• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Komsularim ne dersiniz 3 topik yarisalimmi 🤩🤩🤩🤩

Bence cok eglenceli olur 😄😄😄😄

@Sarayca
@Anka
bu supermıs lakin ben dahil olamıcam ki 😃
Gunaydinnn cannnimmmm biz :KK68: :-)
gunaydın ❤
Gunaydinnnn guzellerimmmm 😍😍😍😍

2 gündür bulgur yemenin karsiligini almişim 😬
Arti olmuşum
3 günü iyi degerlendirip eksiye düşmem lazim
gunaydın abla 💜o sıslık yalancı sıslık iner cumaya kadar
gunaydın canım❤

121485656_2762833057265577_4030205285887298087_n.jpg

aslinda ben seni 60 yapicamda, istemiyon 😂😂😂

Tabiki listemizi yapariz cnm
Ama tablo yapmayi bilmiyorum ben 😬
onlari zaten iciyozda, gün icinde bide bitki cayi içsem iyi olur

Senin fazla icmemen lazim aslinda cnm
istersen aylik hedefler yapalim cnm
Süre uzun olunca konsantremiz bozuluyor
Ben bu ay icin heralde 95 hedeflemistim
Bu hafta kayip oldu biraz
Onumuzdeki haftalari iyi degerlendirmek lazim

Bide gercekci haftalik hedef yapabiliriz :)
sagolasin tatlim
Ben aldim da, o kurdu :)
senin troid olmadigi icin aslinda yürüyüş sana şart cnm
Metoyu hizlandirip Kilo vermen icin

Hosgeldinnn tatlim 😍

Madem buralardasin sende gel başla, kurtulalim kilolardan :))
kesinlikle gerçekçi hedef yapmak şart mefkuşum , hedef koyup olmadıkça insan kendini sürekli başarısız ve hep başaramayacak gibi hissediyor , yürümüyor ya mefkuşum evde yaptığım basit hareketlere başlamıştım o gün 2 gündür hareket yok amele gibi çalışıyorum ancak :)

supermıs lakin ben dahil olamıcam
haftasonumu dönüyorsunuz 😬

Annengilde tarti yokmu
Yan gözle bi baksaydin 😅
gunaydın abla 💜o sıslık yalancı sıslık iner cumaya kadar
bugün sifir karbon yaparsam yarina sabit olurum heralde
Son 2 günde ne kadar eksi gelirse artik :)
Zaten aylardir bulgur yemiyordum
Baya bi yemem artık :))
Sen nerelerdesin tatlim
Dün hic görünmedin
Bi sorun yoktur insallah

ekim2009 ekim2009
Kalkip gerimi yattin canom nerdesin
erken kalktım benim oğlan dershaneye gidecek diye , pazartesileri deneme sınavı var sabah ders yokmuş meğer geri yattım az sonra deli dana gibi koşturdum gece 2 de yattım elim hiç boş durmadı ve işleri bitirmedim bile mutfak kapısını ,arka duvarını bile yağ çözücü fıslayıp sildim

Ekim her otu yedik içtik vallahiçbirşey sebepsiz yaratılmamış Ankara da nerde bulacam acep zeytin yaprağı aktar satarmı ki kiraz sapı vardı onunla başlayım derken lafta kalmasın bu sefer kilom aldı başını gidiyo

Hoşgeldin canım

Aynı ben umutsuz vaka inan ki her yolu biliyorum daha önce yaptım çok da güzel oldu sağlıklı kaslı :) diri dinç hızlı aktif mutlu güleryüzlü bir kadındım çok mu yordular beni üzerimde bi ağırlık var atamıyorum vallahi yardım çığlıkları bunlar biri bana yüreğime dokunsun da yine yeniden diyeyim diye buralardayım

:KK50::KK19:

Bende dilek insan beynini gereksiz şeylerle doldurmamalı bence tamam var kabul ediyoruz dikkat ediyoruz başımıza gelirse de hafif atlatalım diye dua ediyoruz kafa beyin kalmadı artık

Gittik geri geldik gittik geri geldik gittik geri geldik 4. Zayıflayıp geri gelişim :olamaz:

Bende bişey oldu sandım aman boşver dinlen abla evde keyif yap

Merhaba isimi Çok güzel beğendim sen nerdesin takımdamı tanışalım :KK36:

Teşekkürler canım o motivasyon denen şey bi gelse zaten beni kimse tutamaz da gelmiyo içime biyerlere kaçmış saklanmış bulamıyorum
Kendime vakit ayırmak istiyorum kendim için birşeyler yapmak istiyorum nazarmı var acaba diye de düşünmeden edemiyorum aslında son 2 senede hayatım altüst oldu altı üstünden daha betermiş onuda gördüm ama şükür ki gene buradaysam normale dönüyorum demektir
aktarlarda varmış gülüm bana annem getirdi fethideki teyzemin bahçesinden toplamış kurutmuşlar

kesinlikle gerçekçi hedef yapmak şart mefkuşum , hedef koyup olmadıkça insan kendini sürekli başarısız ve hep başaramayacak gibi hissediyor , yürümüyor ya mefkuşum evde yaptığım basit hareketlere başlamıştım o gün 2 gündür hareket yok amele gibi çalışıyorum ancak :)
Artik gercekten caninin kiymetini bil cnm
Ev işi oldugu kadar olsun
Insan nasil yaşarsa oyle olecekmis ya
Sende mutfakta ölüp gidecen 😂😂😂

Kar kış iyice baslamadan git yürüyüşe, bacaklarin acilsin :))

haftasonumu dönüyorsunuz 😬

Annengilde tarti yokmu
Yan gözle bi baksaydin 😅
bugün sifir karbon yaparsam yarina sabit olurum heralde
Son 2 günde ne kadar eksi gelirse artik :)
Zaten aylardir bulgur yemiyordum
Baya bi yemem artık :))

Sen nerelerdesin tatlim
Dün hic görünmedin
Bi sorun yoktur insallah
çok şükür sorun yok gülüm mevsim dönümü ağrılarımız var karı koca benim ki aman aman bir şey değil de koca çok nazlanıyor yine yaa iki de bir adımı sesleniyor tüm hafta sonu kös kös yattı markete bile yine gitmedi :))

erken kalktım benim oğlan dershaneye gidecek diye , pazartesileri deneme sınavı var sabah ders yokmuş meğer geri yattım az sonra deli dana gibi koşturdum gece 2 de yattım elim hiç boş durmadı ve işleri bitirmedim bile mutfak kapısını ,arka duvarını bile yağ çözücü fıslayıp sildim
Ben kadina, kendini düşün diyorum
Bu geceye kadar iş yapiyor 😅

Artik gercekten caninin kiymetini bil cnm
Ev işi oldugu kadar olsun
Insan nasil yaşarsa oyle olecekmis ya
Sende mutfakta ölüp gidecen 😂😂😂

Kar kış iyice baslamadan git yürüyüşe, bacaklarin acilsin :))
ben şimdiden üşüyorum :-)
ayy sayfanın adını değiştirmişsin mefkuşum pek hoş olmuş hayırlı uğurlu olsun :KK36:

Ben kadina, kendini düşün diyorum
Bu geceye kadar iş yapiyor 😅
1 gün yapmayınca sonra canım çıkıyor mefkulum baba oğul kıl tüy döküyor her yana mutfak tezgahına yanaşıp gitseler beyaz tezgaha bile döküyorlar her seferin de ben de biraz cinsim kendi saçıma bile tiksiniyorum , tozu topağı da ayrı tabi
iş de çene de bitmiyor ,ayy birde benim oğlanın arkadaşının derdi vardı dün onu bile çözdükk:)))

çok şükür sorun yok gülüm mevsim dönümü ağrılarımız var karı koca benim ki aman aman bir şey değil de koca çok nazlanıyor yine yaa iki de bir adımı sesleniyor tüm hafta sonu kös kös yattı markete bile yine gitmedi :))
Senin adam emekli olsa iyice hastalanir :)))
Hee hee de geç :)) sanki sen dr musun ne yapacan 😅😅😅

1 gün yapmayınca sonra canım çıkıyor mefkulum baba oğul kıl tüy döküyor her yana mutfak tezgahına yanaşıp gitseler beyaz tezgaha bile döküyorlar her seferin de ben de biraz cinsim kendi saçıma bile tiksiniyorum , tozu topağı da ayrı tabi
iş de çene de bitmiyor ,ayy birde benim oğlanın arkadaşının derdi vardı dün onu bile çözdükk:)))
Sen fazla titizsin 😅evdekilere baslarina bisey taktir 😂😂şu dr larin taktiklarindan 😂😂😂

Hayirdir ne olmus arkadasina

gece lahana haşladım içi hazırladım dolaba kaldırıp yarın da bulgurunu ekler sararım diye düşünüyordum , sonun da bir baktım sarmışım bile :-) çeri çöpü de toparlayıp çıkarınca gece bana bir rahatlama geldi :)
Afiyetle yiyin cnm
Ben sarma sarmayi hic sevmiyorum 😬

Senin adam emekli olsa iyice hastalanir :)))
Hee hee de geç :)) sanki sen dr musun ne yapacan 😅😅😅
aa sıcak su torbası yapıp vermek , bal şerbeti yapıp götürmek, bacaklarını ovmak, bacaklarına ayak altlarına at kestanesi jeli sürmek , çerez fındık v.s. götürmek , yere kendiliğinden dökülenleri toplama , kürdan, çorap , kapşonlusunu götürmek , ona ilginç gelen haber v.s. yi beni çağırır çağırmaz gidip bakıp bla bla bir şey demek , hepsi için ayrı ayrı seslenip ayağına çağırıyor, boşuna o emekli olursa ben iş bulup çalışmaya başlıycam demiyorum :KK70:

Back