Bugun firinda tavuk yapacam abla dolapta pirinc pilav patates yemegi var bide cacik yaparimBugün ne yemek yapican
Gece zirve yaptık ama şuan iyi canım ..Lakin kaç gündür memede uyuyor derin uykuys geçip memeyi birakmiyorBebegin nasil oldu canim atesi düştümu
Sensiz yapamıyor Bence seni çok seviyor ama öğrenmemis nasıl ifade edilir sevgiaa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorum
Hoşbuldum dilek çok memnun oldumHoşgeldin arkadaşım ben dilek
Ben bilgisayar mühendisiyim, özel bir firmada çalışıyorum. 7 kediyi idare etmeye çalışmaktan çok uzun süre önce vazgeçtim aslında ama şimdi eşim alışkın olmadığı için zorlanıyor biraz tabiSen neler yapiyorsun cnm, calismiyorsun heralde
7 kediyi nasil idare ediyon
Günlük menumuzu saatleri ve miktarlariyla yaziyoruz
Zaten aşırı bi kilon yok
Biraz sabirli olur, azmedersen bikac ay icinde incecik olursun
insallah daha iyi olur cnm
Çok teşekkür ederim amin inşallahYeni evlenmişsiniz Rabbim yuvanuzdan aşkı huzuru eksik etmesin.Aynı kilodayiz bakalım kim kimi gecicek
Annemin bahceli bir evi var önce bir kedi geldi öyle sevdirdiki kendini annemler sahiplendi .Daha sonra doğurdu 3 tane onlarida torunu kabul edip bağrına bastılar .Daha sonrada kedilerin babası olduğunu düşündukleri erkek kedi geldiOna okadar sıcak değiller pek sorumsuz lakin gelince Bişey demiyorlar
Diycem oki birkere kalbinizi açınca hayvanlara bağımlılık yapıyor galiba oyuzden 7 kediniz olmasına şaşırmadım
Çok sevdiğim bir menüBugun firinda tavuk yapacam abla dolapta pirinc pilav patates yemegi var bide cacik yaparim
Ben tavuk cacik yerim :)
Sende aksam ne menusu var
Allah sifa sabir versin canimGece zirve yaptık ama şuan iyi canım ..Lakin kaç gündür memede uyuyor derin uykuys geçip memeyi birakmiyor☹Gecicidir diye düşünüyorum yoksa büyük sıkıntı benim için
Baharat ve sarimsak koydum tepside pismeyi bekliyor canim arpacik sogani olsaydi katardim :)Çok sevdiğim bir menühelede fırın poşetinde yaparsan icinede arpacık soğan sarımsak at yemede yanında yat sonrada
Ben annemden çok iyi anlıyorum seniHoşbuldum dilek çok memnun oldum
Ben bilgisayar mühendisiyim, özel bir firmada çalışıyorum. 7 kediyi idare etmeye çalışmaktan çok uzun süre önce vazgeçtim aslında ama şimdi eşim alışkın olmadığı için zorlanıyor biraz tabiteraslı geniş bir eve geçtik, kedilerin alanını normal yaşam alanımızdan ayırdık biraz, o kısımları düzenli temizliyoruz. mama su ve sevgi haricinde de başka bir şeye ihtiyaç duymuyorlar çok şükür, sadece yaramazlar biraz o kadar
Evet günlük menü yazma olayına diyet gruplarından aşinayım, ben de akşam vakitlerinde yemek bittikten sonra yazmayı planlıyorum. aslında eşimle spor salonuna da yazılmıştık birkaç ay önce ama korona patladı malesef gidemedikLeslie yaptım birkaç gün, sonra eşim kendi sporunu salınca ben de bıraktım. ama devam edeceğim, spor diyetten daha önemli bence.
Çok teşekkür ederim amin inşallahBen de 1 kediyle başlamıştım, 2 3 derken o doğurdu bunu sahiplendiremedim vs diye diye 7 kedi oldu. Hepsi tekir, ikisi torun kalanların hepsi sokaktan geldi. Pişman mıyım? Değilim. Yine olsa yine sahiplenirdim
Benimkilerle tanışsan korkunu yenebilirdin muhtemelen, acayip sevgi gösterirler ne tırnak atarlar ne bişey yaparlar saf sevgi direkt. Çocuk hissi nasıldır bilemiyorum ama gerçekten bazen diyorum heralde çocuğum olsa onu da anca bu kadar sevebilirim diye.Ben annemden çok iyi anlıyorum seniTel konuşurken ben kızımın yaptiklarini anlatıyorum 1,5 yaşında kızım var ablası annemde Yavru kedilerin yaptıklarını aşkla anlatır Geçen annem bize geldi babam görüntülu aradı torunlarin özledi sesini duysunlar diye
Böyle bir ananın hayvanlardan korkan bir kızı var ama☹Çok ama çok korkuyorum ben
Benim çocuklarda bayılıyor onlar bana çekmemiş Allahtan
Ozaman daha kolay hedefe ulasman çünkü nasil zayiflaman gerekiyor biliyorsunBu arada daha önce spor+diyet azmedip 57 kilo görmüşlüğüm var ama kalıcı olmadı maalesef, şimdi o fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum sadeceO yüzden bu defa inanıyorum, geri döneceğim 50lere inşallah
Nazar değmesin diye yüzlerinimi sakladın annesi
Gozde sorun cikmamisti. Eğer 3.5 aylik olana kadar temas kurmazsa gozun arkasina bakicaz dedi cok sukur gerek kalmadiSonuc ne oldu cnm, hersey yolundami simdi
Okadar birbirlerine benziyor ki masumluklari hayvanlarla çocukların Rabbim aynı mizacta yaratmış diye düşünüyorum ...Tabi hayvanlar her zaman masum kalmayı becerirken insanoğlun hırsı kibri nefsi onun içindeki masumlugu öldürmesini sebeb oluyorBenimkilerle tanışsan korkunu yenebilirdin muhtemelen, acayip sevgi gösterirler ne tırnak atarlar ne bişey yaparlar saf sevgi direkt. Çocuk hissi nasıldır bilemiyorum ama gerçekten bazen diyorum heralde çocuğum olsa onu da anca bu kadar sevebilirim diye.
Amin inşallahOzaman daha kolay hedefe ulasman çünkü nasil zayiflaman gerekiyor biliyorsun
Arkadaşım bende iki kere hedefim olan 65 gördüm ama tekrar aldım korumak vermekten daha zor ...
Burda hep birlikte onuda ogrenicez inşallah ❤❤
Yok hepsi bir araya ya yatakta geliyor, ya yemek yerken. Tamamının yer aldığı foto bir bu vardı ondan bunu yolladımNazar değmesin diye yüzlerinimi sakladın annesi
Evet gerçekten, keşke hepimiz çocukken olduğumuz kadar masum kalabilseydik. Ama hayvanların dilleri de yok, dertlerini sıkıntılarını söyleyemiyorlar o yüzden özellikle onlara daha fazla sevgi vermeye çalışıyorum. Sadece evdekilere de değil, sokak hayvanlarına da.Okadar birbirlerine benziyor ki masumluklari hayvanlarla çocukların Rabbim aynı mizacta yaratmış diye düşünüyorum ...Tabi hayvanlar her zaman masum kalmayı becerirken insanoğlun hırsı kibri nefsi onun içindeki masumlugu öldürmesini sebeb oluyor ☹
He bide bu kadar boş vaktinmi var yazmış biri sen maşallah çok dolusun ki bana cvp verebiliyon
aman dikkat et bir daha dusmeAbla bi sürü sayfa açık kalmış bende anlamadım anaaaa kendimi çukurda hissettim birden
araba kullanmayı ozledım ya benDaha yoldayım sabah 6 da büyüğü havaalanına bıraktım eve geldim kızı okula eşimi işe bıraktım geri eve geldim hastaneye gittik küçükle şimdi kuzeni işe bırakıyorum
Senmisin kocadan araba alan daha eve gidecem
Kız beynim başım döndü Ankara trafiği bi uçtan bi uca dön dön dur eve kendimi zor attım
aman dikkat et bir daha dusme
araba kullanmayı ozledım ya ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?