💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar yarın yine konuşuruz ama şimdiden hatırlatayım
Oruç olanlar yarın iftar öncesi tartılsın olmayan cuma sabahı
Cuma günü listemizi yapalım
Bildirim yapmayan listeye alınmıcak ona göre

Bu haftaki kilolarımızı başlangıç olarak alalım
Sonraki haftalardada kim ne kadar verdiyse yüzdemizi hesaplayıp gurup içi derecelendirme yaparız
Bakalım ilk üçe kimler girecek

Bu haftaki kilolarımızı başlangıç olarak alalım
Sonraki haftalardada kim ne kadar verdiyse yüzdemizi hesaplayıp gurup içi derecelendirme yaparız
Bakalım ilk üçe kimler girecek
Cok hırslıym ona gore hala uyumadım cok ıyı olucak bu.. yarın mısafırımz var gun boyu ama yıne bu saatlerde ıftar sahur kılo bıldırımı yapıcam mutlaka herseyı.. gercekten ıyı olucak bu defa

Tatlım sen iftar öncesi tartılda bildirimi cumaya yaparsın farketmez

Valla sizlerle beraber benimde içim kıpır kıpır oldu
Bayramın geçmesini dört gözle bekliyom biran önce sıkı bi spor proğramı uygulamalıyım

ıftardan once tartılıp gece yazarım bu saatlerde.. gercekten cok ıyı motıve olmaya basladık bayramdan sonra kımse durduramaz bızı

günaydın
açılışı ben yapayım
yarın kg bildirimi olacak ama ben regl oldum olucam. onun şişkinliği var ama yine de soylerim kilomu kahvaltı: 5-6 kiraz, 1 dilim ananas, 2 hurma
bugun de böyle oldu

Günaydın bütün sayfaları bir çırpıda okudum
Akşam arkadaşıma iftara davetliydim hiç giremedim maşallah döktürmüşsünüz süper bir enerji oluşmuş
Bana da yansıdı üstelik sabah işe gitmeden önce 4-5 başarısız kıyafet kombininden sonra kendimden tiksindim resmen
Ne güzel kilolar vermiştim her giydiğim yakışıyordu şimdi oranı ört buranı çekiştir sinir oldum kendime çok kızdım çok
O yüzden yapılacaklar belli..bu işi halledeceğiz hep birlikte inşallah..

Fotolara da bayıldım bu arada

Selam kızlar

Gece malumunuz geç yattım
Ramazanda hiç uyku düzenim kalmadı. Saat 5 ten sonra anca uyuyabildim. Sabahta 10 a doğru kalkıp işe gittim. Biraz önce geldim

Braveness
Yine harika ve inanılmaz resimler
Bizimde yapabileceğimizin göstergesi

Akşamları iyide gündüz millet nerde
Sizler neler yapıyorsunuz, gün nasıl geçiyor

Zaten kadınların 1.derdi kıyafet değilmi
Kesin hepimizin dolabında dar gelen ama atamadıpımız kıyafetler vardır
Az daha beklesinler 3 -4 ay sonra olmayan elbisemiz kalmıcak belki bol bile gelecekler

Oooo şimdinin kütürü geleceğin çıtırı hanımlarr nerdesiniz bir hareket yokk
Ben bugün maşallah erkenciyim yürüyüşümü de yaptımmm
Akşam iftara misafirler varmışş ben de ne yaptımm sporum aksamasın dediimm hemmmen kimsecikler gelmeden koşu bandıma çıktım 1 saat tempolu yürüdümm
Dün yediğim lokma tatlıları yüzünden bugünu detoks gibi geçirmeye çalışıyorum.
Umarım güzelce atlatırım bugünü..

Maşallah güzelim iyi yapmışın
Ama misafir var diye akşam abartmamaya çalış

Bugün bizim burası kapalı ve yağmurlu
Bende yorgun ve uykusuzum
Yemek falan yapmama gerek yok Akşam biz davetliyiz. Tatlı yemiceğimden eminim ama ne yemekler var bilemiyorum

Şimdiden afiyet olsun, yemek derdi yokmuş bugün sen yat dinlen ablacım en iyisi

Herkese merhaba
.gayet motive olmuş gozukuyor herkes.bu durum beni b ile motive etti .
Ayyyy yaaaa ayni benim gardrop basindaki halimi anlatmisşin sanki.evet yaa hangi tatli ya da çikolata insana o kiyafetinin yakistigi anki hazzı verebilir ki....
Eki Görüntüle 1578044

Şuraya biraz sabah motivasyonu bırakıyorum alırsınız
Gercek mi bunlar yaaa. kilo insanin yuzundeki butun guzellikleri aliyorr.
Zaten kadınların 1.derdi kıyafet değilmi
Kesin hepimizin dolabında dar gelen ama atamadıpımız kıyafetler vardır
Az daha beklesinler 3 -4 ay sonra olmayan elbisemiz kalmıcak belki bol bile gelecekler
insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…