• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Mefkurem Mefkurem evet abla ama 58 gormeyı cok ıstıyordum en azından. 60 ama yapıstım 62 ya 62 ya 62,50 herkez cok ıyısın daha verme dıyor ama bacaklarımda hala fazlalık var en azından 60 olmal ıstıyorum ıns olur
Tatlım sen kendini nasıl Rahat hissedeceksen öyle ol
Bu kiloda çok vermeyi bekleme
Varsın gr gr gitsin garanti olsun

Özlem bu hafta inşallah 62 yi düzlersin Cnm

Sabah karnını doyur akşamlara fazla yüklenme

Günaydın kızlar:anneadayı:
herkese mutlu hafta sonraları
vee az kalorili tabi:KK49:bool sporlu.

zuhal abla menu yazamadım ama aklım hep burdaydı kusuruma bakma.:KK43:evet kaçamak maçamak oldu.ama kararlıyım.ramazana kasar 5 kilo hedefim var.65.2 idim sabah.yani 5 kilo.inşallah.:confused:

Tatlım sen kendini nasıl Rahat hissedeceksen öyle ol
Bu kiloda çok vermeyi bekleme
Varsın gr gr gitsin garanti olsun

Aslında boyle ıyı ust bolgemde gobek var bıraz bacaklarımda sıkılassa 29 gıyıyorum 28 gıysem süper olur yuruyuse baslayalım baktım olmuyor 1 ay bıle olsa spor yazılcam şartları zorlıycam hergun gıdersen 1 ayda toparlarım gıbı gelıyor işin garıbı 2 aydır bu kıloda ın cık yapıyorım herkez daha verme dıyor dıyorım verebılsem vercem vermedım gecen ayla aynıyım benım gormedıgım ne goruyolarsa:)senıj emegın destegın çoo sende hakkını helal et cogu zaman bısr yemek ıstdrgımde sen ve burası benı durdurdu aklım hep burda :)

amin inşallah canım çok uzun bir yolculuk her dr kontrolunde yeni bişey söylüyor dr la eskiden ne güzelmiş ya bir doğuma gidermiş büyüklerimiz
Emel benimde doğum 2 kasım gözüküyor tama 1 ay var aramızda

Günaydın kızlar kaptanlık zor zanaatmış Mefkurem Mefkurem :KK66:
Ya şaka bir yana dn takımada az gidebildim.
Göğüs kafesimle onunla aynı hizada sırtım ağrıyor.
Kıpırdadıkça nefes alırken yutkunurken..
İnşallah üşütmedir kötü kötü şeyler geliyor aklıma. Allahım sen koru.
Hayır üşütme olsa daha yeni bitti 1 kutu antibiyotik. anlamıyorum ki..
geçmiş olsun defneeee

Bazi ozel problerimiz var reyhancim :KK43:

İyi degilim zuhal abla maalesef problem hala devam bu yetmez gibi kilo aldi.basini gitti :KK43: cok sikintidayimmm :KK43:
Rabbim YARDIMCINIZ olsun insalllah emel hayırlısı neyse o olsun :-(

Günaydın kızlar:anneadayı:
herkese mutlu hafta sonraları
vee az kalorili tabi:KK49:bool sporlu.

zuhal abla menu yazamadım ama aklım hep burdaydı kusuruma bakma.:KK43:evet kaçamak maçamak oldu.ama kararlıyım.ramazana kasar 5 kilo hedefim var.65.2 idim sabah.yani 5 kilo.inşallah.:confused:
Ne kadar az kaçamak olrsa hedefe okadar çabuk ulaşırsın Cnm

Günaydın herkese hanımlar
Eşim Trabzona gitti dün bizide halama bıraktı malum hem çocuk hem hamilelik zor tek başına zeytin burnuna geldik dün ptesi eve donucrm :-)

Aslında boyle ıyı ust bolgemde gobek var bıraz bacaklarımda sıkılassa 29 gıyıyorum 28 gıysem süper olur yuruyuse baslayalım baktım olmuyor 1 ay bıle olsa spor yazılcam şartları zorlıycam hergun gıdersen 1 ayda toparlarım gıbı gelıyor işin garıbı 2 aydır bu kıloda ın cık yapıyorım herkez daha verme dıyor dıyorım verebılsem vercem vermedım gecen ayla aynıyım benım gormedıgım ne goruyolarsa:)senıj emegın destegın çoo sende hakkını helal et cogu zaman bısr yemek ıstdrgımde sen ve burası benı durdurdu aklım hep burda :)
Tatlım evde plates yapsan
O iyi inceltiyor

Benden Yana helal olsun Cnm ama Burda herkes kendi azmiyle kendi başardı

@EMELinEMELi
Emelcim bilmiyorum insanın morali bozuk olunca başka bişeye odaklanamıyor
Ama Yinede sen kendini unutma Cnm
Bak aylardır çabalıyosun ipin ucunu bi koyverirsen bakmışın 90 na yaklaşmışın

Bende buraya daha fazla vakit ayırmaya çalışacam
Geçen hafta salıdan beri dikkat ediyodum ama dün bozuldu
Inşallah cumaya kadar hiç bozmadan devam edecem
Bugün dünü telafi etmek için Ananas günü yapıyorum

Ablacim iyiyim elhamdülillah annemin biopsi sonucu çıkmadı hala onun stresi devam ediyor bu hafta 1 ay olcak insalllah açıklanır artık sen nasılsın okudum geçmişin tamamını sen bir ara hastanın oldun
Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm iyi düşünün iyi olsun inşallah

Bende hedefe ulaşınca sapıttım biraz toparlıyamayıncada bunalıma girdim baya bi artı oldum
Inşallah bu hafta firesiz devam edecem

Emel benimde doğum 2 kasım gözüküyor tama 1 ay var aramızda

geçmiş olsun defneeee

Rabbim YARDIMCINIZ olsun insalllah emel hayırlısı neyse o olsun :-(
kız ben asya:-)gülüm ya bişey sorucam 6 haftalardayken kasık ağrısı özel bölgede yanma falan oldumu sende

Hakkınızda hayırlısı olsun Cnm iyi düşünün iyi olsun inşallah

Bende hedefe ulaşınca sapıttım biraz toparlıyamayıncada bunalıma girdim baya bi artı oldum
Inşallah bu hafta firesiz devam edecem
İnsalllah ablacim hayırlısı olsun tabi... Anam havadanmi ne sapitmaya musaitiz zaten bunyede musait hemen almaya :-) skma canını olur ole arada insalllah toparlatiz ben artk skica dikkat etme olayına gitmem gerek ilk çocuğunda ilk 4-5 ay hiç kilo almadiydim smdi 2 kg nerdeyse aldım kabusssssss

Back
X