- 22 Ekim 2014
- 1.659
- 4.446
- 63
- 29
165 boyum 76.4 kılom canım maalesefcanim senin boyun kilon kacti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
165 boyum 76.4 kılom canım maalesefcanim senin boyun kilon kacti
Herkes gitmis mi neeee
Feyza bu iccamasiri nerede bulunur
normal canım.. bıraz pahalı bı urun ama memnun kaldım ben.. ılk etapta fuze gıbı duruyo sıkı bıde atlet aldm yanıda onunla beraber bıraz olsun ınıyolar 20 gun sonra fılan durusu seklı degısıyo toparlıyo gercekten yaymıyo hanı yokmus gıbı hıssedıyosun.. yorumları fılan oku yıne almadan once ıcıne sınen bısey olsun almak ıstıyosan.. belkı memnun olmayan vardır.. benım kendı dusuncelerm sadece..Berlei ykm ve n11 de varr 80 tl
Bana göre menün eksik olmuş cnmkizlar bugunku menum
sabah : 1 dilim tbe domates salatalik peynir zeytin
ara : 1 incir
oglen : 1 haslanmis misir
aksam : 1 kucuk tabak salcali makarna 1 salatalik tursusu iki kasik yogurt cok az uzum
45 dk leslie 3 mile yaptim 2 saatden fazla yurudum 3 litre de su ictim
Sağolasın şekercimAllah kolaylik versin ablacigim.
düne göre en azından bişeyler yemişin cnmSlm kizlar bugun ugrayamadim.kardesim beni otogardan aldi.direk bahceye gittik yardim aksam 7.30 a kadar findik topladim
Sayin yonetmenim spor sayilirmi
Menumu yazayim
Sabah 7 de apar topar yarim puaça 1 ayran yedim 8 de bahcedeydik
Öglen
Domates peynir 1 catal helva 4 su bardagi acik cay sekersiz su niyetine valla .
Bu arada misafiriz burda kardesimle yarin koye geccem sekerli borekler vardi oglen yemedimmmmm yemedimmmm ;-)
Aksam 1 kase keşkek tavuklu 1 kase lahana çorbası 1 çatal karpuz
Su 2 litre
Sağolasın cnmNadıl gidiyor canım kaç kilo verdin düzenli takip edemiyorum ama görünce konuyu aklıma geliyor
Maşşallah hepinize bende belimdeki sorunu halledersem katılmayı düşünüyorum belimde kayma var şu aralar yürüyemiyorum bile kalıyorum öylece dr gidicem bakalım fizik tedavi falan verir inş.Sağolasın cnm
Benim o kadar iyi gitmesede burdaki kızlar çok azimli maşallah
Sen önce yeme düzenini oturtmaya çalış cnmMaşşallah hepinize bende belimdeki sorunu halledersem katılmayı düşünüyorum belimde kayma var şu aralar yürüyemiyorum bile kalıyorum öylece dr gidicem bakalım fizik tedavi falan verir inş.
Naptın abla senhani 7 hafyada 8 kilo gidicekti şunuda untma bi laf var niliyosan imam osurursa cemaat s....rOrtalıkta kimse yoksa menümü yazıyom
Kızlar itiraf ediyom ben dün gece yaramazlık yaptım, fırın köfte ve ekmek yedim
Ama söz, yarın sözde hiç kaçamak olmıcak
Kendi yapacağım mercimek köfteden bikaç tane yanında salatalardan yerim o kadar
10.00 1 armut
13.00 1 tost domates salatalık
Öğleden sonra çarşıda olunca akşam geçe kaldı
20.00 ekmeksiz döner, salata, ayran
Dönerim yağını peçeteyle sıkarak aldım
Su 3 lt
Canım dün çok erken telfna bakarken uyumuş kalmışımHatice neredesin
Abla gece gece ne işi anlamadımbide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo yabütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdimKızlar ben işe gidiyom şimdi
Menümü sonra yazıcam
Geç vakit olunca kimse görmez belki
Canm bnm de boyum 164. Eger spor yapiyorsan kilonu o yuzden gostermiyor olabilirsin cunku kas kutlesi yagla kiyaslannca kucuk ama agirdir:) mesela ben evlenrken 69 kiloydum ama 55 falan saniyorlarmis beni 69 diyince herkes sok oluyodu. Ve tabiki iyi bir sey:) az bi kilo verince cok cabuj sekld girceksin demek:)165 boyum 76.4 kılom canım maalesef
Canm adet donemin yaklasiyir mu? Bnm nerdeyse bi hafta oncesnden baslardi artmaya kilom ne yaparsam yapayim bi zoun bulamazdim o surece.Abla gece gece ne işi anlamadımbide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo yabütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdim
Yok canım 28inde olucam daha baya var ama ayaklarımın altı bile şiş gibi zor basıyorum üstüne dizlerim falan çok ağrıyo ayağa kalkarken bile zorlanıyorm her yerim şiş gibi acıyyoCanm adet donemin yaklasiyir mu? Bnm nerdeyse bi hafta oncesnden baslardi artmaya kilom ne yaparsam yapayim bi zoun bulamazdim o surece.