💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

nedenşişme oldu ki.tiroid falan baktırdin mi hic hatice.

Gunaydin fistiklar...

hatice sakin psikolojini bozma canim tamam mi.

ben dogum yapali 8 ay oldu hala regl olmadim ve bu hem sinir hem siskinlik yapiyor.. pozitif olmaya calis

hepinize mutlu pazarlar diliyorum...
Canım ben 3 ayı bitrdim bi defa yeni oldm baya rahatlamıştım 3.4 kilo birden gitti şimdi bu ne oluyo herşeye çok dikkat etmeme rağmen 90.6 dan 91 oldm cumadan bu yana

tostu nasıl yapıyosn abla cok merak ettm.. tost ekmegyle mı normal ıcıne ne koyuyosn.? gecen pastaneden sonra benım de canım ınanılmaz cekıyo ama agır kalır dıye cesaret edemedim..
saat 8 gec ama ekmeksız ve yagsız bence kabul edılebılır. salata ayran da ıyı tamamlamıs.. bence cok kotu sayılmaz.. ama bugun daha dıkkatlı ol yarın yıne tartı gunu.. su zaten yeterlı 3 lt

Kız öyle bi iş işte, anlarsınya Haa haa
Tatlım ben yaşlılara refakat ediyom ya
Yalnız kalmaya korkan 92 yaşında bi kadın var haftada 2 akşam oraya gidiyorum

Canım demişinya hertarafım şiş diye demekki ödem oluştu
Stresten de olabilir, belki başka sebepten
Önce sen Relaks ol
Eğer doğru şeyleri yiyor suyumuzu içiyor sporda yapıyosak bi sorun yok demektir
Bide 1haftada 4 Kilo vermek kolay değil vücut savunmaya da geçmiş olabilir
Sen aynı düzeninde devam edersen direnç kırılır
Sana ödem için bişeyler önersem bilmiyom zararı olurmu emzirdiğin için bi bakmak lazım

haklısın kuzucum.. ayy ne guzel bıseymıs oyleyse.. 69ken 55 gıbı gorunmeeekkk
ya bende ınandıramıyorum yakın cevremı ama onun dısnda benden zayıflar bana bende senın kadar olsam fılan dıyınce de bırakıyorm nasıl bılmek ıstıyolarsa oyle bılsınler.. sısman olmak zaten kotu bı psıkolojı.. ınandırmaya hıc nıyetım yok artık madem oyle.. ben 5 yasından berı yzuuyorum.. spor olarak ekstra yuruyuslerm zamanında ılkokul sırasnda yanı voleybolla basketbolla ılgılendm bıraz.. ınanılmaz sıkı etlerım.. alt bacagm tamamen kas hatta.. mutlu oldummm

Ben tost ekmeği kullanmıyom cnm tam buğday yada çavdar 2 dil ekmeğin arasına beyaz peynir yada mozzeralla koyuyorum hiç yağsız kızartıyom
Benim dilimlerim küçüktü ama

Yok canım 28inde olucam daha baya var ama ayaklarımın altı bile şiş gibi zor basıyorum üstüne dizlerim falan çok ağrıyo ayağa kalkarken bile zorlanıyorm her yerim şiş gibi acıyyo
spora bıraz ara ver.. her gun spor yapmak yerıne pazartesı persembe ara ver mesela.. duzenlı spor da yoruyo ınsanı.. hamlamak degıl bu cıddı manada agır gelebılıyo.. benımde bacaklarm uyurken bıle tık tık atıyo saat gıbı spordan sanırm bugun yapmıcam..yarın devam ederm sporuma

Kas oranın çok olduğu için Kilo vermende kolay olur
Kas daha çok kalori harcar

Kas oranın çok olduğu için Kilo vermende kolay olur
Kas daha çok kalori harcar
tesekkur edermmm.. ha bu arada ben bugun yaramazlık yaptm.. tartıldm ve 76.0 cıktm tam.. cok sacma degıl mı ıkı gunde verdıgm kılo koca bı haftadan daha fazla oluyo hep. sanırm staj bıttıgnde cok daha hızlı kılo verıcem evdeyken..

Tiroid ilacı kullanıyorm ama öyle bariz gözle görülür şişme değil canım ben öyle hissediyorm
Haticem feyzanın dediği gibi kaç gündür aralıksız spor yaptıysan kaslarında Şişme olmuş olabilir. Bugün bişey yapma dinlen
3 gün yapıyosun 1 gün mola ver

Kız yaramazlık diyince bende bişey yedin sandım
Bazen günlük tartılmakta iyi olur tabi Moral bozulmuyorsa
O günkü menüyü ona göre belirleyebilir insan
Ben sabah evde olmadığım için tartılamadım ama hiç mutlu olacağımı sanmıyorum
En ufak bişey hemen etkiliyor beni

bende gunluk tartılan bırısı hıc olmadım aslında ama bı bakıym dedım sabah sabah.. aynen mesela yarın 75.9 ıcın bugun cokk az yıyorum bakalım ınsallah gorurm sonunda 75ı.
evet abla yorumlara bakınca farkedıyorm. kucuk bı kacamak senı hemen +'ya cıkarıyo.. sonra onlarla ugrasıyosun gerı vermek ıcın.. cıddı manada hedefıne ulasana kadar kacamakları olabıldgnce azalt bence.. hatta ne yap bılıyomusn, senın kacamak gubun salı yada carsamba olsun.. o da cok cok kısıtlı olsun hıc dayanamıcak gıbıysen hanı.. cunku oncesnde zaten kılo vermıs olucaksn. salıdan sonrada hıc bozmadan devam edersen yıne vermıs olucaksn boylece hıc + gormezsn tartıda.. tabı olmaması cok daha ıyı ama ılla olucaksa boyle deneyebılırsn.. hanı demıstn ya tartı gunu oncesnde detoks yapıyodm dıye.. bı sure onu da yap. tartıya uzak gunde cok ıhtıyac duyuyosan kacamak.. tartıya en yakın gunde detoks..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…