Evet sanırım haklısınız ama bugün saat 7 de 15 dk leslie 1 mil yapmıştm neyse bugün akşam sporumu bide yarını yapmıyim bakalımHaticem feyzanın dediği gibi kaç gündür aralıksız spor yaptıysan kaslarında Şişme olmuş olabilir. Bugün bişey yapma dinlen
3 gün yapıyosun 1 gün mola ver
Bende öyle umut ederek çıktığım tartıda morali bozuk olarak indmBen de sabah tartilanlardanim bgn:) tam 90 gosterdi. Sbh kalknca bi bardk su icmstm onu da cikarsam 89lara geliyorum yavastan sanki:)
Abla en çok maydonoz tüket diyolar aöa tam bi maydonoz düşmanıyım nefret ederim ağzıma bile koyamam akşam zorladım biraz salatayı bol maydonozlu yaptm yedim ama bi defada olacak bişi deil galibaKız öyle bi iş işte, anlarsınyaHaa haa
Tatlım ben yaşlılara refakat ediyom ya
Yalnız kalmaya korkan 92 yaşında bi kadın var haftada 2 akşam oraya gidiyorum
Canım demişinya hertarafım şiş diye demekki ödem oluştu
Stresten de olabilir, belki başka sebepten
Önce sen Relaks ol
Eğer doğru şeyleri yiyor suyumuzu içiyor sporda yapıyosak bi sorun yok demektir
Bide 1haftada 4 Kilo vermek kolay değil vücut savunmaya da geçmiş olabilir
Sen aynı düzeninde devam edersen direnç kırılır
Sana ödem için bişeyler önersem bilmiyom zararı olurmu emzirdiğin için bi bakmak lazım
yumurta tok tutar aslında.. ne kapı kemırmesı
Bende tok tutuyo diye hergün yemekten bıktım bugün yemedimYok zaten genelde hep haşlanmış yumurtamı ya da omletimi yerim tok da tutar haklısın ama bu sabah yemedim işte.Her gün yemiyim dedim malum aylardan Ağustos.Yaz sıcağında alerji yapabilir ne olur ne olmaz diye.Yemeyince de acıktım çok bünye yumurtaya alışmış
Nerdeyse 1 aydır aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım valla ne yapıcam bilemiyorumBende tok tutuyo diye hergün yemekten bıktım bugün yemedim
Valla canım tartıdada artı çıkınca çok moralim bozuldu bugn biraz tatil vericem yarın aynen devam ben biraz sucukla çikolata yedim allah affetsinNerdeyse 1 aydır aynı şeyleri yemekten çok sıkıldım valla ne yapıcam bilemiyorum
bak ne guzel.. cok sevındm canım benımBen de sabah tartilanlardanim bgn:) tam 90 gosterdi. Sbh kalknca bi bardk su icmstm onu da cikarsam 89lara geliyorum yavastan sanki:)
anladım canım.. haklısın sıcakta bıraz bayıyo yumurta ve bana gore sıcak olan hersey..Yok zaten genelde hep haşlanmış yumurtamı ya da omletimi yerim tok da tutar haklısın ama bu sabah yemedim işte.Her gün yemiyim dedim malum aylardan Ağustos.Yaz sıcağında alerji yapabilir ne olur ne olmaz diye.Yemeyince de acıktım çok bünye yumurtaya alışmış
Valla canım tartıdada artı çıkınca çok moralim bozuldu bugn biraz tatil vericem yarın aynen devam ben biraz sucukla çikolata yedim allah affetsin
anladım canım.. haklısın sıcakta bıraz bayıyo yumurta ve bana gore sıcak olan hersey..
Bende çoktan beri yemiyodum canınız çekmesin hani ayıplamayın ama her lokmanın tadını çıkardım vallaKahvaltıda sucuk nasıl canım çekiyor inanazsınız.Ayıptır söylemesi evde de var ama bunu dillendirdim diye annem kullanmıyor da sucuğu kaldı öyle kimse yemiyorBenim de biraz duraklama anlarım sanırım o yüzden hiç yemeye kalkışmıyorum
canim baya iyi gorunuyosun biraz daha kilo verince fistik olcaksin :)haklısın kuzucum..ayy ne guzel bıseymıs oyleyse.. 69ken 55 gıbı gorunmeeekkk
ya bende ınandıramıyorum yakın cevremı ama onun dısnda benden zayıflar bana bende senın kadar olsam fılan dıyınce de bırakıyorm nasıl bılmek ıstıyolarsa oyle bılsınler.. sısman olmak zaten kotu bı psıkolojı..ınandırmaya hıc nıyetım yok artık madem oyle.. ben 5 yasından berı yzuuyorum.. spor olarak ekstra yuruyuslerm zamanında ılkokul sırasnda yanı voleybolla basketbolla ılgılendm bıraz.. ınanılmaz sıkı etlerım.. alt bacagm tamamen kas hatta.. mutlu oldummm
Hoşgeldiniz anlattığınıza göre iyi besleniyosunuz bence ama nerde hata var gece mi yiyosunuz yoksa benim gibi tatlıyamı düşkünsünüz biraz daha anlatsanızmerhaba hemen hemen bütün yazılanları okudum çok güzel zayıflayanlar var tebrik ederim darısı başıma..
benim sorunum 2 çocuk annesiyim yaklaşık 15 senedir aynı kilolarsayım 5 aşağı 5 yukarı inip çıkıyorum haşimato tirodim var ilaç kullanıyorum..
geçen sene Ağustos ayında 97 kilo idim .şu an 86 kiloyum .en son ne zaman gördüm 7 li rakamları hatırlamıyorum bile..
yaşım 46 1.60boy kilo 86
her gün bitki çayı içiyorum zaman buldukça yürüyüş yapıyorum aşırı yemek yiyen biri değilim ekmek tüketimim ise sıfıra yakın.vejeteryanım daha çok baklagiller ve yeşillik ile besleniyorum ..önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler..
Suyu ne kadar içiyosunuzHoşgeldiniz anlattığınıza göre iyi besleniyosunuz bence ama nerde hata var gece mi yiyosunuz yoksa benim gibi tatlıyamı düşkünsünüz biraz daha anlatsanız
bence hic o zaman. Tam gaz devamTiroid ilacı kullanıyorm ama öyle bariz gözle görülür şişme değil canım ben öyle hissediyorm
afiyet olsun canimBende çoktan beri yemiyodum canınız çekmesin hani ayıplamayın ama her lokmanın tadını çıkardım valla
evet herşey normal gözüküyor.hoş bulduk teşekkür ederim..
suyu 2 litreye yakın içiyorum.regl döneminde yaklaşık 3 kilo alıyorum bir ay boyunca aldığımı vermeye çalışıyorum ve bu kısır döngü sürekli böyle devam ediyor..
tatlı ile aram çok iyi değil aklıma gelirse bir lokma çikolata yerim..
gece geç en geç saat dokuz gibi biter yeme işim belki küçük bir elma veya bir tane hurma yerim bağırsaklarım için..o da nadiren ..Valla artık yoruldum mart ayından beri hemen hemen hiç ekmek yemiyorum diyebilirim..
nerde hata yapıyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?