- 24 Ocak 2012
- 14.422
- 50.806
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hosgeldin yasemin aramıza ❤ben Merve memnun oldum 2013ten bu yana kilolarımla ugrasıyorumHoşbuldummm
Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim.
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım
Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirimO yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum
Etim sizin, kemiğim benimdir
![]()
ınsallah cabuk toparlar minik cocuklar huzursuz olunca hersey yarım kalıyorA
Ablacığım gece hiç düzenimiz yoktu çok uyandı ateşlendi
Sabaha uyumusuz geç kalktik bugün daha iyi gibi
10 agustosta 71.7 idim dılekcimEn son kaçtın sence kaçsın ona göre tahminde bulunucam Merve![]()
senin kv dede az degil cocukları isyana surukluyorAlahim ya gelde kaynanayi bogmaBen ıspanak yediricrm çocuklara diye plan yaparkrn akşama dışardan yemek söyletelim diyip akıllarına girmiş onlarında canına minnet
Ama yapicam o ıspanağı kimse yemezse oğlunu yedirtecegim,
![]()
ben sizden farklıyım sankıHiç bişey değil biz olsaydık yüz olmuştuk
Bende 76 diyorum ozaman![]()
su evden calısma oldugundan beri utu derdim yoktu simdi kasımda baslarsa benimde utu derdim baslarBende biraz ütü yapicam kizlar
Adamin dolabinda boş aski dolmuş
Arada bakarim
oyy Masallah hepsi ceza almıs gibi donmısler arkalarını
Nazar değmesin diye yüzlerinimi sakladın annesi![]()
bizde birimiz hepimiz ıcın hepimizKız beynim başım döndü Ankara trafiği bi uçtan bi uca dön dön dur eve kendimi zor attım
Hayır düşüyom sizide çekiyom :)
Oluyor abla ameliyat olacaksin eger bu yöntemle olmazsa demişti zatenKilo heryerde karsimiza cikiyor malesef cnm
Ameliyatla taş alma oluyormuymus, hic bilmiyorum o konulari
Sen yinede saglikli beslenmeye başla, yeterli suyunu iç
Ameliyat bile olacaksan
Ne kadar kilo verebilirsen kardır
ahh ahh edebilsem keske abla sabah etsem aksam bozuluyor
baya kucuk baslıyorlarmıs canım orda ben ilkokul zamanlarımda hatırlıyorum hızlı okuma yarısmaları yapardık
o kadar sıcak ve samimisinkı abla karsı koyulamıyorsun
yok be abla benim 6 gecmem baya zaman alır gibi geliyor bana
hosbulduk ablam
en son 71 ııdm canim bir 2 ay oncesıme kadar
yasları kucuk normal canım daha oyun cocukları
gecmıs olsun canim ameliyat gunu belli mı
ne guzel canim cennet kokusu yine saracak etrafı❤
Karadeniz bebegıne yarasır![]()
Hoşbulduk Merve, teşekkür ederim. Umarım hepimiz uğraştığımız kilolarımızdan tez vakitte sonsuza dek kurtuluruzhosgeldin yasemin aramıza ❤ben Merve memnun oldum 2013ten bu yana kilolarımla ugrasıyorum
oyy Masallah hepsi ceza almıs gibi donmısler arkalarını
![]()
her ütüyü bitirdigimde bidaha biriktirmicem diyorum ama basaramiyorumKolay gelsin ablam bende makineye attım çamaşır akşama sepeti bekletmeden yapsam ne güzel olur aslında
bende kofteyle salata yerim belki cnmBugun firinda tavuk yapacam abla dolapta pirinc pilav patates yemegi var bide cacik yaparim
Ben tavuk cacik yerim :)
Sende aksam ne menusu var
ev terasliysa tabiki daha iyi okur cnm yoksa o kadar kedi evin icinde zor olurduHoşbuldum dilek çok memnun oldum
Ben bilgisayar mühendisiyim, özel bir firmada çalışıyorum. 7 kediyi idare etmeye çalışmaktan çok uzun süre önce vazgeçtim aslında ama şimdi eşim alışkın olmadığı için zorlanıyor biraz tabiteraslı geniş bir eve geçtik, kedilerin alanını normal yaşam alanımızdan ayırdık biraz, o kısımları düzenli temizliyoruz. mama su ve sevgi haricinde de başka bir şeye ihtiyaç duymuyorlar çok şükür, sadece yaramazlar biraz o kadar
Evet günlük menü yazma olayına diyet gruplarından aşinayım, ben de akşam vakitlerinde yemek bittikten sonra yazmayı planlıyorum. aslında eşimle spor salonuna da yazılmıştık birkaç ay önce ama korona patladı malesef gidemedikLeslie yaptım birkaç gün, sonra eşim kendi sporunu salınca ben de bıraktım. ama devam edeceğim, spor diyetten daha önemli bence.
Çok teşekkür ederim amin inşallahBen de 1 kediyle başlamıştım, 2 3 derken o doğurdu bunu sahiplendiremedim vs diye diye 7 kedi oldu. Hepsi tekir, ikisi torun kalanların hepsi sokaktan geldi. Pişman mıyım? Değilim. Yine olsa yine sahiplenirdim
![]()
Aaaa sende ne guzel vermişsin cnmBu arada daha önce spor+diyet azmedip 57 kilo görmüşlüğüm var ama kalıcı olmadı maalesef, şimdi o fotoğraflara bakıp bakıp iç geçiriyorum sadeceO yüzden bu defa inanıyorum, geri döneceğim 50lere inşallah
![]()
benimde cocuklar cok sever hayvanlari ozellikle kizimBen annemden çok iyi anlıyorum seniTel konuşurken ben kızımın yaptiklarini anlatıyorum 1,5 yaşında kızım var ablası
annemde Yavru kedilerin yaptıklarını aşkla anlatır
Geçen annem bize geldi babam görüntülu aradı torunlarin özledi sesini duysunlar diye
Böyle bir ananın hayvanlardan korkan bir kızı var ama☹Çok ama çok korkuyorum ben
Benim çocuklarda bayılıyor onlar bana çekmemiş Allahtan![]()
şükür cnm iyi bari sevindimGozde sorun cikmamisti. Eğer 3.5 aylik olana kadar temas kurmazsa gozun arkasina bakicaz dedi cok sukur gerek kalmadi
hadi hayirlisi cnmSelam kızlar eve geldim nihayet yemek yedim az biraz dinlenip akşam yemeği faslına geçeceğim.
Ödev bisürü onu unuttumne ara yaptıracağım bilmiyorum
Doktora götürdüm işte okuma problemleri var yazmakta zorlanıyor sevmiyor dedim
Sonra beni odadan çıkardı Kayraya birşeyler okutmuş yazdırmış 3 erli ritmik sayma yaptırmış çağırdı tekrar dikkat eksikliği olabilir disleksi den emin değilim dedi kan testi istedi bi sürü test verdi öğretmenlerine aileye bunları kapalı zarfla getirin dedi yarın aç karnına kan verecek kan değerlerinde eksiklik varsa da böyle şeyler oluyormuş
İçeri girdim Kayra doktora dediki sizdemi Gumball hayranısınız doktor şaşırdı evet nerden anladın dedi yaka kartınızın askısının üzerinde Gumball Richard Darwin daha bi sürü isim saydı onların resmiv ar ben ençok anaisi seviyorum dedi doktor şaşırdı çok dikkatlisin sen dedi ben hala yaka kartının askısını göremiyorum bu arada
iyice bakınca gördüm incecik bi şerit öyle kalında değil uzak oturuyor birde dikkat eksikliği de yok belli etti zaten de disleksiyi bilemiyorum görecez işte haftaya
okurken yoruldumSelamm sabah erken kalk ordan kızları kaldır hazırla, beslenmeleri hazırla, babaanneye miniği bırak okula yetiş okuldan çık, miniği al kırtasiyeye uğra petrole uğra eve geldm bu kez dişten huysuz miniğim şöyle devrilecek yer arıyorum![]()
Ani kilo kaybi derken zaten birden 10-20 kilo verecek degilsin cnm :)))Oluyor abla ameliyat olacaksin eger bu yöntemle olmazsa demişti zaten
Suyu iciyorum. Suan kanimda enfeksiyon oldugu icin asiri mide bulantim var yemek gormek istemiyorumAma bobrek tasi varken ani kilo kayiplarindan da kacinmak lazimmis. Iyice elimi kolumu bagladi.
Bugun dr diyetisyen onerdi abla ama oncelikle tasi halletmen lazim dedi. Enfeksiyon da bobrekten yukseliyor.her ütüyü bitirdigimde bidaha biriktirmicem diyorum ama basaramiyorum
bende kofteyle salata yerim belki cnm
ev terasliysa tabiki daha iyi okur cnm yoksa o kadar kedi evin icinde zor olurdu
Ama spor diyetten daha onumli diye bisey yokönce yediklerimize dikkat edecez ayni zamanda sikilasmak ve saglik icin spor yapicaz :))
Aaaa sende ne guzel vermişsin cnm
Demekki seninde efsaneligin varmis
benimde cocuklar cok sever hayvanlari ozellikle kizim
Fareyi bile eline alir
şükür cnm iyi bari sevindim
hadi hayirlisi cnm
Senin oglan fazla dikkatliymis heralde :)))
okurken yoruldumseninde baya kosturmali gecmis cnm
Ani kilo kaybi derken zaten birden 10-20 kilo verecek degilsin cnm :)))
Ben safradan ameliyat oldugum donem oncesinde biraz kilo vermistim
Dr iyi yapmisiniz demişti
Kilo fazla oldugu zaman ameliyatta dr larin calisma alani daraliyor
Enfeksiyon icin ne dediler
Bn listede bile yokum o kadar mı umutsuz vakayımŞaka maka seninde hedefe fazla bisey kalmadi cnm
Once sevilay hedefe ulaşır
Arkasindan sen sonra dilek
Baharla ekimde gelicek
Benim daglari delip gelmem lazim, baya uzun surecek![]()
Ne taşı acaba? Safra taşından muzdaribim bndeAblacim sabah gittik. Ac gitmek lazimmis soylememislerdi. Ama zaten kus kadar yemiştim. Tas cihazda gorunmedi. Yemekle alakasi yok ama kilodan dolayi gorunmez dedi. Aralıklarla 2 kez goruntulemeyi denedi ama malesef gorunmedi. Yani isim ameliyata kaldi![]()
Ne taşı acaba? Safra taşından muzdaribim bnde
Bnmkilerde olmadı ama minik bi operasynla açılıyo diye biliyorum cannKızlar ya benim bebeğin sağ gözü doğduğundan beri gözyaşı oluşturuyor normalde 3 ay öncesi gözyaşı olmazmış ama onun göz pınarı tıkalı olduğu için oluyormuş masaj , anne sütü vs denedim geçmedi geçen doktor antibiyotik damla verdi 5 günlük ama henüz hiç ise yaramadı var mı aranızda yaşayan dönünce birde göze goturecegim . Herşeyin çocuk bölümü var gözde çocuk yok genel göz
Gönlü kötüye yohh mu
Yasemin hoşgeldin. Ben Poni. Yıllardır kiloların esiriyim genelde ömrüm 8li kilolarda geçti zuhal ablam ve takım arkadaşlarımn sayesinde 95ten 73e düşmüştüm 2-3sene önce, sonra aldım tabi. İkinci kızımdn sonra 92 kiloyla tekrar başladım şu an 80 kiloyum. İradesi zayıf biriyim ama motivasyonla iyi kilo veririm senin de istediğin kiloya geleceğine inanıyorumHoşbuldummm
Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim.
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım
Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirimO yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum
Etim sizin, kemiğim benimdir
![]()
Gidiyorum abla, bu haftadan itibaren hergün.1.5sene ara verince özlemişim evde durmak bana göre değil öğrencilerimde idare de çok iyi bu sene böyle giderse tayin bile istemekten vazgeçeblirim
Ay ne kadar tatli bir tanesini bana gonder canim :)
Eniştenin suçu ne anasının oğlu olması mıAlahim ya gelde kaynanayi bogmaBen ıspanak yediricrm çocuklara diye plan yaparkrn akşama dışardan yemek söyletelim diyip akıllarına girmiş onlarında canına minnet
Ama yapicam o ıspanağı kimse yemezse oğlunu yedirtecegim,
![]()
Sebzeler cabuk bozuluyor artik abla hormonlu mu acabaBende biraz ütü yaptim, daha bitmedi tabiki :))
Oğlan gelmeden yemegi yapayim dedim
Fasulyeler kötü olmus
Kofteli patates yaptim, o pişiyor
Birazdan yine utuye devam :))
insalah hayirlisiyla ameliyati ol da sonra kendine dikkat edersin cnmBugun dr diyetisyen onerdi abla ama oncelikle tasi halletmen lazim dedi. Enfeksiyon da bobrekten yukseliyor.
ben yaşlı ve hasta bi gadinimBn listede bile yokum o kadar mı umutsuz vakayım![]()
yohhhhhGönlü kötüye yohh mu![]()
insanin iş yerinde huzurlu mutlu olmasi cok onemli cnmGidiyorum abla, bu haftadan itibaren hergün.1.5sene ara verince özlemişim evde durmak bana göre değil öğrencilerimde idare de çok iyi bu sene böyle giderse tayin bile istemekten vazgeçeblirim
Yedigimiz ictigimiz hormon zaten cnmSebzeler cabuk bozuluyor artik abla hormonlu mu acaba
Benim sebzeler ozellikle domates cabuk bozuluyor
Afiyet olsun