Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam maydanozdan nefret ettiğini yazmışsın:) Bende hiç sevmezdim. Şu vereceğim tarifi bir dene. Biraz riveria zeydin yağı 1/2 çorba kasığı teflon tavaya koy üzerine 1/3 demet (Şimdilik bu kadar yeter) maydanoz doğra biraz tuz ve karabiber ekle ve pişir ama sadece sertliği gidene kadar yani halen yeşil kalmalılar üzerine çırpılmış 1 ad. yumurta ekle veeee maydanozlu omletin hazırr:))) Aslında bende nefret ederdim bir iki kez bu omleti yattım cok hoşuma gitti sonrasında maydanozu yarım hatta 1 demete bile çıkardım hatta bazen menemen in içine pişmeye yakın ekliyorum oda cok lezzetli oluyor. En önemli husus tam pişirmemek sadece biraz yumuşamalı ve yeşil kalmalı vitaminlerinin kaybolmaması için ayyy ne döktürdüm hee::)) sağlıcakla kal.Abla en çok maydonoz tüket diyolar aöa tam bi maydonoz düşmanıyım nefret ederim ağzıma bile koyamam akşam zorladım biraz salatayı bol maydonozlu yaptm yedim ama bi defada olacak bişi deil galiba
Menu bildirimi:
Sabah: 1 dl kız cavdar ekmegi/1 yumurta/1,5 kk peynir/2 zeytin
Ogle: 10 uzum/1 lokma karpuz/2 kasık yogurt
Aksam: tonbalıklı salata
Su 3 litre
Spor 1 saat yuruyus
Hoşgeldin canım saol önerin için pişmiş maydonozla sorunum yok ben çiğine gıcığımhatta nefret yani ödem içinde çiğ maydonoz diyolarSelam maydanozdan nefret ettiğini yazmışsın:) Bende hiç sevmezdim. Şu vereceğim tarifi bir dene. Biraz riveria zeydin yağı 1/2 çorba kasığı teflon tavaya koy üzerine 1/3 demet (Şimdilik bu kadar yeter) maydanoz doğra biraz tuz ve karabiber ekle ve pişir ama sadece sertliği gidene kadar yani halen yeşil kalmalılar üzerine çırpılmış 1 ad. yumurta ekle veeee maydanozlu omletin hazırr:))) Aslında bende nefret ederdim bir iki kez bu omleti yattım cok hoşuma gitti sonrasında maydanozu yarım hatta 1 demete bile çıkardım hatta bazen menemen in içine pişmeye yakın ekliyorum oda cok lezzetli oluyor. En önemli husus tam pişirmemek sadece biraz yumuşamalı ve yeşil kalmalı vitaminlerinin kaybolmaması için ayyy ne döktürdüm hee::)) sağlıcakla kal.
Selam kizlar
sabah 1 yumurta 1domates peynir 5 zeytin
öğlen 1 kase yuvarlama yedim salca yag koymadim bol yogurtla yedim
akşam mantili yogurt corbasi yedim 3 kase tereyg koymadim ekmek de yemedim (ha F ifletici olur belki)ve salata.
Arkadaşlar Listeye benide eklermisiniz. 93 kg ile gittiğim kadın doğum doktorum bana, zayıflamadan tüp bebek sansımın az olduğunu söyledi. Mart ayında diyete başladım. Şu an 78 kg. Sabahları yürüyüş ve koşu yapıyorum. Bir diyet listem yok ama mümkün oldukça ekmeği, tatlıyı, yağlı (Kızartma) seyleri çıkardım hayatımdan. Sizinle birlikte devam edersem liste yapıp sizi takip ederim söz:) Temmuzda Tüp bebek tedavim vardı ve bu nedenle yürüyüşüde diyetide bıraktım 1 ay ama cok şükür kilo almamışım:) E kime kadar koşuya ,yürüyüşe ve boğazı tutmaya devam.:)
Umarım hersey gönlümüzce olur.
Canım hoşgeldin bende geçen sene 93 kiloyla hamilelik testi içi dr a gittim bebek yok olmasında zaten zayıfla biraz dedi 87 ye düştüm hamile kalmışım çok korkuyodm yerimdenArkadaşlar Listeye benide eklermisiniz. 93 kg ile gittiğim kadın doğum doktorum bana, zayıflamadan tüp bebek sansımın az olduğunu söyledi. Mart ayında diyete başladım. Şu an 78 kg. Sabahları yürüyüş ve koşu yapıyorum. Bir diyet listem yok ama mümkün oldukça ekmeği, tatlıyı, yağlı (Kızartma) seyleri çıkardım hayatımdan. Sizinle birlikte devam edersem liste yapıp sizi takip ederim söz:) Temmuzda Tüp bebek tedavim vardı ve bu nedenle yürüyüşüde diyetide bıraktım 1 ay ama cok şükür kilo almamışım:) E kime kadar koşuya ,yürüyüşe ve boğazı tutmaya devam.:)
Umarım hersey gönlümüzce olur.
Canım 93 ten 78 e 5 mi oluyo bence baya bi vermişmerhaba hosgeldn canım.. bebek ıcınse tum bu caba cok cok takdır ettm.. sımdıden masallah dıyım bu guzel anne adayına..
bak zaten5 kılo vermıssın bıle.. neyın dogru neyın yanlıs oldugnu bılıyosn burda bızde sana yardımcı oluruz.. sporunu cok agır yapma madem oyle.. suyunu ıc bol bol dedıgın gıbı kızartma hamurısınden fılan uzak dur tamamdır..
Canım hoşgeldin bende geçen sene 93 kiloyla hamilelik testi içi dr a gittim bebek yok olmasında zaten zayıfla biraz dedi 87 ye düştüm hamile kalmışım çok korkuyodm yerimden
Canım 93 ten 78 e 5 mi oluyo bence baya bi vermiş
merhaba hosgeldn canım.. bebek ıcınse tum bu caba cok cok takdır ettm.. sımdıden masallah dıyım bu guzel anne adayına..
bak zaten5 kılo vermıssın bıle.. neyın dogru neyın yanlıs oldugnu bılıyosn burda bızde sana yardımcı oluruz.. sporunu cok agır yapma madem oyle.. suyunu ıc bol bol dedıgın gıbı kızartma hamurısınden fılan uzak dur tamamdır..
Yok canım yapmada zaten doktorlar 80 kilonun altındakilere şansı yüksek görüyolar ve tuttuğu zaman ki işallah tutar hamileliğede vitaminlerini falan alarak hazırlanman gerekiyo iyice bağışıklığın çöküp hamile kalman bebeğe zarar verirSağol canım cok teşekkürler maalesef Temmuz ayındaki tutmadı ekimde 2. tüp bebek için gideceğim o zamana kadar en az 5-6 kg daha vermek istiyorum. Hedefim 65 cok ağır diyetlerde açıkçası yapmak istemiyorum vitamin mineral eksikliği yada kansızlık oluşmasın diye şimdiden desteğin için tşk. sağlıcakla kal.
Bn de yeni dogm yaptm cnm bana da 10 hafta oldu. 6. Haftada oldm ilk regli smdi gunu gevti hala beklemedeyim rahatsiz bi dueum illa ki kilomuza da yansiyordur. Bu arada allah bagislasin bebeginiCanım ben 3 ayı bitrdim bi defa yeni oldm baya rahatlamıştım 3.4 kilo birden gitti şimdi bu ne oluyo herşeye çok dikkat etmeme rağmen 90.6 dan 91 oldm cumadan bu yana
Bende eşime diyorum nolur sakla şu tartıyı diye hep unutuyor, sadece cumadan cumaya tartılmak istiyorum aslında yoksa moralim bozuluyor illaKız yaramazlık diyince bende bişey yedin sandım
Bazen günlük tartılmakta iyi olur tabi Moral bozulmuyorsa
O günkü menüyü ona göre belirleyebilir insan
Ben sabah evde olmadığım için tartılamadım ama hiç mutlu olacağımı sanmıyorum
En ufak bişey hemen etkiliyor beni
Ay bende görsem 8li sayılarıBen de sabah tartilanlardanim bgn:) tam 90 gosterdi. Sbh kalknca bi bardk su icmstm onu da cikarsam 89lara geliyorum yavastan sanki:)
Sabah akşam yapıyorsun heralde, peki çocuklarla sık duşa girebiliyor musun sorması ayıp :)Evet sanırım haklısınız ama bugün saat 7 de 15 dk leslie 1 mil yapmıştm neyse bugün akşam sporumu bide yarını yapmıyim bakalım
Canım bide terleme aşofmanı giyiyorm spor yaparken sırılsıklam oluyorum duşa girmesem ölürüm valla giriyorumBende eşime diyorum nolur sakla şu tartıyı diye hep unutuyor, sadece cumadan cumaya tartılmak istiyorum aslında yoksa moralim bozuluyor illa
Ay bende görsem 8li sayıları
Sabah akşam yapıyorsun heralde, peki çocuklarla sık duşa girebiliyor musun sorması ayıp :)
Saol canım seninkinideBn de yeni dogm yaptm cnm bana da 10 hafta oldu. 6. Haftada oldm ilk regli smdi gunu gevti hala beklemedeyim rahatsiz bi dueum illa ki kilomuza da yansiyordur. Bu arada allah bagislasin bebegini
[/QUOTE]Terleme eşofmani miof ben tisortl3 ne hale geliyorum.bu arada sirlarini soyle bakalim boyle konu acilinca mI soyleyeceksin hatice hanim
[QUO"Htc drg, post: 42091709, member: 693659"]Canım bide terleme aşofmanı giyiyorm spor yaparken sırılsıklam oluyorum duşa girmesem ölürüm valla giriyorum