💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ohh ohh ne guzel yapmissin :)) bende yuruyus amacli olmasa da sicaga ragmen çarşıda islerim vardi 25 dkk carsiya yuruyus + 25 dk eve donus olmak uzere toplam 50 dk yuruyus yaptim carsida ki dolasmalarimi saymiyorum cunku hic tempolu degildi ama gidis ve donus yolunda dikkat ederek gittim.. 2 saate tekrar cikicam ama bu sefer ya arabayla inip yuruyerek donerim ya da tam tersi :))

Maşallah biz bugün hareketliyiz darısı diğerlerine sesleri çıkmıyor nerelerdelerseeeee

Merhabalaarr bende burdayıımm bugun mısafırımız var malum sabahtan berı kosturuyorumm. evımı supurdum sıldımm makıne bosalttım yatıya kalıcaklarmıs anlıcagınız sahurda da burdalar.. ama yemınlıyım asmıcam sınırı 300 tane ıp atladım aksam atlayamam dıye.. benden sımdılık bu kadar fotograflara bakmak gercekten cok ıyı geldı motıve edıcı fazlasıyla sahurumu da yapıp yazıcam yıne yaptıklarımı.. ha tabı ıftardan once ne kadar sıslıgım odemım de olsa baslangıc olarak kabul edılen kılo bıldırımımı de yapıcam. regl sıslıgım var korkuyorum ama olsun.. yılmak yok kızlar hepınızı opuyorum.. kolay gelsın az kalorılı gunleerr, aksam gorusuruz..

Canım kolay gelsinnn mutlaka yaz özleriiizz
Ve seni kutlarım sen de sporunu ihmal etmemek için erken davranmışşsın

Braveness
Yine harika ve inanılmaz resimler
Bizimde yapabileceğimizin göstergesi

Akşamları iyide gündüz millet nerde
Sizler neler yapıyorsunuz, gün nasıl geçiyor[/QUOTE]
ben yoğunum şu ara.kayinvalidemlerdeyiz.gelen giden misafirlik falan.ara ara bakabiliyorum.o da telefondan.

badem000

Hoşgeldiin canımm motive olmana çok sevindimm
hele ben hele ben....sabahtan beri gözümün önünde çikolata duruyor. Ama yemiyoruuum.
Maşallah biz bugün hareketliyiz darısı diğerlerine sesleri çıkmıyor nerelerdelerseeeee
burdayim

Tmm cnm iyi sahurlar yarın görüşürüz
Sende bomba gibi gelde şu kızlara gününü gösterelim

Ama benden küçükmüşün üzüldüm şimdiii
Üzülme tatlım beraber başarıcaz yaşda neymiş?
Bu haftaki kilolarımızı başlangıç olarak alalım
Sonraki haftalardada kim ne kadar verdiyse yüzdemizi hesaplayıp gurup içi derecelendirme yaparız
Bakalım ilk üçe kimler girecek
İlk 2de biz varız keh keh...

Kızlar hem bugün hem yarın misafirim var geciktim kusura bakmayın biraz dinleneyim işe devam...

Biraz uzandım uyumakla uyumamamak arasında gidip geldim
Nasıl cümle kurduysam anlayın işte
Şimdide dışarı çıkmam lazım
Bi kaç saate gelirim
Sonra görüşürüz canlar
Oruç olmayanlar sporlarını yapsınlar

badem000
Caniş nasılsın tatlım nasıl gidiyor
Sayfadasın ama yazmıyon

Hadi ben kaçtım bayyy

Sanada kolay gelsin cnm
Ben bugün elime gidecem yemeye yarında onlar gelecek
Akşam menü tüyoları isterim
Seninde 2 gün doluymuş keşke üst üste almasaydın
Canım reglim hazır oruç tutmuyoken alayım dedim ben de gidecem alışverişe birazdan görüşürüz...

Sanada kolay gelsin cnm
Ben bugün elime gidecem yemeye yarında onlar gelecek
Akşam menü tüyoları isterim
Seninde 2 gün doluymuş keşke üst üste almasaydın
Allahım şu tlf delirtecek adamı
Eltime gidecem dedim

Kızlar.. bıraz erken oldu ama dayanamadım.. adetım genel olarak duzensız zaten bu hafta ıcerısnde regl donemımı beklıyorum ama hala tık yok.. sıslıklerım odemlerım ozellıkle gobek bolgemde fazlsıyla var ama her neysee.. tum bunlara ragmen tartıldım az once.. ılk yorum benden gelsın.. 79u gecıyodu kılom. 79.3 gıbıydı.. sımdı 78.4 geldım.. bı kılo gıbı yaklasık.. tabıkı ıkı gunde bı kılo verdım demıyorum bunu hepımız bılıyoruz zaten.. kıyafetlerm fılan da aynı, ozellıkle gıydm aynılarını bugun ama sonuc bu yanı

Biraz yürüyüş yapayım.ama çocuk arabasi ile olacak hafif tempoda artık.
badem000
Caniş nasılsın tatlım nasıl gidiyor
Sayfadasın ama yazmıyon

Hadi ben kaçtım bayyy
yok yok sayfa da degildim acik birakmistim ama.iyi gidiyor zuhaldi degil mi.kacamak yapmadim.tost istediler yapiverdim ama kendim 1 adet seftali yedim.bi koca bardakda su.
gitsin kilolaar.
mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…