Burda Günlüğüm yok cnm. Ben kendime yaptığım defterimden bahsettimEvet valla çok haklısın abla, 6 ay buna direnmen ve devam ediyo olman çok güzel inşallah hayırlısıyla hedefine ulaşacaksın. Ve geri almıcaksın. Çok teşekkür ederim hikayeni paylaştığın için, günlüğünü bulabilirsem yani bu sitedeyse bakarım inşallah
Tamam yarın inşallah saatli yazmaya çalışayım, insan şu saatte şunu yedim diye kendini daha iyi kontrol eder hem
Tamam :)
Maşallah spor çok iyi, teşekkür ederim bu arada, dediğin gibi daha iyi olur inşallah, sevgiler
Niye böyle herşeyi yarım yarım yiyon defnem anlamıyomMenüm:
Sabah: 1 poğaça+ yarım yumurta+yarım kk peynir
Öğle: 1 top sade dondurma
Akşam: 25 gr tonbalığı+ yarım domates yarım salatalık
Spor 1 saat yürüyüş
Su 4 oldu yine
Inşallah İskender'in üstü tereyağlı değildi tatlımMerhabalar:)
Bugun yogun bi gundu o yzden iki ogun var sadece:) zaten gune gec baslayinca ucuncu ogune vakit bile kalmiyo:)
Sabah
2 haslanmis yumurta
Biraz peynir ve 6 zeytin
Iki dilim kadar ekmek ama icini yemedim yumusak kismni sevmiyirum:)
Bi bardak sut
Iki dilim elma ve biraz uzum:)
Ara
Biraz daha uzum
Aksam
Bi iskender menu ( pidelerine pek dokunulmadi:))
Iki catal kadayif
Ve sade soda
Spor icin vaktim olmadi malesef. Yarin insallah.
Iskendern uzerine azcik doktrdm tereyagi:) ve ara ogun knsnda hklsn brz dha dkkt etmm lazm :)Inşallah İskender'in üstü tereyağlı değildi tatlım
Sabahın güzel olmuş
Arada tek meyve yersen seni doyurmaz kan şekerini çabuk yükselttiği için daha çabuk acıkırsın. Yanında biraz süt yada yoğurt tüketirsen daha iyi olur
Zuhal abla salata degil ama marul yedim.
cok sukur kabizlik sikayetim de kalmadi.
bide abla ben z.yagini aydindan getirtiyoruz.el yapimi ondan baska z.yag tuketemiyorum normalde 1 tk katiyorum. Sagolasin ablammmm onerilerin icin.
feyza ya senin sanki kg problemin yok gibi duruyor
ayyy sagol canım nasıl mutlu oldm anlatamaammmmmkımseyı ınandıramıyorum gercek kıloma.. avantaj mı dezavantajmı bılmımyorm artık..
Kız daha ne istiyon kilonu göstermiyon daha zayıf görünüyonayyy sagol canım nasıl mutlu oldm anlatamaammmmmkımseyı ınandıramıyorum gercek kıloma.. avantaj mı dezavantajmı bılmımyorm artık..
Emelim ben unutuyorum senin emzirdiğiniKizlarrrr mutfakta kizartma yapiyolarrrr
Ama yemicemmmm
Zaten kisirdan sonrada hic birsey yemedim
oyle deee.. bu defa da mesela arkadas ortamnda fılan fazlan yok hadı sende ye ısrarlarıyla karsılasıyorm.Kız daha ne istiyon kilonu göstermiyon daha zayıf görünüyon
Tatlım ne diyom herzaman, diyet yaptığını söylemeoyle deee.. bu defa da mesela arkadas ortamnda fılan fazlan yok hadı sende ye ısrarlarıyla karsılasıyorm.fazlam var baya var hemde bu yuzden ıkna etmek zor oluyo.. kotuye tesvık edıyolar benı..
Tatlım ne diyom herzaman, diyet yaptığını söyleme
Ya sağlıklı beslenmek istiyorum de yada canım istemiyor midem ağrıyor falan
Kızlar ben işe gidiyom şimdi
Menümü sonra yazıcam
Geç vakit olunca kimse görmez belki
ben de ayni dert var var goguslerim biraz buyukbenım gogus problemım var ne yazıkkı elbıseler benı kılolu gosterıyo farkındaym..normalde 40 beden elbıse oluyo ama gogus kapanmıyo yakası fılan boyle tuhaf duruyo farkındaym.. bıdaha gıymem zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?