💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Haticem feyzanın dediği gibi kaç gündür aralıksız spor yaptıysan kaslarında Şişme olmuş olabilir. Bugün bişey yapma dinlen
3 gün yapıyosun 1 gün mola ver
Evet sanırım haklısınız ama bugün saat 7 de 15 dk leslie 1 mil yapmıştm neyse bugün akşam sporumu bide yarını yapmıyim bakalım

Abla en çok maydonoz tüket diyolar aöa tam bi maydonoz düşmanıyım nefret ederim ağzıma bile koyamam akşam zorladım biraz salatayı bol maydonozlu yaptm yedim ama bi defada olacak bişi deil galiba

yumurta tok tutar aslında.. ne kapı kemırmesı

Yok zaten genelde hep haşlanmış yumurtamı ya da omletimi yerim tok da tutar haklısın ama bu sabah yemedim işte.Her gün yemiyim dedim malum aylardan Ağustos.Yaz sıcağında alerji yapabilir ne olur ne olmaz diye.Yemeyince de acıktım çok bünye yumurtaya alışmış

Bende tok tutuyo diye hergün yemekten bıktım bugün yemedim

anladım canım.. haklısın sıcakta bıraz bayıyo yumurta ve bana gore sıcak olan hersey..

Valla canım tartıdada artı çıkınca çok moralim bozuldu bugn biraz tatil vericem yarın aynen devam ben biraz sucukla çikolata yedim allah affetsin

Kahvaltıda sucuk nasıl canım çekiyor inanazsınız.Ayıptır söylemesi evde de var ama bunu dillendirdim diye annem kullanmıyor da sucuğu kaldı öyle kimse yemiyor Benim de biraz duraklama anlarım sanırım o yüzden hiç yemeye kalkışmıyorum

anladım canım.. haklısın sıcakta bıraz bayıyo yumurta ve bana gore sıcak olan hersey..

Aynen.Mesela yaşım 22 ama çok severdim kahvaltıda süt içmeyi ya da meyve suyu Çayla pek aram yok.Diyetteyim diye çay içiyorum mecburen.Ara öğünümde süt var o da çekici gelmiyor ama mecbur içiyorum

Bende çoktan beri yemiyodum canınız çekmesin hani ayıplamayın ama her lokmanın tadını çıkardım valla

canim baya iyi gorunuyosun biraz daha kilo verince fistik olcaksin :)

merhaba hemen hemen bütün yazılanları okudum çok güzel zayıflayanlar var tebrik ederim darısı başıma..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86

her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..

Hoşgeldiniz anlattığınıza göre iyi besleniyosunuz bence ama nerde hata var gece mi yiyosunuz yoksa benim gibi tatlıyamı düşkünsünüz biraz daha anlatsanız

hoş bulduk teşekkür ederim..

suyu 2 litreye yakın içiyorum.regl döneminde yaklaşık 3 kilo alıyorum bir ay boyunca aldığımı vermeye çalışıyorum ve bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor..
tatlı ile aram çok iyi değil aklıma gelirse bir lokma çikolata yerim..
gece geç en geç saat dokuz gibi biter yeme işim belki küçük bir elma veya bir tane hurma yerim bağırsaklarım için..o da nadiren ..Valla artık yoruldum mart ayından beri hemen hemen hiç ekmek yemiyorum diyebilirim..
nerde hata yapıyorum ((

evet herşey normal gözüküyor.
Bununla ilgili doktora gittiniz m i hic.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…