2 çocuk annesiyim biri daha 5 aylık 69 kiloyum boyum 1.68 emzirmekle kilo kaybedeneyenlerdenim
Boyuna göre kilon çok Cnm zaten yeni doğum yapmışınİlk evlendiğim kilom olan 54 E dönmek istiyorum çok mu şey istiyorum yaaaa :/ 58 olsam da bana yeter .önceden yemeğinde kilom düşerdi şimdi düşmüyor da :/
Kız 3 kilo almayı nasıl başardın maşallah2.hamileliğimde 3 kilo aldım sadece bu kilolarım önceki hamilelikten kolay verebilir miyim sizce ?
Oğlumu sürekli parka indir çıkar sanırım o yüzden alamadım ama oğlum 3,5 kilo doğdu elhamdulillah .şu polen mevsiminin geçmesini bekliyorum yoksa gene ineceğim parklara inşallahKız 3 kilo almayı nasıl başardın maşallah
Dikkat edince verilmeyecek kilo yok Cnm
Bazen yavaş Bazen hızlı ama illaki gider
Yeterkı sabır ve Azimle devam et
Akşamda Doğru şeylerden doyuncaya kadar yiyebilirsin CnmSu konusunda problemim yok spor şu aralar yapamıyorum kendimi çok yorgun hissediyorum yoksa Leslie yapıyordum haftada 4 gün kahvaltılarım da yerinde öğlenleri de normal yiyorum ama sorunum akşam yemeklerinde sanırım midem kazınıyor ya :/
Canım telaşlanma herşeyin hayırlısı olur.Dinlenmeye çalış ayaklarını duvara yasla arada öyle yat biraz.Iğneni vuruluyor musun canımkızlar merhabalar ben dün akşam acile gittim kanamam oldu acilde tesadüf benim dr vardı ultrasona verdi düşük riskim varmış,kalp atışını da duyamadıbenim sana söylediğim tarihte polikliniğe gelirsin dedi.7. haftaya girdim ama hiç duyamadı kalp atışını
Kendini öyle iyi hissedeceksen yap güzelimAyyy zuhal.abla nen.ne guzel gidiyodum dimiii noldu.banaa yaaaa
Oyle yapayim dimi o daha.iyi olduydu sanki listeli olan.
Tatlım önce bi sakin olkızlar merhabalar ben dün akşam acile gittim kanamam oldu acilde tesadüf benim dr vardı ultrasona verdi düşük riskim varmış,kalp atışını da duyamadıbenim sana söylediğim tarihte polikliniğe gelirsin dedi.7. haftaya girdim ama hiç duyamadı kalp atışını
ilaçları saati saatine alıyorum canım ama olacak olan her türlü oluyor beynim şişti düşünmekten sadece dua edip Allaha bırakıyorum.düşün düşün psikolojim alt üst oldu ya dr um da yapı gereği ters başka dr da bakmam lazımCanım telaşlanma herşeyin hayırlısı olur.Dinlenmeye çalış ayaklarını duvara yasla arada öyle yat biraz.Iğneni vuruluyor musun canım
bana 25 in de gel demişti polikliniğe geldiğinde detaylı bakarız gibi şeyler söyledi ama acildeydi diye sanırım pek ilgilenmedi.hani hiç ama hiç açıklama yapmıyor düşük riskin var,kalp atışını alamıyoum,polikiliniğe söylediğim tarihte gel aynen bu şekil konuşup gönderdi.Tatlım önce bi sakin ol
Kanama zaman zaman olabiliyor
Eğer farklı bi durum olsaydı Dr o anda müdahale ederdi
Zaten acile gitmişin Cnmbana 25 in de gel demişti polikliniğe geldiğinde detaylı bakarız gibi şeyler söyledi ama acildeydi diye sanırım pek ilgilenmedi.hani hiç ama hiç açıklama yapmıyor düşük riskin var,kalp atışını alamıyoum,polikiliniğe söylediğim tarihte gel aynen bu şekil konuşup gönderdi.
Harika gidiyosun Cnm bu sefer olucak inşallahIyi aksamlar kizlar menumu veriyim sonra yürüyüşe gidicem
Sabah
06:30
1dlm tqm bugday ekmegi
Domates,salatalk, biber, ,maydanoz
1adet tereyagli yumurta
2 bardak sekersiz cay
1dlm koy peyniri
Ara yesilcay
13:30Öğlen-19:10Akşam
1kepce ispanak corbasi
4yk dible
4ykyogurt
Yesil salata
Birazdanda yesilcay icicem
Sağol Zuhalcim. Çok şükür ayağım bugün iyiydi bende iki buçuk saat yürüdüm :)Gayet güzel Cnm
Ayağın nasıl oldu
Massallah abla insallah basarcaz bu seferBurası sessiz topik oldu iyice
Hem bana bırakma diyosunuz hemde siz görünmüyosunuz Neyse...
Bugün patates günü yaptım Toplamda 4 patates yedim
Akşamda işe gideceğim için kaçamak riski yok
Bugün biraz ev işi yaptım sonrada çocuk geldi
Benimkiler düğüne gitti
Sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?