O kisi takimdan cikiyorum yazdi kimse umursamadi bileHe bide bu kadar boş vaktinmi var yazmış biri sen maşallah çok dolusun ki bana cvp verebiliyon
Goz doktoruna gotur canim gecmis olsunKızlar ya benim bebeğin sağ gözü doğduğundan beri gözyaşı oluşturuyor normalde 3 ay öncesi gözyaşı olmazmış ama onun göz pınarı tıkalı olduğu için oluyormuş masaj , anne sütü vs denedim geçmedi geçen doktor antibiyotik damla verdi 5 günlük ama henüz hiç ise yaramadı var mı aranızda yaşayan dönünce birde göze goturecegim . Herşeyin çocuk bölümü var gözde çocuk yok genel göz
Tekrar hosgeldin yasemincimHoşbuldummm
Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim.
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım
Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirimO yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum Etim sizin, kemiğim benimdir
Aman bosverin cnm kapatin konuyuO kisi takimdan cikiyorum yazdi kimse umursamadi bile
Geri paşa paşa döndü takima :)
Aynen abla :)Aman bosverin cnm kapatin konuyu
Vaktimizide yazik elimizede, degmez :))
Biz kendi işimize bakalim
Bugün ne yemek yapicanAynen abla :)
Bu konuda sana güveniyorum o zamanSen yetrrki fırça iste
O iş bende
Ablacığım gece hiç düzenimiz yoktu çok uyandı ateşlendi
Ben ispanak yapicam inşaallah kıymayı cikardiydim buzluktan yapamadım bir türlü iki gundurBugün ne yemek yapican
Hoşgeldin arkadaşım ben dilekBu konuda sana güveniyorum o zaman
en iyi yaptığım seydirBu konuda sana güveniyorum o zaman
insallah daha iyi olur cnmA
Ablacığım gece hiç düzenimiz yoktu çok uyandı ateşlendi
Sabaha uyumusuz geç kalktik bugün daha iyi gibi
Senin isbanak yapilmazsa, seni terkedecek zatenBen ispanak yapicam inşaallah kıymayı cikardiydim buzluktan yapamadım bir türlü iki gundur
En son kaçtın sence kaçsın ona göre tahminde bulunucam Mervehayırlı sabahlar abla hosgeldın
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım
gunaydın canim ❤
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem
71 kusurle izine cikmistiEn son kaçtın sence kaçsın ona göre tahminde bulunucam Merve
Alahim ya gelde kaynanayi bogmaen iyi yaptığım seydir
Sen neler yapiyorsun cnm, calismiyorsun heralde
7 kediyi nasil idare ediyon
Günlük menumuzu saatleri ve miktarlariyla yaziyoruz
Zaten aşırı bi kilon yok
Biraz sabirli olur, azmedersen bikac ay icinde incecik olursun
insallah daha iyi olur cnm
Senin isbanak yapilmazsa, seni terkedecek zaten
Beninde sebze olarak taze fasulye var, onu yaparim belki
Hiç bişey değil biz olsaydık yüz olmuştuk71 kusurle izine cikmisti
75 olabilecegini tahmin ediyor :)
Yarinin yemegi hazir olur işte :)))Alahim ya gelde kaynanayi bogmaBen ıspanak yediricrm çocuklara diye plan yaparkrn akşama dışardan yemek söyletelim diyip akıllarına girmiş onlarında canına minnet Ama yapicam o ıspanağı kimse yemezse oğlunu yedirtecegim,
Ya ıspanağı piştiği gün bitmesi doğru derler ya.O yüzden yarına kalan ıspanağı çocuklara yedirmem oğlu ile anasına yedirtirimYarinin yemegi hazir olur işte :)))
Kolay gelsin ablam bende makineye attım çamaşır akşama sepeti bekletmeden yapsam ne güzel olur aslındaBende biraz ütü yapicam kizlar
Adamin dolabinda boş aski dolmuş
Arada bakarim
Yeni evlenmişsiniz Rabbim yuvanuzdan aşkı huzuru eksik etmesinHoşbuldummm
Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim.
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım
Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirimO yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum Etim sizin, kemiğim benimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?