefer kesin sonuca ulasıcam diyorsun cok sevindim senin adına canım
Slm canım hosgeldinSelam kızlarMefkurem biraz da burada takılabilir mym??
ben daha yuzlesmedım bakalım tartıyla pazar donucem pazarteside yuzlesırım sanırım bu kilo alıp vermeleri bir son bulsa artık super olacakSag ol kuzum
96 görünce gözler fal taşı gibi açıldı vallahi
Buradan da paylaşırım
Demeeeeben daha yuzlesmedım bakalım tartıyla pazar donucem pazarteside yuzlesırım sanırım bu kilo alıp vermeleri bir son bulsa artık super olacak
Demeeee
Aman yanında sağlık ekibi bulundur
hoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve BaharBu arada daha önce spor+diyet azmedip 57 kilo görmüşlüğüm var ama kalıcı olmadı maalesef, şimdi o fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum sadeceO yüzden bu defa inanıyorum, geri döneceğim 50lere inşallah
en son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim
aman dikkat et bir daha dusme
araba kullanmayı ozledım ya ben
hadi hayırlısı yasemin inşallah çıkmaz birşeySelam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttumne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya
geçmiş olsun kuzuyaSelamm sabah erken kalk ordan kızları kaldır hazırla, beslenmeleri hazırla, babaanneye miniği bırak okula yetiş okuldan çık, miniği al kırtasiyeye uğra petrole uğra eve geldm bu kez dişten huysuz miniğim şöyle devrilecek yer arıyorum
canım sormuştum ama bebeğin kaç aylık . Bence kahvaltı sonrası ogleyi ağladığın için iki sacma ara yapmışsın ki bende önceden öyle yapıyordum ne seni doyurmus nede mutlu etmiş ama aksma toparlaman iyi olmuşSabah kahvalti yaninda nescafe
Arada 14.00 te ve 17.30 da toplamda 3 halley. 2 bardak meyve suyu, 1 nescafe
Aksam yemegimde boyle pirasa salata yoğurt.
Arada kuru kayisi yerim. En son 11 gibi sut icerim
aramıza hoşgeldin canım ben BaharSelam kızlarMefkurem biraz da burada takılabilir mym??
ne kader oldu doğum yapalı . Önce memelere cevap vereyim öyle hiç emzirmemis gibi değilde süt bitince boşalması gibide olmuyor sadece biraz fark oluyor göğsun küçükse daha avantajlı benim küçüktür çok bı fark etmedi . göbeğe gelince 1 senede ancak toparlıyor oda sporla filanFit kızlarr bir şey soracam . Ben emziriyorum sezeryan oldum . Karnımda bir şişlik var eski kiloma gelsemde . Normalde Adriana Lima gibi fiziğim vardı Ama karnımda ki bu minik şişlik nasıl gider . Birde emziriyorum ben bebegimi 1 buçuk yasina kadar emzirecem nasipse sarkık mı kalır emzirme bittikten sonra göğüslerim eski haline döner mi ? Teşekkürler
Hoşgeldin canimSag ol kuzum
96 görünce gözler fal taşı gibi açıldı vallahi
Buradan da paylaşırım
Slm canım hosgeldin
Hosbuldum baharımhoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve Bahar
en son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim
hadi hayırlısı yasemin inşallah çıkmaz birşey
geçmiş olsun kuzuya
canım sormuştum ama bebeğin kaç aylık . Bence kahvaltı sonrası ogleyi ağladığın için iki sacma ara yapmışsın ki bende önceden öyle yapıyordum ne seni doyurmus nede mutlu etmiş ama aksma toparlaman iyi olmuş
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar
ne kader oldu doğum yapalı . Önce memelere cevap vereyim öyle hiç emzirmemis gibi değilde süt bitince boşalması gibide olmuyor sadece biraz fark oluyor göğsun küçükse daha avantajlı benim küçüktür çok bı fark etmedi . göbeğe gelince 1 senede ancak toparlıyor oda sporla filan
Hoşgeldin canim
Afiyet olsun canimcimSalı menü
Sabah(10:00)
2 yumurta
2 kk peynir
Öğle(13:00)
1 kepçe şehriye çorbası
5yk taze fasulye
3yk et sote
Akşam(19:00)
2 tane lahana sarması
Küçük salkım üzüm
Su:3 lt spor1.5 saat yürüyüş
Kızı çok gezdirmisim galiba 8 de gece uykusuna geçti inşallah gecenin bir yarısı uyanmaz kahve içeceğim şimdi sende görünce canım çekti missKahvaltı 12.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 parça kaşar
1 dilim beyaz peynir
1t.k tahin pekmez
Arada neskafe 1 ceviz 1 incir soda
Akşam 19.00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase ezme
2,5 lt su form çayı
15 dk Leslie 15 dk eliptik yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?