• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Herkes gitmis mi neeee

Feyza bu iccamasiri nerede bulunur

benım aldıgm yer papatya dıye bıyer bılmıyorm buraya mı aıt bı magaza yoksa kompedan gıbı her yerde varmı bılmıyorum..o_O bulundugn yerde ıyı bı camasır magazasna gır orda olmasa bıle yonlendırırler mutlaka. her yerde bulunmuyoms ama.

Berlei ykm ve n11 de varr 80 tl
normal canım.. bıraz pahalı bı urun ama memnun kaldım ben.. ılk etapta fuze gıbı duruyo :psıkı bıde atlet aldm yanıda onunla beraber bıraz olsun ınıyolar :oops: 20 gun sonra fılan durusu seklı degısıyo toparlıyo gercekten yaymıyo hanı yokmus gıbı hıssedıyosun.. :cool: yorumları fılan oku yıne almadan once ıcıne sınen bısey olsun almak ıstıyosan.. belkı memnun olmayan vardır.. benım kendı dusuncelerm sadece.. :KK68:

kizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin
ara : 1 incir
oglen : 1 haslanmis misir
aksam : 1 kucuk tabak salcali makarna 1 salatalik tursusu iki kasik yogurt cok az uzum
45 dk leslie 3 mile yaptim 2 saatden fazla yurudum 3 litre de su ictim
Bana göre menün eksik olmuş cnm
2 kş. Yoğurdu saymazsak öğlen akşam hep karbon olmuş
Salata sebze türü eklersen daha iyi olurdu
Herzamanki gibi sporun ve suyun çok güzel

Allah kolaylik versin ablacigim.
Sağolasın şekercim

Slm kizlar bugun ugrayamadim.kardesim beni otogardan aldi.direk bahceye gittik yardim aksam 7.30 a kadar findik topladim:-)
Sayin yonetmenim spor sayilirmi :-)

Menumu yazayim
Sabah 7 de apar topar yarim puaça 1 ayran yedim 8 de bahcedeydik
Öglen
Domates peynir 1 catal helva 4 su bardagi acik cay sekersiz su niyetine valla .
Bu arada misafiriz burda kardesimle yarin koye geccem sekerli borekler vardi oglen yemedimmmmm yemedimmmm :-) ;-) :-)
Aksam 1 kase keşkek tavuklu 1 kase lahana çorbası 1 çatal karpuz
Su 2 litre
düne göre en azından bişeyler yemişin cnm
Kız hem bahçede çalışdın hem 2 lt sumu içtin, çok az olmuş

Baya efor sarfetmişindir

Ortalıkta kimse yoksa menümü yazıyom
:confused: :confused: :confused:
Kızlar itiraf ediyom ben dün gece yaramazlık yaptım, fırın köfte ve ekmek yedim :KK23:
Ama söz, yarın sözde hiç kaçamak olmıcak
Kendi yapacağım mercimek köfteden bikaç tane yanında salatalardan yerim o kadar

10.00 1 armut

13.00 1 tost domates salatalık

Öğleden sonra çarşıda olunca akşam geçe kaldı

20.00 ekmeksiz döner, salata, ayran

Dönerim yağını peçeteyle sıkarak aldım
Su 3 lt

Sağolasın cnm
Benim o kadar iyi gitmesede burdaki kızlar çok azimli maşallah
Maşşallah hepinize bende belimdeki sorunu halledersem katılmayı düşünüyorum :KK17: belimde kayma var şu aralar yürüyemiyorum bile kalıyorum öylece dr gidicem bakalım fizik tedavi falan verir inş.

Maşşallah hepinize bende belimdeki sorunu halledersem katılmayı düşünüyorum :KK17: belimde kayma var şu aralar yürüyemiyorum bile kalıyorum öylece dr gidicem bakalım fizik tedavi falan verir inş.
Sen önce yeme düzenini oturtmaya çalış cnm
Spor başlangıçta olmasada olur
Ben yarın başlarım diye diye 2 senede 25 Kilo aldım
Bence bugünün işini yarına bırakma sabah sağlıklı bi kahvaltıyla, sağlıklı beslenmeye merhaba de

Ortalıkta kimse yoksa menümü yazıyom
:confused: :confused: :confused:
Kızlar itiraf ediyom ben dün gece yaramazlık yaptım, fırın köfte ve ekmek yedim :KK23:
Ama söz, yarın sözde hiç kaçamak olmıcak
Kendi yapacağım mercimek köfteden bikaç tane yanında salatalardan yerim o kadar

10.00 1 armut

13.00 1 tost domates salatalık

Öğleden sonra çarşıda olunca akşam geçe kaldı

20.00 ekmeksiz döner, salata, ayran

Dönerim yağını peçeteyle sıkarak aldım
Su 3 lt
Naptın abla sen:KK62:hani 7 hafyada 8 kilo gidicekti şunuda untma bi laf var niliyosan imam osurursa cemaat s....r :KK70:

Kızlar ben işe gidiyom şimdi
Menümü sonra yazıcam
Geç vakit olunca kimse görmez belki
Abla gece gece ne işi anlamadım:KK51:bide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo ya:KK61:bütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdim

165 boyum 76.4 kılom canım maalesef
Canm bnm de boyum 164. Eger spor yapiyorsan kilonu o yuzden gostermiyor olabilirsin cunku kas kutlesi yagla kiyaslannca kucuk ama agirdir:) mesela ben evlenrken 69 kiloydum ama 55 falan saniyorlarmis beni 69 diyince herkes sok oluyodu. Ve tabiki iyi bir sey:) az bi kilo verince cok cabuj sekld girceksin demek:)

Abla gece gece ne işi anlamadım:KK51:bide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo ya:KK61:bütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdim
Canm adet donemin yaklasiyir mu? Bnm nerdeyse bi hafta oncesnden baslardi artmaya kilom ne yaparsam yapayim bi zoun bulamazdim o surece.

Canm adet donemin yaklasiyir mu? Bnm nerdeyse bi hafta oncesnden baslardi artmaya kilom ne yaparsam yapayim bi zoun bulamazdim o surece.
Yok canım 28inde olucam daha baya var ama ayaklarımın altı bile şiş gibi zor basıyorum üstüne dizlerim falan çok ağrıyo ayağa kalkarken bile zorlanıyorm her yerim şiş gibi acıyyo

Back