💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya telefon la yazışma tam bi eziyet. su anda kimlerin forumda olduunu da göremiyorum.bilgisayar da görüyordum ama.bunun bir numarası var mı kızlar yaaa.

Hadi gözün aydın dicemde tatlım anlamadığım sen kıyafetlemi tartılıyon
O senin normal kilon olmaz
Önce tuvalete gidicen sonra en fazla iç çamaşırıyla tartılcan

Olsun tatlım sen yürüyüş yapta nasıl olursa olsun
Senin çocuk heralde 9 aylık demiştin emiyomu halâ

Ya telefon la yazışma tam bi eziyet. su anda kimlerin forumda olduunu da göremiyorum.bilgisayar da görüyordum ama.bunun bir numarası var mı kızlar yaaa.
Benim bildiğim artık sadece Pro üyeler görebiliyor

Bende 2 saat sonra falan tartılcam
İnşallah artılar gitmiştir
Dün tartılmadığım için hiç bi fikrim yok
Gazam mübarek olsun

Bravo

Bravo

Hadi gözün aydın dicemde tatlım anlamadığım sen kıyafetlemi tartılıyon
O senin normal kilon olmaz
Önce tuvalete gidicen sonra en fazla iç çamaşırıyla tartılcan
evet kıyafetlerımle tartılıyodumm.. bundan sonrakılerı ıc camasırlarmla tartılırm

Huu Huuu kızlar
Ben 2 hafta önce 78.9 LA takımdan izin alışmıştım. Bu arada aldım verdim en son pazartesi 82 civarıydı
Veeeee bugün
78.8 Kilo

Bu ramazanda çok sıkmadım kendimi daha çok sabit kalmak istedim, başardımda sayılır

BAŞLANGIÇ KİLOLARI

mefkurem 78.8
Storeperde 78.4

Olsun tatlım sen yürüyüş yapta nasıl olursa olsun
Senin çocuk heralde 9 aylık demiştin emiyomu halâ
Evet emiyor.
Benim bildiğim artık sadece Pro üyeler görebiliyor
Yaaaa.coktandir girmemistim

300 ip mi çook iyi yapmışsın canım :)) Bende bugün regl oldum şimdilik öyle siskinliğim yok ama ağrılar başladı fena
Sıcaksa oralarda ondan uyuyamamışsındır ablacım :|
Kolay gelsin sana :)
Spor olarak yürüyüş yaptım 1 saat 20 dk ya denk geldi ama parça parça yürüdüm, ayrıca 50 tane duvar şınavı yaptım (yerde 3 - 5 yaparsam alkışlayın )
tebrikler canım :))) daha tam sıkı programa geçmeden 1 kilo gittiyse ohooo ileride neler gider ^^
Ayy ilk kilo bildirimleri ne güzel oldu böyle herkes vermiş bakalım yarın bizimkiler nasıl çıkacak

Daha iftara 2 saat varyaaa
Zaman geçmiyor. İftardan sonrada hiç sabah olmasın istiyom
Normalde bi kaç güne özel dönem başlaması gerekiyor. Bakalım bana bi süpriz yapmazsa

Yok cnm ne sıcağı burası almanya geçen hafta bi sıcak oldu bi kaç gündür gene ceketleri giydik
Ben eminim yakında sporlarının daha düzenli olacak

Bugün çoğunluğun misafiri var heralde
Ben bugün rahatımda yarında benim var
Daha menü belirlemedim

Toplamda 117 kilo vermeyi becermiş bu delikanlı, bu süreçte aldığı kalorilere çok dikkat etmiş. Boy ve kilosuna göre alması gereken günlük kalori miktarı 3000-3500 iken, 1200 kkal’ye kadar düşürmüş. Bir yandan da egzersiz yapmaya başlamış. Yürümüş, çok yürümüş. Kilo vermenin sırrının %80 diyet, %20 ise egzersiz olduğunu söylüyor.

Çok zorlandığı, birşeyler atıştırmak istediği, karnının zil çaldığı zamanlar çok olmuş. Kendini “yediğime değmeyecek” diyerek telkin etmiş. Ama yine de oda arkadaşına, içinde abur cubur bulunan dolapları kilitletiyormuş.

Kilo vermenin durduğu dönemlerin en zor dönemler olduğundan bahsediyor. Örneğin 2 ay boyunca kilosunun hiç değişmediği dönemler olmuş. Kendini telkine devam etmiş, “bu dönemi atlatır atlatmaz, kilo yine düşmeye başlayacak” diye. Kas çalışmaya başlamadan önce, çatlaklar oldukça canını sıkıyormuş; ama kaslandıkça, etin az bulunduğu yerlerdeki (mesela omuzlar) çatlak izleri yokolmuş; diğer yerlerdeki izler de bir nebze iyileşmiş. Bu kadar fazla miktarda kilo verince, sarkan derilerin olması kaçınılmaz elbette. Bugünlerde bir cerrahtan randevu almış, ameliyatla fazla derileri aldırmak istiyormuş.

Diyete uymanın, egzersizden çok daha önemli olduğunu söylüyor. Örneğin, bir hafta spor yapmadığında kilosunun hemen hemen aynı kaldığını, ama XL boy bir pizza yediğinde, kilosunun hemen artış gösterdiğini söylüyor.
Şu anda nasıl beslendiğini soranlara: Kalori alımını 1800 kkal’ye çıkarmış. Bir süre sonra da 2000’e çıkaracakmış. Haftanın 4 günü, 8 km kadar yürüyor ve haftada 2 gün de 1 saat futbol oynuyormuş. Diyetini ve egzersiz temposunu çok sık bozmuyormuş. Örneğin dışarıda bir yemeğe gideceklerinde, istediği güzel bir yemeği yiyor, ama o gün diğer yediklerini kısıyormuş. Eğer canı diyeti bozacak şeyler istiyorsa da, kendini strese sokmadan yiyormuş; ertesi gün normal temposuna kaldığı yerden devam ediyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…