hoş buldum gülüm sen de hoş geldinhayırlı sabahlar abla hosgeldın
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım
gunaydın canim ❤
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem
Sen kac kilosun canim zaten ben 6 ile 7 arasi gidip geliyim canim yahayırlı sabahlar abla hosgeldın
pazar donucez ınsallah abla tartı var annemdede dijital degil hemde ben tartıyla yuzlesmeye hazır degılım
gunaydın canim ❤
70 lerden hemen kurtulmussın birde ben kurtulsam gariban sevındırıcem
ben de ton balıklı salata yaparım büyük ihtimal kendimeBugun kendime prolu bi salata yapicam aksama
Evdekilere ne yapsam bilemedim
Oyyy yavrum daha cok küçükEskiye gore baya duzeldi cok sukur abla ama cabuk pes ediyor yoruldum yeter anne deyip duruyo daha 6 yasinda
Ogretmen 2 gunde bir yeni harfler kelimeler gonderiyor hergun aksam calistiriyorum insallah daha iyi gider okumasi
Bu dakikayla okuma hizini olcmek tr de varmis internetten baktim
Aslinda once okumaya tam alissa ondan sonra okuma hizini olcseler daha iyi olur cocuk daha yeni okumayla tanisiyor bide hizli olmasi bekleniyor
Topluca mezun olup kurtulalim kilolardan ya :)Şaka maka seninde hedefe fazla bisey kalmadi cnm
Once sevilay hedefe ulaşır
Arkasindan sen sonra dilek
Baharla ekimde gelicek
Benim daglari delip gelmem lazim, baya uzun surecek
Aynrn abla cabuk sıkıyor 3 sinif burda birinci sinif gibi 3 te basliyor okuma yazmaOyyy yavrum daha cok küçük
3.sinif deyince ben 8-9 yasinda zannettim
Burda 6 yasinda basliyor ya okul
Erkenden cocuklari disipline sokuyolar
Ablacim sabah gittik. Ac gitmek lazimmis soylememislerdi. Ama zaten kus kadar yemiştim. Tas cihazda gorunmedi. Yemekle alakasi yok ama kilodan dolayi gorunmez dedi. Aralıklarla 2 kez goruntulemeyi denedi ama malesef gorunmedi. Yani isim ameliyata kaldi
sen sevilmicek kadinmisinki cnmvalla kadir gecesi mi kızıl dolunay zamanı doğurmuş bilmem ama normal gün olmadığı kesin
benimkiler tek sarmayı yemez yanına mercimek çorbası var kesin ama zeytin yağlı bir şey daha olacak büyük ihtimal bazen ben onu yemem diyip ellerini bile sürmüyorlar , oğlan yemeyebilir yani
önceki mesaj da oğlanın arkadaşına ne olmuş demiştin yazmayı unuttum çocuğun kız davaları ve ailesini üzmesi meseleleri vardı, benim oğlan baya konuşmuş hatta en son evlerine gitmiş, yan binamdalar zaten , oğlum bana anlatıyor ben söyleniyorum , o da arkadaşına aynını söyleniyor bak annem de böyle böyle diyor diyor sonun da az aklı başına geldi , bu arada çocukla hiç yüz yüze görüşüp konuşmadım , bu gün fırsat olursa konuşucam annesini bu ara çok üzüyor sıpaa
allahtan benim oğlanın arkadaşları hep bana karşı çok kibar telefon da konuştuklarım bile teyzem şöyle v.s. diye çok güzel açıklama yapıyor , ben de arada benim sıpa dışarı çıkarken taze pişmiş börek poğaça varsa yolluyorum yiyip içiyorlar ondan mı acep:)
Tontis iyi dayanmış kac gündürben de ton balıklı salata yaparım büyük ihtimal kendime
, perşembeden beri tontişimle görüşmedik dün de kafeye çağırdı yok didim bu gün kesin gelir ben kalkıp kalan basit işleri yapayım sonra fırsat kalmıyor
kolay gelsin cnmben kaçtım bacılar sonra ne zaman fırsat bulursam damlarım
Aramizda kilo farki baya fazla cnmTopluca mezun olup kurtulalim kilolardan ya :)
Abla fazla kilolu olanlar daha fazla veriyorum azimli ol daglari delmene gerek yok :)
Kilo heryerde karsimiza cikiyor malesef cnmAblacim sabah gittik. Ac gitmek lazimmis soylememislerdi. Ama zaten kus kadar yemiştim. Tas cihazda gorunmedi. Yemekle alakasi yok ama kilodan dolayi gorunmez dedi. Aralıklarla 2 kez goruntulemeyi denedi ama malesef gorunmedi. Yani isim ameliyata kaldi
Teşekkür ederim canım. Bu yaştan sonra bebek telaşları yenidenHosgledın edıbecım bebiş geliyormuş cok sevındımmmRabbım saglıkla kucağına almayı nasip etsin ınsallah
Artık zayıflayalım yaaa kitabını yazdık artık diyetin miyetin. Koruma yol arkadaşlığına geçelim lütfen...Takil bize hayatini yaşa baby
Hosgeldin tatlim mm bidenemmm kaderyoldasimmm
Nasilsin tatlim, sikayetlerin azaldimiTeşekkür ederim canım. Bu yaştan sonra bebek telaşları yeniden
Artık zayıflayalım yaaa kitabını yazdık artık diyetin miyetin. Koruma yol arkadaşlığına geçelim lütfen...
Aynen canim oda abisinden goruyor okurkenkıza çok zorlanmazsın abisi okuyor ya ona heveslenecek büyük ihtimal o da gönüllü okumak isteyecek
Yasemin küstün mü yoksa
Hoş geldin canim hamilelik nasil gidiyor Rabbbim saglicakla kavuşursun bebişiniSüper ya ne güzel toplanmışsınız. Ben de takılırım size
Free takılırız abla senin yaninda :)s
Aramizda kilo farki baya fazla cnmsiz koruma yaparken ben vermeye devam ederim :)) zaten beni birakmicaginizi biliyorum
Ben ninni yerine elektik supurgrsi sesi camasir makinasi fön sesi dinletiyordumKöyümün en güzeli yüreğumun ateşi
Dağlarım güneşi imerafera oyyyy
Oyyy ki ne oyyy benim kız bı tek bununla uyuyor bezdim yahuha pardon bide hayde ile ama doğa için çal olan
Tabiki :)Kahvaltini yaptinmi büsracik
Vavvv super afiyet olsun tatlimTabiki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?