- 15 Mayıs 2015
- 10.134
- 25.249
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım KB diyetimi yapıyonMerhaba kızlar.. Bugünlerde kilo verimim durduğu için protein günleri yapıyorum. Menüm o yüzden böyle...
Menümü de paylaşayım
Sabah : 1 yumurta +1tavukburger
Öğle yarım şeftali
Akşam tavuklu salata
Toplam kalori 265
Toplam kb 7
Spor ev işi (syılır dimi canım çıktı)
Evet kb yapıyorum ama bu seferki kilo durmasıiçin protein yüklmesi. Yok canım teraviye gittiler ben izinliyim ya :))Tatlım KB diyetimi yapıyon
Hadi hayırlısı, ben denemedim şimdiye kadar
Misafirlerin gittimi nasıl geçti kalabalıkmıudı
Daha önce denedinmiEvet kb yapıyorum ama bu seferki kilo durmasıiçin protein yüklmesi. Yok canım teraviye gittiler ben izinliyim ya :))
Çayı koyup size bakayım dedim...
İlk 1 aydan sonra devamlı kb yaptım.. Tavuk balık yumurta seviyosan gider yoksa yapamazsın..Daha önce denedinmi
Kaç gündür yapıyon, bende merak ettim sonuçlarını
Amma sordum
Gerçi ben klasik diyetten başkasını yapamıyom sıkıntı basıyor çabuk bıkıyorum
Burdayım ama telefonumda problem vR giremiyorum girdigim de yazammiyorumEee hani nerdesin güzellik
Aaa çok uzun zaman olmuşİlk 1 aydan sonra devamlı kb yaptım.. Tavuk balık yumurta seviyosan gider yoksa yapamazsın..
Hadi bakalım kolay gelsin tatlımBurdayım ama telefonumda problem vR giremiyorum girdigim de yazammiyorum
Kilom suan itibariyle 82.200 grm
Bugun itibariyle bi saat yürüyüşe basladim ve gunluk 200 300 ip atlayacagim
Canım kaçamaklar oldu tabii bide ödül günleri falan. Arada kaytardım yani :)Aaa çok uzun zaman olmuş
Valla iyi sabretmişin ben kesinlikle yapamam
Hadi bakalım kolay gelsin tatlım
Düzenli hem yürüyüş hem ip atlıyabilirsen süper olur
Yapacagim inaniyorum bu kilo paylasimlari cok guzel oldu daha da hirslandimHadi bakalım kolay gelsin tatlım
Düzenli hem yürüyüş hem ip atlıyabilirsen süper olur
Afiyet olsun..Kızlar biz birazdan çıkıcaz iftar için
Siz bolca kaynatın gelince okurum ben
Kızlar biraz kendinizden bahsedin, hayatınızdan ,yaptıklarınızdan, hayallerinizden vs.
Birbirimizi tanışmak daha çok kaynaşırız daha fazla sohbet ortamı olur
Kuş Uçtu beybiler beni özleyin anacım
Şu Avrupa daki hava değişimi hiçbir yerde yok herhalde :))Yok cnm ne sıcağı burası almanya geçen hafta bi sıcak oldu bi kaç gündür gene ceketleri giydik
Ben eminim yakında sporlarının daha düzenli olacak
Bana da doktorum verdi kb diyetini daha ilk hafta olduğundan zorlanıyorum ama kaç gündür ekmek yemiyorum - pilav görmüyorum :) ama bence diğer yönlerden bolca yiyeceğin olduğu bir diyet :)Evet kb yapıyorum ama bu seferki kilo durmasıiçin protein yüklmesi. Yok canım teraviye gittiler ben izinliyim ya :))
Çayı koyup size bakayım dedim...
Afiyet olsuuun :)Kızlar biz birazdan çıkıcaz iftar için
Siz bolca kaynatın gelince okurum ben
Kızlar biraz kendinizden bahsedin, hayatınızdan ,yaptıklarınızdan, hayallerinizden vs.
Birbirimizi tanışmak daha çok kaynaşırız daha fazla sohbet ortamı olur
Kuş Uçtu beybiler beni özleyin anacım
Ayyy cok tesekkür ederiiiz ellerine sağlıkMisafirler uğurlandı sade Türk kahvemi aldım geldimm
Sizlere de yaptımm buyrun hanımlarr.
Siz olmadan boğazımdan geçmez yol arkadaşlarımmm
Eki Görüntüle 1578781
İlk gunler biraz zor evet, ama kilolar gittikce gozunde güzel lesiyoŞu Avrupa daki hava değişimi hiçbir yerde yok herhalde :))
aynen ablacım şu bayram bir geçsin sonrasında daha güzel olacak :)
Bana da doktorum verdi kb diyetini daha ilk hafta olduğundan zorlanıyorum ama kaç gündür ekmek yemiyorum - pilav görmüyorum :) ama bence diğer yönlerden bolca yiyeceğin olduğu bir diyet :)
Afiyet olsuuun :)
Bugünkü menüm şu şekilde:
Sabah; biraz geç kalktım 10.30 gibi = 2 yumurtalı lorlu: peynirli omletin yarısı + 4 dilim domates + 5 dilim (yaklaşık yarım) salatalık + 5 tane siyah zeytin
öğle; 2-3 gibi yaptım= 1 tane karnıyarık + yarım kase yoğurt
akşam;8.30-9 gibi fırın sebze 4 kaşık + küçük kase salata + çilekli komposto
içecekler: 2 buçuk litreyi geçkin su , 2 bardak çay, 1 fincan sade kahve