💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Burda Günlüğüm yok cnm. Ben kendime yaptığım defterimden bahsettim

Eminim hedefine odaklanırsan menülerinde daha iyi olacaktır

Inşallah İskender'in üstü tereyağlı değildi tatlım
Sabahın güzel olmuş
Arada tek meyve yersen seni doyurmaz kan şekerini çabuk yükselttiği için daha çabuk acıkırsın. Yanında biraz süt yada yoğurt tüketirsen daha iyi olur

Zuhal abla salata degil ama marul yedim.

cok sukur kabizlik sikayetim de kalmadi.

bide abla ben z.yagini aydindan getirtiyoruz.el yapimi ondan baska z.yag tuketemiyorum normalde 1 tk katiyorum. Sagolasin ablammmm onerilerin icin.

feyza ya senin sanki kg problemin yok gibi duruyor

Iskendern uzerine azcik doktrdm tereyagi:) ve ara ogun knsnda hklsn brz dha dkkt etmm lazm :)

ayyy sagol canım nasıl mutlu oldm anlatamaammmmm kımseyı ınandıramıyorum gercek kıloma.. avantaj mı dezavantajmı bılmımyorm artık..

Kız daha ne istiyon kilonu göstermiyon daha zayıf görünüyon
oyle deee.. bu defa da mesela arkadas ortamnda fılan fazlan yok hadı sende ye ısrarlarıyla karsılasıyorm. fazlam var baya var hemde bu yuzden ıkna etmek zor oluyo.. kotuye tesvık edıyolar benı..

oyle deee.. bu defa da mesela arkadas ortamnda fılan fazlan yok hadı sende ye ısrarlarıyla karsılasıyorm. fazlam var baya var hemde bu yuzden ıkna etmek zor oluyo.. kotuye tesvık edıyolar benı..
Tatlım ne diyom herzaman, diyet yaptığını söyleme
Ya sağlıklı beslenmek istiyorum de yada canım istemiyor midem ağrıyor falan

Tatlım ne diyom herzaman, diyet yaptığını söyleme
Ya sağlıklı beslenmek istiyorum de yada canım istemiyor midem ağrıyor falan

ıyı taktıkmıs.. dıger turlu kasıtları varmıs gıbı zorluyolar gercketen.. ha bu arada bı arkadas var 67 kıloyms.. boyu benden baya kısa bugun bana bende keske senın kadar olsam fılan dedı.. bozuntuya vermedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…