nedenşişme oldu ki.tiroid falan baktırdin mi hic hatice.Abla gece gece ne işi anlamadımbide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo ya bütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdim
Canım kapılardan önce ağzına bir iki bardak falan at metabolizmayı çalıştırırMerhabalar herkese :)
Bu sabah kahvaltıda yumurta yemiyim dedim şu an açlıktan kapıları mı kemirsem acaba diye düşünüyorum
Tiroid ilacı kullanıyorm ama öyle bariz gözle görülür şişme değil canım ben öyle hissediyormnedenşişme oldu ki.tiroid falan baktırdin mi hic hatice.
Canım ben 3 ayı bitrdim bi defa yeni oldm baya rahatlamıştım 3.4 kilo birden gitti şimdi bu ne oluyo herşeye çok dikkat etmeme rağmen 90.6 dan 91 oldm cumadan bu yanaGunaydin fistiklar...
hatice sakin psikolojini bozma canim tamam mi.
ben dogum yapali 8 ay oldu hala regl olmadim ve bu hem sinir hem siskinlik yapiyor.. pozitif olmaya calis
hepinize mutlu pazarlar diliyorum...
Canım kapılardan önce ağzına bir iki bardak falan at metabolizmayı çalıştırır
Ortalıkta kimse yoksa menümü yazıyom
Kızlar itiraf ediyom ben dün gece yaramazlık yaptım, fırın köfte ve ekmek yedim
Ama söz, yarın sözde hiç kaçamak olmıcak
Kendi yapacağım mercimek köfteden bikaç tane yanında salatalardan yerim o kadar
10.00 1 armut
13.00 1 tost domates salatalık
Öğleden sonra çarşıda olunca akşam geçe kaldı
20.00 ekmeksiz döner, salata, ayran
Dönerim yağını peçeteyle sıkarak aldım
Su 3 lt
Kız öyle bi iş işte, anlarsınyaAbla gece gece ne işi anlamadımbide abla ben niye böyle oluyorum bugün +200 daha 91 oldm yanlış bişi yemiyorm sporum suyum tamam niye böyle oluyo ya bütün motivasyonum gitti sporuda sağ kalçamda batma oluştu sanırım bi yerimi zedeledim o yüzden 15 dakya indirdim
Canm bnm de boyum 164. Eger spor yapiyorsan kilonu o yuzden gostermiyor olabilirsin cunku kas kutlesi yagla kiyaslannca kucuk ama agirdir:) mesela ben evlenrken 69 kiloydum ama 55 falan saniyorlarmis beni 69 diyince herkes sok oluyodu. Ve tabiki iyi bir sey:) az bi kilo verince cok cabuj sekld girceksin demek:)
Ben tost ekmeği kullanmıyom cnm tam buğday yada çavdar 2 dil ekmeğin arasına beyaz peynir yada mozzeralla koyuyorum hiç yağsız kızartıyomtostu nasıl yapıyosn abla cok merak ettm.. tost ekmegyle mı normal ıcıne ne koyuyosn.? gecen pastaneden sonra benım de canım ınanılmaz cekıyo ama agır kalır dıye cesaret edemedim..
saat 8 gec ama ekmeksız ve yagsız bence kabul edılebılır. salata ayran da ıyı tamamlamıs.. bence cok kotu sayılmaz.. ama bugun daha dıkkatlı ol yarın yıne tartı gunu..su zaten yeterlı 3 lt
spora bıraz ara ver.. her gun spor yapmak yerıne pazartesı persembe ara ver mesela..Yok canım 28inde olucam daha baya var ama ayaklarımın altı bile şiş gibi zor basıyorum üstüne dizlerim falan çok ağrıyo ayağa kalkarken bile zorlanıyorm her yerim şiş gibi acıyyo
anladımm.. bıgun dayanamıcak ana gelırsem denıcem bendee..Ben tost ekmeği kullanmıyom cnm tam buğday yada çavdar 2 dil ekmeğin arasına beyaz peynir yada mozzeralla koyuyorum hiç yağsız kızartıyom
Benim dilimlerim küçüktü ama
yumurta tok tutar aslında.. ne kapı kemırmesıMerhabalar herkese :)
Bu sabah kahvaltıda yumurta yemiyim dedim şu an açlıktan kapıları mı kemirsem acaba diye düşünüyorum
Kas oranın çok olduğu için Kilo vermende kolay olurhaklısın kuzucum..ayy ne guzel bıseymıs oyleyse.. 69ken 55 gıbı gorunmeeekkk
ya bende ınandıramıyorum yakın cevremı ama onun dısnda benden zayıflar bana bende senın kadar olsam fılan dıyınce de bırakıyorm nasıl bılmek ıstıyolarsa oyle bılsınler.. sısman olmak zaten kotu bı psıkolojı..ınandırmaya hıc nıyetım yok artık madem oyle.. ben 5 yasından berı yzuuyorum.. spor olarak ekstra yuruyuslerm zamanında ılkokul sırasnda yanı voleybolla basketbolla ılgılendm bıraz.. ınanılmaz sıkı etlerım.. alt bacagm tamamen kas hatta.. mutlu oldummm
tesekkur edermmm.. ha bu arada ben bugun yaramazlık yaptm..Kas oranın çok olduğu için Kilo vermende kolay olur
Kas daha çok kalori harcar
Haticem feyzanın dediği gibi kaç gündür aralıksız spor yaptıysan kaslarında Şişme olmuş olabilir. Bugün bişey yapma dinlenTiroid ilacı kullanıyorm ama öyle bariz gözle görülür şişme değil canım ben öyle hissediyorm
Kız yaramazlık diyince bende bişey yedin sandımtesekkur edermmm.. ha bu arada ben bugun yaramazlık yaptm..tartıldm ve 76.0 cıktm tam.. cok sacma degıl mı ıkı gunde verdıgm kılo koca bı haftadan daha fazla oluyo hep. sanırm staj bıttıgnde cok daha hızlı kılo verıcem evdeyken..
Kız yaramazlık diyince bende bişey yedin sandım
Bazen günlük tartılmakta iyi olur tabi Moral bozulmuyorsa
O günkü menüyü ona göre belirleyebilir insan
Ben sabah evde olmadığım için tartılamadım ama hiç mutlu olacağımı sanmıyorum
En ufak bişey hemen etkiliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?