• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar ya benim bebeğin sağ gözü doğduğundan beri gözyaşı oluşturuyor normalde 3 ay öncesi gözyaşı olmazmış ama onun göz pınarı tıkalı olduğu için oluyormuş masaj , anne sütü vs denedim geçmedi geçen doktor antibiyotik damla verdi 5 günlük ama henüz hiç ise yaramadı var mı aranızda yaşayan dönünce birde göze goturecegim . Herşeyin çocuk bölümü var gözde çocuk yok genel göz
Goz doktoruna gotur canim gecmis olsun
Bir sorun yoktur inşallah

Hoşbuldummm :KK200:

Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim. :rolleyes:
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım :halay:

Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirim :KK48: O yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum :KK70: Etim sizin, kemiğim benimdir :KK6:
Tekrar hosgeldin yasemincim 😍
Gizli hayranlarım oldugunu bilmiyordum 😅😅😅

Oyyy daha taze gelinsin 😁

Sen yetrrki fırça iste
O iş bende 😂😂😂

Bu konuda sana güveniyorum o zaman :KK39:
en iyi yaptığım seydir 😂😂😂

Sen neler yapiyorsun cnm, calismiyorsun heralde
7 kediyi nasil idare ediyon 😅

Günlük menumuzu saatleri ve miktarlariyla yaziyoruz
Zaten aşırı bi kilon yok
Biraz sabirli olur, azmedersen bikac ay icinde incecik olursun 😁
A

Ablacığım gece hiç düzenimiz yoktu çok uyandı ateşlendi
Sabaha uyumusuz geç kalktik bugün daha iyi gibi
insallah daha iyi olur cnm
Ben ispanak yapicam inşaallah kıymayı cikardiydim buzluktan yapamadım bir türlü iki gundur
Senin isbanak yapilmazsa, seni terkedecek zaten 😂😂😂

Beninde sebze olarak taze fasulye var, onu yaparim belki

hayırlı sabahlar abla hosgeldın💜
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım 😂😂
gunaydın canim ❤
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem 😂😂
En son kaçtın sence kaçsın ona göre tahminde bulunucam Merve😁

en iyi yaptığım seydir 😂😂😂

Sen neler yapiyorsun cnm, calismiyorsun heralde
7 kediyi nasil idare ediyon 😅

Günlük menumuzu saatleri ve miktarlariyla yaziyoruz
Zaten aşırı bi kilon yok
Biraz sabirli olur, azmedersen bikac ay icinde incecik olursun 😁
insallah daha iyi olur cnm

Senin isbanak yapilmazsa, seni terkedecek zaten 😂😂😂

Beninde sebze olarak taze fasulye var, onu yaparim belki
Alahim ya gelde kaynanayi bogma 🙄Ben ıspanak yediricrm çocuklara diye plan yaparkrn akşama dışardan yemek söyletelim diyip akıllarına girmiş onlarında canına minnet 😡Ama yapicam o ıspanağı kimse yemezse oğlunu yedirtecegim,😈

Alahim ya gelde kaynanayi bogma 🙄Ben ıspanak yediricrm çocuklara diye plan yaparkrn akşama dışardan yemek söyletelim diyip akıllarına girmiş onlarında canına minnet 😡Ama yapicam o ıspanağı kimse yemezse oğlunu yedirtecegim,😈
Yarinin yemegi hazir olur işte :)))

Hoşbuldummm :KK200:

Eveeet kimse beni tanımadığına göre kendimi biraz tanıtayım.
Öncelikle merhaba herkese :) Ben Yasemin, 33 yaşındayım, 1 aylık yeni evliyim. 7 kedi annesiyim. :rolleyes:
Kadınlar kulübünü senelerdir takip etsem de yazmaktan çok iyi bir okuyucuyum, genelde BDV tarafında takılırken bir süredir motive olabilmek için cuma yarışması grup başlıklarını okuyordum. Hepinizi ordan biraz biraz tanıyor gibiyim :) Mefkure hanımın yaşadığı olaylar çerçevesinde uzaktan kendisine sempati duymuştum, bu başlığı da bugün görünce bana gerekli motivasyonu siz güzel hanımlarla birlikte kazanabilirim diye düşünerek kendisine mesaj attım, sağolsun beni geri çevirmedi, işte buradayım :halay:

Hayatım boyunca dönem dönem vermeler haricinde hep kilolu oldum ben, şu an güncel olarak 76.9 kiloyum (sabah tartıldım). Çok yemek değil de benim sorunum abur cubur ve alkolle biraz. Dedim birileri beni takip edip fırçalarsa bu problemlerimi de azaltabilirim :KK48: O yüzden beni de aranıza kabul edip kucaklamanızı rica ediyorum :KK70: Etim sizin, kemiğim benimdir :KK6:
Yeni evlenmişsiniz Rabbim yuvanuzdan aşkı huzuru eksik etmesin 😍.Aynı kilodayiz bakalım kim kimi gecicek😁
Annemin bahceli bir evi var önce bir kedi geldi öyle sevdirdiki kendini annemler sahiplendi .Daha sonra doğurdu 3 tane onlarida torunu kabul edip bağrına bastılar .Daha sonrada kedilerin babası olduğunu düşündukleri erkek kedi geldi 😁 Ona okadar sıcak değiller pek sorumsuz lakin gelince Bişey demiyorlar 🙄
Diycem oki birkere kalbinizi açınca hayvanlara bağımlılık yapıyor galiba oyuzden 7 kediniz olmasına şaşırmadım😊

Back