Dönene kadar biraz dikkat edersen, arti varsa da azalir
baya kucuk baslıyorlarmıs canım orda ben ilkokul zamanlarımda hatırlıyorum hızlı okuma yarısmaları yapardıkEskiye gore baya duzeldi cok sukur abla ama cabuk pes ediyor yoruldum yeter anne deyip duruyo daha 6 yasinda
Ogretmen 2 gunde bir yeni harfler kelimeler gonderiyor hergun aksam calistiriyorum insallah daha iyi gider okumasi
Bu dakikayla okuma hizini olcmek tr de varmis internetten baktim
Aslinda once okumaya tam alissa ondan sonra okuma hizini olcseler daha iyi olur cocuk daha yeni okumayla tanisiyor bide hizli olmasi bekleniyor
o kadar sıcak ve samimisinkı abla karsı koyulamıyorsunvalla kadir gecesi mi kızıl dolunay zamanı doğurmuş bilmem ama normal gün olmadığı kesin
benimkiler tek sarmayı yemez yanına mercimek çorbası var kesin ama zeytin yağlı bir şey daha olacak büyük ihtimal bazen ben onu yemem diyip ellerini bile sürmüyorlar , oğlan yemeyebilir yani
önceki mesaj da oğlanın arkadaşına ne olmuş demiştin yazmayı unuttum çocuğun kız davaları ve ailesini üzmesi meseleleri vardı, benim oğlan baya konuşmuş hatta en son evlerine gitmiş, yan binamdalar zaten , oğlum bana anlatıyor ben söyleniyorum , o da arkadaşına aynını söyleniyor bak annem de böyle böyle diyor diyor sonun da az aklı başına geldi , bu arada çocukla hiç yüz yüze görüşüp konuşmadım , bu gün fırsat olursa konuşucam annesini bu ara çok üzüyor sıpaa
allahtan benim oğlanın arkadaşları hep bana karşı çok kibar telefon da konuştuklarım bile teyzem şöyle v.s. diye çok güzel açıklama yapıyor , ben de arada benim sıpa dışarı çıkarken taze pişmiş börek poğaça varsa yolluyorum yiyip içiyorlar ondan mı acep:)
yok be abla benim 6 gecmem baya zaman alır gibi geliyor banaŞaka maka seninde hedefe fazla bisey kalmadi cnm
Once sevilay hedefe ulaşır
Arkasindan sen sonra dilek
Baharla ekimde gelicek
Benim daglari delip gelmem lazim, baya uzun surecek
hosbulduk ablamhoş buldum gülüm sen de hoş geldin
en son 71 ııdm canim bir 2 ay oncesıme kadarSen kac kilosun canim zaten ben 6 ile 7 arasi gidip geliyim canim ya
yasları kucuk normal canım daha oyun cocuklarıAynrn abla cabuk sıkıyor 3 sinif burda birinci sinif gibi 3 te basliyor okuma yazma
1ve ikinci sinif oyun grubu gibi
gecmıs olsun canim ameliyat gunu belli mıAblacim sabah gittik. Ac gitmek lazimmis soylememislerdi. Ama zaten kus kadar yemiştim. Tas cihazda gorunmedi. Yemekle alakasi yok ama kilodan dolayi gorunmez dedi. Aralıklarla 2 kez goruntulemeyi denedi ama malesef gorunmedi. Yani isim ameliyata kaldi
ne guzel canim cennet kokusu yine saracak etrafı❤Teşekkür ederim canım. Bu yaştan sonra bebek telaşları yeniden
Karadeniz bebegıne yarasırKöyümün en güzeli yüreğumun ateşi
Dağlarım güneşi imerafera oyyyy
Oyyy ki ne oyyy benim kız bı tek bununla uyuyor bezdim yahuha pardon bide hayde ile ama doğa için çal olan