• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

evet gittim hipo tiroidim olduğu için zor kilo verenlerden olduğumu sabırlı olmam gerektiğini söyledi..normal insanlar diyetle 4 kilo verirken siz ancak 1 kilo verebilirsiniz dedi :(((

Merhabalar herkese :)

Bu sabah kahvaltıda yumurta yemiyim dedim şu an açlıktan kapıları mı kemirsem acaba diye düşünüyorum :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
ben de dun gece cok fena acikmistim.kapiyi penceryi gozden geciriyo insan.:KK70:ama inat ettim.yogurt bile yemedim.:KK54:yaglarimdan gidecek diye hayal ettim

Kizlar iste menum

SAAT 11.30 yumurta marol k.sogan ile yaptigim salata 2kkb.peynir 2tbe veeeeeeeeeeee SEKERSIZ CAY.

SAAT 15.30 3yk baharatli yogurt

SAAT 19.30 8 Yk y.fasulye 3yk p.pilavi ve salata yicemm

su ise 3 lt olur

yesil cay da ictim
Alkışlıyoruz milletçe alkışlıyoruz :KK9:şekersiz çay menü su güzelllll

Menüm
SABAH 3 kuru kayısı
KAHVALTI 2 dilim kepekli ekmek domates salatalık 1 kaşık bal sucuk
Arada yarım süpriz yumurta çikolatası
ÖĞLE 3 tane dana pirzola salata yoğurt
AKŞAM sadece 7.8 dilim karpuz bugün biraz yedim kalorili şeyler kızmayın canlar:KK53:
Spor 15 dk leslie 1 mil su 3.5 litre

Kizlar iste menum

SAAT 11.30 yumurta marol k.sogan ile yaptigim salata 2kkb.peynir 2tbe veeeeeeeeeeee SEKERSIZ CAY.

SAAT 15.30 3yk baharatli yogurt

SAAT 19.30 8 Yk y.fasulye 3yk p.pilavi ve salata yicemm

su ise 3 lt olur

yesil cay da ictim

sekersız cayı gordukden sonra teferruat geldı dıgerlerı.. ınsallah hep sekersız devam edersın canım benım.. :KK37:onun dısnda da ıyı gorunuyo.. :KK66:

Back