Sabah gayet güzel baslamistin tatlimBugun dunden daha fena oldu. Ama yarin supper olucak biliyorum. Aksam yemeginden sonra menumu vermeye geleceğim :) sizlerde durumlar nasil?
Halley yedim :/Sabah gayet güzel baslamistin tatlim
Iyice acikmadan ogunlerini hazirla ki sonra baska seye saldirmayasin
Onu yedim diye devamini getirmeHalley yedim :/
Evet aksami yemedim. Pirasa yogurt ve salata olcakOnu yedim diye devamini getirme
Aksam doyurucu saglikli olsun
Bide cok sevdigin biseyi cuma sabah yada oglen yiyebilirsin
Gayet guzel cnmEvet aksami yemedim. Pirasa yogurt ve salata olcak
Yarın gidiyorum kaptanım inşallahHepfitim tatlim ne yaptin gittinmi dr a
Abla nasıl bi hafızan varinsalah hayirlisiyla ameliyati ol da sonra kendine dikkat edersin cnm
ben yaşlı ve hasta bi gadinimunutmuşum
yohhhhh
insanin iş yerinde huzurlu mutlu olmasi cok onemli cnm
Problemlemli bi cocuk vardi ne oldu
Yedigimiz ictigimiz hormon zaten cnm
Roka alip yikiyorum sanki yagli yagli
Bide buzluktan getiriyolar, onun icinde cabuk bozuluyor
yuksek zekalı olabilir canım okullara gelip test ediyorlarmıs cocukları aslındaSelam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttumne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya
ahh ınsallah cabuk cıkartır canım dısınıSelamm sabah erken kalk ordan kızları kaldır hazırla, beslenmeleri hazırla, babaanneye miniği bırak okula yetiş okuldan çık, miniği al kırtasiyeye uğra petrole uğra eve geldm bu kez dişten huysuz miniğim şöyle devrilecek yer arıyorum
kilo vermenin zararı olmaz gibi geliyor banada ama tabi doktorun daha iyi bilirOluyor abla ameliyat olacaksin eger bu yöntemle olmazsa demişti zaten
Suyu iciyorum. Suan kanimda enfeksiyon oldugu icin asiri mide bulantim var yemek gormek istemiyorumAma bobrek tasi varken ani kilo kayiplarindan da kacinmak lazimmis. Iyice elimi kolumu bagladi.
anladım canım ınsallah sorunsuz halolurHenuz belli degil canim. Yarin regl gunum. Sanirim onun bitimine ayarlariz.
ınsallah canım birlikte basaracagımıza inanıyorum cok tatlı kedilerin ❤Hoşbulduk Merve, teşekkür ederim. Umarım hepimiz uğraştığımız kilolarımızdan tez vakitte sonsuza dek kurtuluruz
Ceza almadılar da, mamaya saldırdılar orda. Günde 2 kez veriyorum da, ilk verdiğimde hepsi başına üşüşüyor mamanın anca bu şekilde toplu foto yakalayabiliyorum
Bu sefer kesin sonuca ulasıcam diyorsun cok sevindim senin adına canımYarın gidiyorum kaptanım inşallah
Yarından itibaren menüyü de düzene sokuyorum
Ayrıca takıma da basladim ki ipler sıkı olsun dedim
Sizin guzel kalbinizden öpüyorumEvet gerçekten, keşke hepimiz çocukken olduğumuz kadar masum kalabilseydik. Ama hayvanların dilleri de yok, dertlerini sıkıntılarını söyleyemiyorlar o yüzden özellikle onlara daha fazla sevgi vermeye çalışıyorum. Sadece evdekilere de değil, sokak hayvanlarına da.
YetmezmiEniştenin suçu ne anasının oğlu olması mı
Afiyet olsun canım ablamBikac sey alip geleyim diye yakindaki markete gittim
Onuda bunuda derken yine kocaman çanta doldu
Mantar indirimdeydi
Yarinda onu yaparim heralde
Birazdan kendime kocaman bi salata hazirlayim
Aman Masallah nazar degmesinSevgili diyetdaşlarim şuan kızımı uyutmaya çalışıyorum uyutunca spor yapicam kendimi çok enerjik motive hissediyorum
Değmez Allahin izniyleAman Masallah nazar degmesin
EvvelallahDeğmez Allahin izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?