• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Bugünüm :)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
hava çok güzeldi dışarıda da 1.5 saat tempolu yürüdüm
30 dk belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok ter attım şükürler olsun.

2. Öğünüm geç oldu midem kazınıyordu o yüzden yedim
20.30
1 kase yoğurt
150 gr kadar tavuk göğsü çok şükür doydum :)
şimdi sade kahvemi içiyorum.
1.5 lt su içmişimdir.Yatana kadar 2 lt yaparım.
Guzel menun cnm

Burası sessiz topik oldu iyice
Hem bana bırakma diyosunuz hemde siz görünmüyosunuz Neyse...

Bugün patates günü yaptım Toplamda 4 patates yedim
Akşamda işe gideceğim için kaçamak riski yok

Bugün biraz ev işi yaptım sonrada çocuk geldi
Benimkiler düğüne gitti

Sizlerde ne var ne yok

Hafta sonu ama görev vardı öğlene kadar kermeste görevliydim. Tatlı yemedim ama 2 tabak keşkek götürdüm valla o yüzden hiiiçç menü falan yazmıyorum. Gerçi eve 3 gibi geldim bişey yemedim başka. Şu an çok pişmanım o kadar gaz sıkıntı sından sonra bi etki yapmaz inşallah. Kızım uyusun bi çay keyfi yapıp biraz kitap okucam hazır adam evde yok. Ohh keyif bende olsun

kızlar merhabalar ben dün akşam acile gittim kanamam oldu acilde tesadüf benim dr vardı ultrasona verdi düşük riskim varmış,kalp atışını da duyamadı :KK43:benim sana söylediğim tarihte polikliniğe gelirsin dedi.7. haftaya girdim ama hiç duyamadı kalp atışını:KK43:

Panik yapma canım plasenta previa totalis diye bi hastalık çıktı küçük kızımın hamileliğinde sürekli yattım. Öyle ki Dr lar rahmin alınabilir idrar kesene müdahele edilebilir en önemlisi kanamayı durduramama riski var senin hayatın tehlikede diye böyle dümdük yüzüme dediler. Kızım 2 yaşına giricek kasımda. Ben de şişkoluğuma kılıf olarak hiç değilse iki doğum yaptım deyip avuntu yapıyorum. Nefesi veren allah ama unutma rahat bi bebeklik dönemi geçirmek istiyosan sakin bi çocuk istiyosan bunları hiiiçç düşünme

Slm.

Zuhal.abla patates sana iyi geliyo pazartesi kesin eksisi. Bide persembe ananas yaparsan ooooo :) Mefkurem Mefkurem

Esra valla baya iyi gidiyon.canimmm bravooo esraylmzkurt23 esraylmzkurt23

Asyammm nasilsin simdi? asya_01 asya_01

Aysecimm gayettt ornek.bi.menu.azmine.hayranim. accikta bana yolla.

Bana gelince bosverin 83 e dayandim :(

benita_ask benita_ask ozlem.nirdesinnnn kizzzz

Slm.

Zuhal.abla patates sana iyi geliyo pazartesi kesin eksisi. Bide persembe ananas yaparsan ooooo :) Mefkurem Mefkurem

Bana gelince bosverin 83 e dayandim :(

Emekçi lütfen toparla kendini ara ara hepimiz tökezleyebiliyoruz ama güçlü bir şekilde kalkmak bizim elimizde ve sende kalk artık
kendini kimse için üzme..Su akar yolunu bulur sen daha çok gençsin kendin için devam et lütfen !

Yapicam bu hafta ttoplamam lazim 23 nisan icin okulda torende.giyeyim.diye elbise almistim hedefim 74 du ama olmadi

Sinifta toplu beslenme var onu bu cuna sonlandiricam 0cakta 76 diydim 6 kilo aldim.durdurmazsam bu oburlugu kimbilir kac 6 daha alicam hatta yarin.gun var ordayemeyim diye yarin.baslayim diyorum bazen de yok eger dayanamaz kacirirsan yine sozunu tutamayacak olursun diyo bilemedimm :(

Bugünüm :)
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim
1 saat bantta yürüdüm
kahvaltım 08.30
2 yumurta
2 ceviz
bol maydanoz
hava çok güzeldi dışarıda da 1.5 saat tempolu yürüdüm
30 dk belediye'nin spor aletleriyle egzersiz yaptım çok ter attım şükürler olsun.

2. Öğünüm geç oldu midem kazınıyordu o yüzden yedim
20.30
1 kase yoğurt
150 gr kadar tavuk göğsü çok şükür doydum :)
şimdi sade kahvemi içiyorum.
1.5 lt su içmişimdir.Yatana kadar 2 lt yaparım.
Maşallah Geçen haftanın acısını çıkarmışın Tatlım

Massallah abla insallah basarcaz bu sefer :-)
inşallah Tatlım
Tabiki başarıcaz

Hafta sonu ama görev vardı öğlene kadar kermeste görevliydim. Tatlı yemedim ama 2 tabak keşkek götürdüm valla o yüzden hiiiçç menü falan yazmıyorum. Gerçi eve 3 gibi geldim bişey yemedim başka. Şu an çok pişmanım o kadar gaz sıkıntı sından sonra bi etki yapmaz inşallah. Kızım uyusun bi çay keyfi yapıp biraz kitap okucam hazır adam evde yok. Ohh keyif bende olsun
En azından tatlı hamurişi yemrmişin Cnm
Keşkekte kötü sayılmaz sadece belki yağlıdır

Slm.

Bana gelince bosverin 83 e dayandim :KK43:

Çok şükür bişey yemeden işe gelmeyi başardım Tatlım

Yapicam bu hafta ttoplamam lazim 23 nisan icin okulda torende.giyeyim.diye elbise almistim hedefim 74 du ama olmadi

Sinifta toplu beslenme var onu bu cuna sonlandiricam 0cakta 76 diydim 6 kilo aldim.durdurmazsam bu oburlugu kimbilir kac 6 daha alicam hatta yarin.gun var ordayemeyim diye yarin.baslayim diyorum bazen de yok eger dayanamaz kacirirsan yine sozunu tutamayacak olursun diyo bilemedimm :KK43:
Sabah listeni yap bismillah de Cnm
Yoksa gerçekten sonu gelmiyor
Bak kilolar hemen füze hızıyla geri geliyor
Sonra bi bakmışın 90 na dayanmışın

Slm.

Bana gelince bosverin 83 e dayandim :KK43:

moralman çöküntüdeyim canım ister istemez.lekelenme her gebelikte olabiliyor ben lekelenmeden çok kalp atımının duyulmamasına canım sıkıldı.

Günaydınnn canlar

Soğuk bulutlu almanya sabahından
Mutlu sağlıklı az kalorili bi pazar diliyorum herkese

Ben sadece dünkü artıları atabilmişim
Bugün ne yapacağım konusunda karar vermedım, bakalım

benita_ask benita_ask
Özlem dün görünmemişin Cnm

X xDerinMavix
Sende gelmemişin Cnm, cumartesileri gelirdin normalde

asya_01 asya_01
Asyacım için rahat olacaksa ya başka hastaneye yada başka Dr gidin Cnm
Daha 25 ne vakit var böyle bekliyemezsin
Kanaman devam ediyomu

Günaydınnn canlar

Soğuk bulutlu almanya sabahından
Mutlu sağlıklı az kalorili bi pazar diliyorum herkese

Ben sadece dünkü artıları atabilmişim
Bugün ne yapacağım konusunda karar vermedım, bakalım

benita_ask benita_ask
Özlem dün görünmemişin Cnm

X xDerinMavix
Sende gelmemişin Cnm, cumartesileri gelirdin normalde

asya_01 asya_01
Asyacım için rahat olacaksa ya başka hastaneye yada başka Dr gidin Cnm
Daha 25 ne vakit var böyle bekliyemezsin
Kanaman devam ediyomu
kanama durdu abla ama akıntı devam ediyor.ayarlıyorum özelde iyi bir dr a gidicem bu devletteki ne devam edicem ama özelede en azından sorularıma cvp alabileceğim için bu hafta içi gidicem inşallah

moralman çöküntüdeyim canım ister istemez.lekelenme her gebelikte olabiliyor ben lekelenmeden çok kalp atımının duyulmamasına canım sıkıldı.
Canım moralini yüksek tut benimde bebeğim 6 hafta 4 günlükken üstten ultrasonla kalp atışını duyamayacağını söyleyip vajinal ultrasonla bakıp duymuştu canım sana hep üstten mi baktı doktor?

Günaydın canlar
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim ve kendimi yollara vurdum :)
1saat 20 dakika tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yaptım iyi terledim.Maşallah bana :)
Sporunu yapmayanlar haydi spora..

Canım moralini yüksek tut benimde bebeğim 6 hafta 4 günlükken üstten ultrasonla kalp atışını duyamayacağını söyleyip vajinal ultrasonla bakıp duymuştu canım sana hep üstten mi baktı doktor?
evet canım vajinal ultrasona izin vermem zaten düşük tehdidi var çünkü geçen ki bebeğimde gelen giden dr vajinal ultrason yaptı kanama arttı arttı en son düşük oldu

evet canım vajinal ultrasona izin vermem zaten düşük tehdidi var çünkü geçen ki bebeğimde gelen giden dr vajinal ultrason yaptı kanama arttı arttı en son düşük oldu
Çok iyi yapmışsın tatlım.Ben 10 haftalıkken bebeğinin kalbinin 6 hafta 4 günlükken durduğunu öğrenmiştim.
Bir iki hafta dah geçsin inşallah kalp sesini duyacaksınız canım buna inanıyorum.Sende öyle düşün bol bol dinlen uzan güzelim.

Çok iyi yapmışsın tatlım.Ben 10 haftalıkken bebeğinin kalbinin 6 hafta 4 günlükken durduğunu öğrenmiştim.
Bir iki hafta dah geçsin inşallah kalp sesini duyacaksınız canım buna inanıyorum.Sende öyle düşün bol bol dinlen uzan güzelim.
dinleniyorum gülüm yarın başka bir dr a gidicem.yarın ki dr da duyamazsa zaten kesin sorun var demektir

Günaydın canlar
sabah 1 bardak ılık limonlu suyumu içtim ve kendimi yollara vurdum :)
1saat 20 dakika tempolu yürüdüm
40 dk belediyenin spor aletleriyle egzersiz yaptım iyi terledim.Maşallah bana :)
Sporunu yapmayanlar haydi spora..
Masallah sana :-)

Back
X