💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Çok haklısın. Hic aklıma gelmedi koca bir salata yapmak bundan sonra öyle ama kendimi düşünucem. Mesela geçen gece acildeydik halam icin orda herkese pide yaptırdı lar ben asla dedim yemedim. Yine öyle yapmalıyım. Sağol ablacım. .. İyiki varsın ya aklımıza gelmeyenler senin tecrübelerinle sabit çok mutluyum.

HERKESE HAYIRLI KANDİLLER. RABBİM BU GÜZEL GÜNÜN HÜRMETİNE DUALARIMIZI KABUL GUNAHLARİMİZİ AFFETSİN İNŞALLAH.

Herkese iyi kandiller canlar
Kendinize iyi bakın, hakkınızı helal edin
Tatlım ne oluyor. Bir hak varsa helal olsun tabii
Ama kızların seni arada görüp mesajlaşması bie yeter devamlı burada olmak zorunda değilsinki..
Müsait olunca girer yazarsın müsait olmazsan yazmazsın.
Burada herkes öyle yapıyor. Bence kendine fazla yükleniyorsun devamlı buraya yetişmek istiyorsun.
Kendini yorma bu kadar.

Anladım kuzum o zaman dahiliyeye randevu alınacak.
Kuzum benim 500 tl dediğim kadın doğumun yaptığı hormon testleri 3 5 tane değere bakıyor yani.
Diyetisyen çok daha fazlasını alır.
Şuan özeli hiç düşünmüyorum o yüzden.

Sen ben ne yapsam kılo veremıyorjm de ona gore yapıyolar benjm hatırladıklarım soylıyım bakterıyolejı,bıokımya falan baktılar

Tamam kuzum çok teşekkür ederim.

Hormon sanırım bi sormak lazım bende yaptırdım geçen gün diyet yapıyorum dedim herseye bakalım o zmn dedi.

Sağlık ocağında öyle testler yapıyorlar mı ki ya?
Bizim buradaki sağlık ocağı çok küçük.
Ben sadece hamilelik testi, tsh değerleri ve demir eksikliğine falan baktıklarını biliyorum.
Bunu ilk defa duydum.
Aile hekimim de bir gıcık ki sorma. Ona mı gitsem acaba?

Kandiliniz mübarek olsun kızlar.

Bende zamanında arastırfım baya pahalı dıyetısyenler bıde oyle lısteler verılıyorkı bır ton parada o lısteye dıyet yapmal ekrtra masraf zaten :) ozaman gıdeım spora tutarım bogazımı oralara vercegım parayla kıyafet alırım demıstım :)))saglık ocaklarının hepsı ayrı telden bızım burdada ıgne yapmıyolar testler yapılıyor baska yerde ıgne yapanda var ben bısr anlamadım valla

Hepımızım kandılı mubarek olsun ben nıyetlıyım bugun Allah evınıze bereket huzur versın

Ben de ona şaşırıyorum. Arkadaşım sağlık ocağında bir sürü test yaptırmıştı vitamin eksikliği ile alakalı falan ama bizim kayıtlı olduğumuz sağlık ocağı yapmıyor mesela.
Benim eşim hep diyor boşver diyeti diyet zengin işi diye haklı adam valla.

Senin de kandilin mübarek olsun canım. Ben her kandil olduğu gibi adetliyim

Bütün tahlilleri yaptırmak istiyorum demen yeterli olur dıyetısyene gidecegini söyle. Bizim dr muz iyi sağolsun herseyi yapalım Remzi bey dedim yok prostata baknayalim elif dedi :) kapsamlı bakılıyor yani. Açlık şekeri gizli şeker troid kan değerleri üre vs. Herşeye bakılmis. Burda bazı özel hastanelerde ucreti 60 lira diyetisyen ler var sende oralarda araştırabilirsiniz vardır mutlaka Acıbadem e gitsem mesela 500 le bile çıkamam diyetisyen den :)

merkeze yakınlıkla alakali olabilir burdan kan merkezine gidiyor kanlar hergun ogle ve aksam bir araba gelip aliyor kanlari sağlık ocağında bakılmıyor zaten.

Canım burda sadece 1 tane özel hastane var orası da ateş pahası.
Onun dışında özel merkezler var diyetisyenlerin ama onlar daha da pahalıdır.

merkeze yakınlıkla alakali olabilir burdan kan merkezine gidiyor kanlar hergun ogle ve aksam bir araba gelip aliyor kanlari sağlık ocağında bakılmıyor zaten.

Canım ben il merkezindeyim. Uzak olamaz yani.

Valla canım sen sebze agırlıklı beslen ne kafar çok hareket edersen o kadar ıyı oluyor valla almak zor dıyolar ama bızım derdımızde vermek :) bıze kılo vermek nıye bu kadar zor

Benım evım merkezı bır yerde ıst yasıyorum ben 2 buyuk devlet hastanesıne yurme mesafem 15 dk polıkılınk 6,7 dk saglık ocagı teslerı yapıyor hersey yapılıyor ıgne yapılmıyor masıl neye gore karar verılıyor valla ben anlamadım bıraz doktorlarda etkılı işimiz her seklıyle zor zayıflasakta kurtulsak hepımız bu mubarek günde hepımız 38 beden olurız ıns dua edelım :))))

Ah bir bilsem kuzum
Bugün de bomboş buralar, kimse yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…