💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Sen nasilsin tatlişim

Sizin orda okullar açikmi
Kiz yuvaya gidiyormu
Yaz tatilinden 1 ay once acildi abla tatilden sonrada devam ediyor. Okula girmek yasak okul bahcesinden ogretmene teslim ediyoruz cocuklari kizim 1 in sinafa basladi
Groep 1 ve 2 hala oyun grubu yavastan okuma yazmaya alistiriyorlar grup 3 te okuyi ogrenmek lazim
Oglan 3 uncu sinifta
Kiz 1 inci sinifta
Beraber birakiyorum beraber aliyorum abla sizin ordada ilk okullar acik galiba

Sen fazla titizsin evdekilere baslarina bisey taktir şu dr larin taktiklarindan

Hayirdir ne olmus arkadasina
anacım kollarından bacaklarından da dökülüyor oğlan üstü çıplak geziyor babası doğal süveterli gibi zaten ben bunları komple streç filmle sarsam ancak işe yarar:)

Gunaydinnnn guzellerimmmm

2 gündür bulgur yemenin karsiligini almişim
Arti olmuşum
3 günü iyi degerlendirip eksiye düşmem lazim
Gunaydin Bende sabah tartildim 69.8
Bulgur sende sislik yapmistir abla

Afiyetle yiyin cnm
Ben sarma sarmayi hic sevmiyorum
ben de aman aman sevmem zaten de 1 haftadır dolapta üst yapraklarının rengi değişmişti bir de kocaman biraz azalsın dedim pilav tenceresine 2 sıra sardım benimkiler çok yemez akşama yanına ne buyururlarsa onu pişiririm

ikisini bir bırakman çok iyi olmuş , kızının okulu da hayırlı olsun 1. sınıf sizin orada iyiymiş biz de biliyorsun direk okuma yazmayı öğretmeye çalışıyorlar tam stres topu :)

ikisini bir bırakman çok iyi olmuş , kızının okulu da hayırlı olsun 1. sınıf sizin orada iyiymiş biz de biliyorsun direk okuma yazmayı öğretmeye çalışıyorlar tam stres topu :)
Sagol canom ama kizim 1inci sinifa 4 yaşında basladi
Bizdede 3 uncu sinif tam stres canim ya
Dakika tutup cocuklara ogrendigi kelimeleri okutturuyor ogretmen
1 dakikada asamali olarak ilk seferde 10 ikinci okuma asamasinda 20 kelime okuyorlar oglan baya zorlaniyor ogretmen surekli okuma testi yaptiriyor durumunu soyluyor canim

hep diyorum ya anasi senin adami kadir gecesi dogurmus diye :)) senden baskasi cekmez onu
Ooo masallah kocaman olmuşlar
Okullardan haberim yok cnm ama bizim kiz da yuvaya gidiyor
cok guzelll bu hafta tamamen 7 lerden kurtulursun artik :))
Sarma başlı başına yemek zaten cnm
Yanina bi yogurt yeter :))

Holladanin egitim sistemi burdan bile daha iyi
Cocuklari kucukten yeteneklerine göre yonlendiriyolar

vayyy anası dedim sesli sesliiiiii
allah sabır versin yardımcın olsun gülüm okumaya başlayan çocuğun yanın da bir de daha küçük ilgilenmesi gereken çocuk oldu mu iki katı zor

Evde bol bol okumasi lazim cnm
Insan okudukca hizlanir

vayyy anası dedim sesli sesliiiiii
allah sabır versin yardımcın olsun gülüm okumaya başlayan çocuğun yanın da bir de daha küçük ilgilenmesi gereken çocuk oldu mu iki katı zor
Sagol tatlim amin inşallah
Oglani hergun okumaya calistiriyorum
Kizin dersi henuz yok aMa onada yavastan ogretmem lazim ilerde zorlanmasin

hayırlı sabahlar abla hosgeldın
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım
gunaydın canim ❤
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem

Evde bol bol okumasi lazim cnm
Insan okudukca hizlanir
Eskiye gore baya duzeldi cok sukur abla ama cabuk pes ediyor yoruldum yeter anne deyip duruyo daha 6 yasinda
Ogretmen 2 gunde bir yeni harfler kelimeler gonderiyor hergun aksam calistiriyorum insallah daha iyi gider okumasi
Bu dakikayla okuma hizini olcmek tr de varmis internetten baktim
Aslinda once okumaya tam alissa ondan sonra okuma hizini olcseler daha iyi olur cocuk daha yeni okumayla tanisiyor bide hizli olmasi bekleniyor

valla kadir gecesi mi kızıl dolunay zamanı doğurmuş bilmem ama normal gün olmadığı kesin
benimkiler tek sarmayı yemez yanına mercimek çorbası var kesin ama zeytin yağlı bir şey daha olacak büyük ihtimal bazen ben onu yemem diyip ellerini bile sürmüyorlar , oğlan yemeyebilir yani
önceki mesaj da oğlanın arkadaşına ne olmuş demiştin yazmayı unuttum çocuğun kız davaları ve ailesini üzmesi meseleleri vardı, benim oğlan baya konuşmuş hatta en son evlerine gitmiş, yan binamdalar zaten , oğlum bana anlatıyor ben söyleniyorum , o da arkadaşına aynını söyleniyor bak annem de böyle böyle diyor diyor sonun da az aklı başına geldi , bu arada çocukla hiç yüz yüze görüşüp konuşmadım , bu gün fırsat olursa konuşucam annesini bu ara çok üzüyor sıpaa
allahtan benim oğlanın arkadaşları hep bana karşı çok kibar telefon da konuştuklarım bile teyzem şöyle v.s. diye çok güzel açıklama yapıyor , ben de arada benim sıpa dışarı çıkarken taze pişmiş börek poğaça varsa yolluyorum yiyip içiyorlar ondan mı acep:)

70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem
Şaka maka seninde hedefe fazla bisey kalmadi cnm
Once sevilay hedefe ulaşır
Arkasindan sen sonra dilek
Baharla ekimde gelicek
Benim daglari delip gelmem lazim, baya uzun surecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…