Yaz tatilinden 1 ay once acildi abla tatilden sonrada devam ediyor. Okula girmek yasak okul bahcesinden ogretmene teslim ediyoruz cocuklari kizim 1 in sinafa basladiSen nasilsin tatlişim
Sizin orda okullar açikmi
Kiz yuvaya gidiyormu
anacım kollarından bacaklarından da dökülüyor oğlan üstü çıplak geziyor babası doğal süveterli gibi zaten ben bunları komple streç filmle sarsam ancak işe yarar:)Sen fazla titizsinevdekilere baslarina bisey taktir şu dr larin taktiklarindan
Hayirdir ne olmus arkadasina
GunaydinGunaydinnnn guzellerimmmm
2 gündür bulgur yemenin karsiligini almişim
Arti olmuşum
3 günü iyi degerlendirip eksiye düşmem lazim
ben de aman aman sevmem zaten de 1 haftadır dolapta üst yapraklarının rengi değişmişti bir de kocaman biraz azalsın dedim pilav tenceresine 2 sıra sardım benimkiler çok yemez akşama yanına ne buyururlarsa onu pişiririmAfiyetle yiyin cnm
Ben sarma sarmayi hic sevmiyorum
ikisini bir bırakman çok iyi olmuş , kızının okulu da hayırlı olsun 1. sınıf sizin orada iyiymiş biz de biliyorsun direk okuma yazmayı öğretmeye çalışıyorlar tam stres topu :)Yaz tatilinden 1 ay once acildi abla tatilden sonrada devam ediyor. Okula girmek yasak okul bahcesinden ogretmene teslim ediyoruz cocuklari kizim 1 in sinafa basladi
Groep 1 ve 2 hala oyun grubu yavastan okuma yazmaya alistiriyorlar grup 3 te okuyi ogrenmek lazim
Oglan 3 uncu sinifta
Kiz 1 inci sinifta
Beraber birakiyorum beraber aliyorum abla sizin ordada ilk okullar acik galiba
Sagol canom ama kizim 1inci sinifa 4 yaşında basladiikisini bir bırakman çok iyi olmuş , kızının okulu da hayırlı olsun 1. sınıf sizin orada iyiymiş biz de biliyorsun direk okuma yazmayı öğretmeye çalışıyorlar tam stres topu :)
hep diyorum ya anasi senin adami kadir gecesi dogurmus diye :)) senden baskasi cekmez onuaa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorum
Ooo masallah kocaman olmuşlarYaz tatilinden 1 ay once acildi abla tatilden sonrada devam ediyor. Okula girmek yasak okul bahcesinden ogretmene teslim ediyoruz cocuklari kizim 1 in sinafa basladi
Groep 1 ve 2 hala oyun grubu yavastan okuma yazmaya alistiriyorlar grup 3 te okuyi ogrenmek lazim
Oglan 3 uncu sinifta
Kiz 1 inci sinifta
Beraber birakiyorum beraber aliyorum abla sizin ordada ilk okullar acik galiba
cok guzelllGunaydinBende sabah tartildim 69.8
Bulgur sende sislik yapmistir abla
Sarma başlı başına yemek zaten cnmben de aman aman sevmem zaten de 1 haftadır dolapta üst yapraklarının rengi değişmişti bir de kocaman biraz azalsın dedim pilav tenceresine 2 sıra sardım benimkiler çok yemez akşama yanına ne buyururlarsa onu pişiririm
Holladanin egitim sistemi burdan bile daha iyiikisini bir bırakman çok iyi olmuş , kızının okulu da hayırlı olsun 1. sınıf sizin orada iyiymiş biz de biliyorsun direk okuma yazmayı öğretmeye çalışıyorlar tam stres topu :)
vayyy anası dedim sesli sesliiiiiiSagol canom ama kizim 1inci sinifa 4 yaşında basladi
Bizdede 3 uncu sinif tam stres canim ya
Dakika tutup cocukkara kelime okutturuyorlar
1 dakikada asamali olarak ilk seferde 10 ikinci okuma asamasinda 20 kelime oglan baya zorlaniyor surekli okuma testi yaptiriyor durumunu soyluyor canim
Evde bol bol okumasi lazim cnmSagol canom ama kizim 1inci sinifa 4 yaşında basladi
Bizdede 3 uncu sinif tam stres canim ya
Dakika tutup cocuklara ogrendigi kelimeleri okutturuyor ogretmen
1 dakikada asamali olarak ilk seferde 10 ikinci okuma asamasinda 20 kelime oglan baya zorlaniyor surekli okuma testi yaptiriyor durumunu soyluyor canim
Sagol tatlim amin inşallahvayyy anası dedim sesli sesliiiiii
allah sabır versin yardımcın olsun gülüm okumaya başlayan çocuğun yanın da bir de daha küçük ilgilenmesi gereken çocuk oldu mu iki katı zor
hayırlı sabahlar abla hosgeldın
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılımhaftasonumu dönüyorsunuz
Annengilde tarti yokmu
Yan gözle bi baksaydin
bugün sifir karbon yaparsam yarina sabit olurum heralde
Son 2 günde ne kadar eksi gelirse artik :)
Zaten aylardir bulgur yemiyordum
Baya bi yemem artık :))
Sen nerelerdesin tatlim
Dün hic görünmedin
Bi sorun yoktur insallah
gunaydın canim ❤Gunaydin kizlar
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcemGunaydinBende sabah tartildim 69.8
Bulgur sende sislik yapmistir abla
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım
Eskiye gore baya duzeldi cok sukur abla ama cabuk pes ediyor yoruldum yeter anne deyip duruyo daha 6 yasindaEvde bol bol okumasi lazim cnm
Insan okudukca hizlanir
valla kadir gecesi mi kızıl dolunay zamanı doğurmuş bilmem ama normal gün olmadığı kesinhep diyorum ya anasi senin adami kadir gecesi dogurmus diye :)) senden baskasi cekmez onu
Ooo masallah kocaman olmuşlar
Okullardan haberim yok cnm ama bizim kiz da yuvaya gidiyor
cok guzelllbu hafta tamamen 7 lerden kurtulursun artik :))
Sarma başlı başına yemek zaten cnm
Yanina bi yogurt yeter :))
Şaka maka seninde hedefe fazla bisey kalmadi cnm70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem
kıza çok zorlanmazsın abisi okuyor ya ona heveslenecek büyük ihtimal o da gönüllü okumak isteyecekSagol tatlim amin inşallah
Oglani hergun okumaya calistiriyorum
Kizin dersi henuz yok aMa onada yavastan ogretmem lazim ilerde zorlanmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?