Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaaa ben kilosuna dikkat etmemiştimVay canınaaa! hiç 77 gibi durmuyor sağda boydan tabi boyun uzun olunca kilonu daha az gösteriyorsun. Helal olsun darısı bizim başımıza
Yok artıkVay vay bakın ! Biz neden olmayalım böyle..
Çok teşekkür ederim canım benimMerhabalar. Mefkurem azimli hatunsun vesselam. Bende 27 subatta yeter artık sonunumu topluyon diye kendime kızarak diyete basladım. Tam 114.8 kiloyla sonra bende zayıflama takımına katıldım. Bu sabah itibari ile 89.2 kiloyum sukur..
Oluyor kızlar, sadece ilk gunler sabır, sonrası geliyor. Hele bol gelen giysiler en buyuk motivasyon oluyor.
Tabi bide gelmeyenleri giyebilmek offf anlatılmaz.
şuan kendimle savaşa girdim ama anlaştık varım! bir gün dur bir gün ye ile hafta da 3 gün 1 kareyi başarabilirimHaftada 3 gün 1 karede anlaşalımmı
Çünkü tatlı yedikçe daha çok canın isticek
Seve seve katılırım canım, 5. Takımdayım ben ..Çok teşekkür ederim canım benim
Sende süper vermişin sanada kocaman tebrikler
İnsan çok farklı hissediyor değilmi
Nickin yabancı gelmedi ama takımı hatırlıyamadım. Tuu bana
Sende katılırsa çok sevinirim
Ben hertarafa kendimi motivasyonla kuşatma lazım ki işe yarasın. Pis boğazımı anca böyle tutabiliyom
Kızlar bunlar yapıyorsa bizde yapabiliriz
Çok sevindim CanımmmmmSeve seve katılırım canım, 5. Takımdayım ben ..
Tmm cnm ama yediğin zaman menüne yaz mutlaka takip edecemşuan kendimle savaşa girdim ama anlaştık varım! bir gün dur bir gün ye ile hafta da 3 gün 1 kareyi başarabilirim
Bu aksam takımda ki hatunların cevaplaını beklerken tesadufen godum konuyu, butun sayaları okumadan yazmak istemedim. Fazla genc var burda biz onlara yetisemeyiz sanki meto bakımından. Olsun peslerinden gideriz dimi?Çok sevindim Canımmmmm
Hele yüksek Kilo olupta vermiş olanları görünce çok mutlu oluyorum
Kilonun acısını çok çekmiş biri olarak
Eminim hepimiz için tekrar bi yenilenme olacak burası
Hiç öyle düşünme tatlımBu aksam takımda ki hatunların cevaplaını beklerken tesadufen godum konuyu, butun sayaları okumadan yazmak istemedim. Fazla genc var burda biz onlara yetisemeyiz sanki meto bakımından. Olsun peslerinden gideriz dimi?
Sana da tatlımmmmmmm
37 yasındayım canım,Hiç öyle düşünme tatlım
Onların yaşı varsa bizimde irademiz var
Kızlar duymasın
Bak o kadar genç arasında son yapılan aylık analizlerde ben birinci olmuştum
Sen kaç yaşındaydın
Yandık biz yandık korkudan yiyemiyeceğiz zatenTmm cnm ama yediğin zaman menüne yaz mutlaka takip edecem
Canın istemediği zamanda illa yicem diye kendini şartlandırma
Dediğim gibi bayramdan sonra demokrasi bitiyor sıkı yönetim geliyor
Sizin deneyimleriniz bizim için mücevher :))))Bu aksam takımda ki hatunların cevaplaını beklerken tesadufen godum konuyu, butun sayaları okumadan yazmak istemedim. Fazla genc var burda biz onlara yetisemeyiz sanki meto bakımından. Olsun peslerinden gideriz dimi?
İyi gecelerrr :) :)
Tmm cnm iyi sahurlar yarın görüşürüz37 yasındayım canım,
Bu arada ben kacmalıyım sahuru hazırlamam lazım opuldunuz..
İyi geceler tatlımİyi gecelerrr :) :)
Bende uyuyayım artık oruç tutmayacağım için daha geçe kalıp birşeyler yeme isteğimi körüklemeyeyim :) Herkese iyi geceler ^^