- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
ben de ayni dert var var goguslerim biraz buyuk
oyle mi canim netten bi arastiriyim bu arada sizin de gogusleriniz de sarkma oldu muCanim gogusler icin egzersizler var onlardan yap. Soguk su ile yikamakta iyi gelyormus.
evet canim hukuk okuyorum 2 ye gectim o ceza hukuku kitaplarini gordukce hayattan soguyorum kitap rahat 3 kilo var ama katlanicaz artik nasipse hakim olmak istiyorumCitirkuz isim neydi canim hukuk okuyodun sanrim.
valla isiniz zor kardesim ve esi avukat ondan biliyorum
ben de ayni dert var var goguslerim biraz buyuk
ismim damla canimevet canim hukuk okuyorum 2 ye gectim o ceza hukuku kitaplarini gordukce hayattan soguyorum kitap rahat 3 kilo var ama katlanicaz artik nasipse hakim olmak istiyorum
Slm kizlar bugun ugrayamadim.kardesim beni otogardan aldi.direk bahceye gittik yardim aksam 7.30 a kadar findik topladim
Sayin yonetmenim spor sayilirmi
Menumu yazayim
Sabah 7 de apar topar yarim puaça 1 ayran yedim 8 de bahcedeydik
Öglen
Domates peynir 1 catal helva 4 su bardagi acik cay sekersiz su niyetine valla .
Bu arada misafiriz burda kardesimle yarin koye geccem sekerli borekler vardi oglen yemedimmmmm yemedimmmm;-)
Aksam 1 kase keşkek tavuklu 1 kase lahana çorbası 1 çatal karpuz
Su 2 litre[/QUOTE
1 kasede yogurt yedim
Ilk defa doydum gunlerdir yaw
bi bakarim canim 90 beden falan takiyorum afedersiniz ama fuze gibi duruyo :)Berlıe dıye bı marka var canım toparlayıcı.. Bıraz pahalı ama brn cok memnun kaldm..Yenı aldm bu elbıse ararken sıkıntı yasadıgm ıcın..
Alintim olmamis aksam 1 kasede yogurt yedim unutmusum gunlerdir ilk defa doydum
90b benımde normalde.. Bu Camasırda 85b oldu sanırm.. Memnunm ben bı arastır derımbi bakarim canim 90 beden falan takiyorum afedersiniz ama fuze gibi duruyo :)
bence gayet iyi canimSelam
sabah 9 30 1 yum haslama domates peynir 2 dl ekmek 3 zeytin
Öğlen 14.001 tabak börülce yemegi salata
ara karpuz
akşam 18 45 1 tabak börülce yemegi salata yogurt
ikindi 20 dk leslie yaptim
canim senin boyun kilon kactinormalde hıc tarzım degıldır zaten oyle cok kolsuz acık kemerlı fılan da gıymemama dugun ıste.. klasık hep modeller.. oyle bı tercıh yapmıs bulundm ama cok haklısın daha dıkkatlı olucam.
ıste onu demek ıstıyorum bende günlük kıyafetlerle mesela yanımdakı arkadasmla cekındıgm resmı ozellıkle koydm ınsaatta.. o 60 kılo. ve bız aynı gıbı duruyoruz.. tartımmı bozuk acaba.. mıllet de ınanmıyo 40 beden gıydıgıme bu kıloyla..
Kitaplarni dambil niyetine kullan vucuduna guzel seyler yaptikca kanin da kaynar belki:)evet canim hukuk okuyorum 2 ye gectim o ceza hukuku kitaplarini gordukce hayattan soguyorum kitap rahat 3 kilo var ama katlanicaz artik nasipse hakim olmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?