• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Fit kızlarr bir şey soracam . Ben emziriyorum sezeryan oldum . Karnımda bir şişlik var eski kiloma gelsemde . Normalde Adriana Lima gibi fiziğim vardı Ama karnımda ki bu minik şişlik nasıl gider . Birde emziriyorum ben bebegimi 1 buçuk yasina kadar emzirecem nasipse sarkık mı kalır emzirme bittikten sonra göğüslerim eski haline döner mi ? Teşekkürler 💕

Selam kızlar Mefkurem Mefkurem biraz da burada takılabilir mym??
Hosgeldin tatlim 😍
Duzenli gelirim dersen tabiki cnm 😁

2.sartmizda daima ileriye bakarak azimle ustumuzdeki yuklerden kurtulmak :))

Burda günlük menu yazma ve yorum istiyoruz :))

Fit kızlarr bir şey soracam . Ben emziriyorum sezeryan oldum . Karnımda bir şişlik var eski kiloma gelsemde . Normalde Adriana Lima gibi fiziğim vardı Ama karnımda ki bu minik şişlik nasıl gider . Birde emziriyorum ben bebegimi 1 buçuk yasina kadar emzirecem nasipse sarkık mı kalır emzirme bittikten sonra göğüslerim eski haline döner mi ? Teşekkürler 💕
Şişlik derken sezeryan dikisindemi sorun var cnm
Yoksa normal gobektenmi bahsediyorsun :)

Şişlik derken sezeryan dikisindemi sorun var cnm
Yoksa normal gobektenmi bahsediyorsun :)
Göbeğim ya önde resmen az ama rahatsız ediyor . Mesela karnımı içime çekiyorum gitmiyor . Bebeğin yaşadığı yer sanki toparlanmamışta sarkmış gibi . Anlatamıyorum ama 4 aylık hamileymişim gibi .

ev terasliysa tabiki daha iyi okur cnm yoksa o kadar kedi evin icinde zor olurdu 😅

Ama spor diyetten daha onumli diye bisey yok 😁önce yediklerimize dikkat edecez ayni zamanda sikilasmak ve saglik icin spor yapicaz :))
Aaaa sende ne guzel vermişsin cnm
Demekki seninde efsaneligin varmis 😍
benimde cocuklar cok sever hayvanlari ozellikle kizim
Fareyi bile eline alir 😬
Yok sadece teras değil, evin bir kısmı ve terasın yarısında (kapattırdık) yaşıyorlar. Ara ara çıkartıyoruz ama sıkılırlar yoksa😊

Tabi ki diyet de çok önemli ama aslında spor daha önemli derken sıkılaşmayı kastetmiştim ben. Kilo vermek çok önemli tabi, ama sporun da kilo kaybı olmasa bile görüntüye çok etkisi var onu demeye çalışmıştım 😊
Yasemin hoşgeldin. Ben Poni. Yıllardır kiloların esiriyim genelde ömrüm 8li kilolarda geçti zuhal ablam ve takım arkadaşlarımn sayesinde 95ten 73e düşmüştüm 2-3sene önce, sonra aldım tabi. İkinci kızımdn sonra 92 kiloyla tekrar başladım şu an 80 kiloyum. İradesi zayıf biriyim ama motivasyonla iyi kilo veririm senin de istediğin kiloya geleceğine inanıyorum :KK66:
Memnun oldum Poni, hoşbuldukk 😊 inşallah ikimiz de istediğimiz kilolara ulaşırız 😇
Ay ne kadar tatli bir tanesini bana gonder canim :)
Nasil bakiyorsun o ksdar kediye burdada kedileri genelde fare yakalasin diye beslerler :)
Bugun markette iki kadin konusurken duydum evde fare var kedi alacam diyordu
Bu arada hoş geldin canim:KK36:
Hoşbuldum Sweety 😊 ben çok seviyorum kedileri ama benimkiler fare görse popolarını bile kaldırmazlardı sanırım 🤪 4ü zaten obezlik seviyesinde, onları da mı diyete soksam acaba 🤣
ınsallah canım birlikte basaracagımıza inanıyorum cok tatlı kedilerin ❤
çok teşekkür ederim canım 🥰
Sizin guzel kalbinizden öpüyorum 👏👏❤❤
😘😘😘😘

Telefondan çoklu alıntı yapmak pek zormuş yahuu 😅

Bu arada menümün resmini ve kalorisini ekleyeyim. Bugün dikkat etmeye başlamadım sadece bildirim olsun diye paylaşıyorum.

Kahvaltı: yok (ben pek kahvaltı etmem zaten)

Screenshot_20201013-211214_MyFitnessPal.jpg
Screenshot_20201013-211229_MyFitnessPal.jpg

Toplamda 1400 civarı bir kaloride kaldım, fena sayılmaz. Deneyimlerime göre bana en uygun yöntemin kalori hesabı olduğuna karar verdim, bu yüzden yarından itibaren kalorimi 1100 1200 civarında tutmaya gayret edicem.

Edit: 2lt de su içtim, bunun yanjnda 2 koca kupa filtre kahve ve 1 büyük kupa yeşil çay içtim. Spor yok.

Bu arada daha önce spor+diyet azmedip 57 kilo görmüşlüğüm var ama kalıcı olmadı maalesef, şimdi o fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum sadece :KK43: O yüzden bu defa inanıyorum, geri döneceğim 50lere inşallah :KK55:
hoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve Bahar
😂😂
aman dikkat et bir daha dusme😂😂
araba kullanmayı ozledım ya ben 😅😅
en son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim :D
Selam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttum :kızgın: ne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya
hadi hayırlısı yasemin inşallah çıkmaz birşey
Selamm sabah erken kalk ordan kızları kaldır hazırla, beslenmeleri hazırla, babaanneye miniği bırak okula yetiş okuldan çık, miniği al kırtasiyeye uğra petrole uğra eve geldm bu kez dişten huysuz miniğim şöyle devrilecek yer arıyorum 😣
geçmiş olsun kuzuya
Sabah kahvalti yaninda nescafe

Arada 14.00 te ve 17.30 da toplamda 3 halley. 2 bardak meyve suyu, 1 nescafe

Aksam yemegimde boyle pirasa salata yoğurt.

Arada kuru kayisi yerim. En son 11 gibi sut icerim
canım sormuştum ama bebeğin kaç aylık . Bence kahvaltı sonrası ogleyi ağladığın için iki sacma ara yapmışsın ki bende önceden öyle yapıyordum ne seni doyurmus nede mutlu etmiş ama aksma toparlaman iyi olmuş
Selam kızlar Mefkurem Mefkurem biraz da burada takılabilir mym??
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar
ne kader oldu doğum yapalı . Önce memelere cevap vereyim öyle hiç emzirmemis gibi değilde süt bitince boşalması gibide olmuyor sadece biraz fark oluyor göğsun küçükse daha avantajlı benim küçüktür çok bı fark etmedi . göbeğe gelince 1 senede ancak toparlıyor oda sporla filan
Sag ol kuzum
96 görünce gözler fal taşı gibi açıldı vallahi
Buradan da paylaşırım

Slm canım hosgeldin
Hoşgeldin canim

Salı menü
Sabah(10:00)
2 yumurta
2 kk peynir

Öğle(13:00)
1 kepçe şehriye çorbası
5yk taze fasulye
3yk et sote

Akşam(19:00)
2 tane lahana sarması
Küçük salkım üzüm

Su:3 lt spor1.5 saat yürüyüş

hoşgeldin canım inşallah çabuk kavuşursun 50lere ve Bahar
en son nereye vurmuştun kız ben en son tamponu indirmiştim :KK70:
hadi hayırlısı yasemin inşallah çıkmaz birşey
geçmiş olsun kuzuya
canım sormuştum ama bebeğin kaç aylık . Bence kahvaltı sonrası ogleyi ağladığın için iki sacma ara yapmışsın ki bende önceden öyle yapıyordum ne seni doyurmus nede mutlu etmiş ama aksma toparlaman iyi olmuş
aramıza hoşgeldin canım ben Bahar
ne kader oldu doğum yapalı . Önce memelere cevap vereyim öyle hiç emzirmemis gibi değilde süt bitince boşalması gibide olmuyor sadece biraz fark oluyor göğsun küçükse daha avantajlı benim küçüktür çok bı fark etmedi . göbeğe gelince 1 senede ancak toparlıyor oda sporla filan

Hoşgeldin canim
Hosbuldum baharım 🥰🥰

Kahvaltı 12.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 parça kaşar
1 dilim beyaz peynir
1t.k tahin pekmez

Arada neskafe 1 ceviz 1 incir soda

Akşam 19.00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase ezme

2,5 lt su form çayı
15 dk Leslie 15 dk eliptik yapicam

Kahvaltı 12.00
1 kase menemen
1 dilim beyaz ekmek
5 zeytin
Domates salatalık yeşillik
2 parça kaşar
1 dilim beyaz peynir
1t.k tahin pekmez

Arada neskafe 1 ceviz 1 incir soda

Akşam 19.00
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
1 kase yoğurt
1 kase ezme

2,5 lt su form çayı
15 dk Leslie 15 dk eliptik yapicam
Kızı çok gezdirmisim galiba 8 de gece uykusuna geçti inşallah gecenin bir yarısı uyanmaz kahve içeceğim şimdi sende görünce canım çekti miss

Back