Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohh ohh ne guzel yapmissin :)) bende yuruyus amacli olmasa da sicaga ragmen çarşıda islerim vardi 25 dkk carsiya yuruyus + 25 dk eve donus olmak uzere toplam 50 dk yuruyus yaptim carsida ki dolasmalarimi saymiyorum cunku hic tempolu degildi ama gidis ve donus yolunda dikkat ederek gittim.. 2 saate tekrar cikicam ama bu sefer ya arabayla inip yuruyerek donerim ya da tam tersi :))Oooo şimdinin kütürü geleceğin çıtırı hanımlarr nerdesiniz bir hareket yokk
Ben bugün maşallah erkenciyim yürüyüşümü de yaptımmm
Akşam iftara misafirler varmışş ben de ne yaptımm sporum aksamasın dediimm hemmmen kimsecikler gelmeden koşu bandıma çıktım 1 saat tempolu yürüdümm
Dün yediğim lokma tatlıları yüzünden bugünu detoks gibi geçirmeye çalışıyorum.
Umarım güzelce atlatırım bugünü..
Ohh ohh ne guzel yapmissin :)) bende yuruyus amacli olmasa da sicaga ragmen çarşıda islerim vardi 25 dkk carsiya yuruyus + 25 dk eve donus olmak uzere toplam 50 dk yuruyus yaptim carsida ki dolasmalarimi saymiyorum cunku hic tempolu degildi ama gidis ve donus yolunda dikkat ederek gittim.. 2 saate tekrar cikicam ama bu sefer ya arabayla inip yuruyerek donerim ya da tam tersi :))
Merhabalaarr bende burdayıımm bugun mısafırımız var malum sabahtan berı kosturuyorumm. evımı supurdum sıldımm makıne bosalttım yatıya kalıcaklarmıs anlıcagınız sahurda da burdalar.. ama yemınlıyım asmıcam sınırı 300 tane ıp atladım aksam atlayamam dıye.. benden sımdılık bu kadar fotograflara bakmak gercekten cok ıyı geldı motıve edıcı fazlasıyla sahurumu da yapıp yazıcam yıne yaptıklarımı.. ha tabı ıftardan once ne kadar sıslıgım odemım de olsa baslangıc olarak kabul edılen kılo bıldırımımı de yapıcam. regl sıslıgım var korkuyorum ama olsun.. yılmak yok kızlar hepınızı opuyorum.. kolay gelsın az kalorılı gunleerr, aksam gorusuruz..
hele ben hele ben....sabahtan beri gözümün önünde çikolata duruyor. Ama yemiyoruuum.
burdayimMaşallah biz bugün hareketliyiz darısı diğerlerine sesleri çıkmıyor nerelerdelerseeeee
Üzülme tatlım beraber başarıcaz yaşda neymiş?Tmm cnm iyi sahurlar yarın görüşürüz
Sende bomba gibi gelde şu kızlara gününü gösterelim
Ama benden küçükmüşün üzüldüm şimdiii
İlk 2de biz varız keh keh...Bu haftaki kilolarımızı başlangıç olarak alalım
Sonraki haftalardada kim ne kadar verdiyse yüzdemizi hesaplayıp gurup içi derecelendirme yaparız
Bakalım ilk üçe kimler girecek
Kız geldimmmmm hemen nereyeEh ben geldim ama kimse yok ben de giderim..
Ne biliiiim yanlız kaldım...Kız geldimmmmm hemen nereye
Sanada kolay gelsin cnmNe biliiiim yanlız kaldım...
Canım reglim hazır oruç tutmuyoken alayım dedim ben de gidecem alışverişe birazdan görüşürüz...Sanada kolay gelsin cnm
Ben bugün elime gidecem yemeye yarında onlar gelecek
Akşam menü tüyoları isterim
Seninde 2 gün doluymuş keşke üst üste almasaydın
Allahım şu tlf delirtecek adamıSanada kolay gelsin cnm
Ben bugün elime gidecem yemeye yarında onlar gelecek
Akşam menü tüyoları isterim
Seninde 2 gün doluymuş keşke üst üste almasaydın
Üzülme öyle anlamıştım zaten..Allahım şu tlf delirtecek adamı
Eltime gidecem dedim
Biraz yürüyüş yapayım.ama çocuk arabasi ile olacak hafif tempoda artık.Biraz uzandım uyumakla uyumamamak arasında gidip geldim
Nasıl cümle kurduysam anlayın işte
Şimdide dışarı çıkmam lazım
Bi kaç saate gelirim
Sonra görüşürüz canlar
Oruç olmayanlar sporlarını yapsınlar
yok yok sayfa da degildim acik birakmistim ama.iyi gidiyor zuhaldi degil mi.kacamak yapmadim.tost istediler yapiverdim ama kendim 1 adet seftali yedim.bi koca bardakda su.