Cok hırslıym ona gore hala uyumadımBu haftaki kilolarımızı başlangıç olarak alalım
Sonraki haftalardada kim ne kadar verdiyse yüzdemizi hesaplayıp gurup içi derecelendirme yaparız
Bakalım ilk üçe kimler girecek
Tatlım sen iftar öncesi tartılda bildirimi cumaya yaparsın farketmezCok hırslıym ona gore hala uyumadımcok ıyı olucak bu.. yarın mısafırımz var gun boyu ama yıne bu saatlerde ıftar sahur kılo bıldırımı yapıcam mutlaka herseyı.. gercekten ıyı olucak bu defa
ıftardan once tartılıp gece yazarım bu saatlerde.. gercekten cok ıyı motıve olmaya basladık bayramdan sonra kımse durduramaz bızıTatlım sen iftar öncesi tartılda bildirimi cumaya yaparsın farketmez
Valla sizlerle beraber benimde içim kıpır kıpır oldu
Bayramın geçmesini dört gözle bekliyom biran önce sıkı bi spor proğramı uygulamalıyım
Benden de bu kadar
İyi geceler güzeller
Iyı geceler.. ablacımBenden de bu kadar
İyi geceler güzeller
Zaten kadınların 1.derdi kıyafet değilmiGünaydın bütün sayfaları bir çırpıda okudum
Akşam arkadaşıma iftara davetliydim hiç giremedim maşallah döktürmüşsünüz süper bir enerji oluşmuş
Bana da yansıdı üstelik sabah işe gitmeden önce 4-5 başarısız kıyafet kombininden sonra kendimden tiksindim resmen
Ne güzel kilolar vermiştim her giydiğim yakışıyordu şimdi oranı ört buranı çekiştir sinir oldum kendime çok kızdım çok
O yüzden yapılacaklar belli..bu işi halledeceğiz hep birlikte inşallah..
Fotolara da bayıldım bu arada
Maşallah güzelim iyi yapmışınOooo şimdinin kütürü geleceğin çıtırı hanımlarr nerdesiniz bir hareket yokk
Ben bugün maşallah erkenciyim yürüyüşümü de yaptımmm
Akşam iftara misafirler varmışş ben de ne yaptımm sporum aksamasın dediimm hemmmen kimsecikler gelmeden koşu bandıma çıktım 1 saat tempolu yürüdümm
Dün yediğim lokma tatlıları yüzünden bugünu detoks gibi geçirmeye çalışıyorum.
Umarım güzelce atlatırım bugünü..
Maşallah güzelim iyi yapmışın
Ama misafir var diye akşam abartmamaya çalış
Bugün bizim burası kapalı ve yağmurlu
Bende yorgun ve uykusuzum
Yemek falan yapmama gerek yok Akşam biz davetliyiz. Tatlı yemiceğimden eminim ama ne yemekler var bilemiyorum
Ayyyy yaaaa ayni benim gardrop basindaki halimi anlatmisşin sanki.evet yaa hangi tatli ya da çikolata insana o kiyafetinin yakistigi anki hazzı verebilir ki....Günaydın bütün sayfaları bir çırpıda okudum
Akşam arkadaşıma iftara davetliydim hiç giremedim maşallah döktürmüşsünüz süper bir enerji oluşmuş
Bana da yansıdı üstelik sabah işe gitmeden önce 4-5 başarısız kıyafet kombininden sonra kendimden tiksindim resmen
Ne güzel kilolar vermiştim her giydiğim yakışıyordu şimdi oranı ört buranı çekiştir sinir oldum kendime çok kızdım çok
O yüzden yapılacaklar belli..bu işi halledeceğiz hep birlikte inşallah..
Fotolara da bayıldım bu arada
Gercek mi bunlar yaaa. kilo insanin yuzundeki butun guzellikleri aliyorr.
insallahZaten kadınların 1.derdi kıyafet değilmi
Kesin hepimizin dolabında dar gelen ama atamadıpımız kıyafetler vardır
Az daha beklesinler 3 -4 ay sonra olmayan elbisemiz kalmıcak belki bol bile gelecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?