💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gecm8s 9ls
Ben hala spor yapamiyorum malum bacagim hala cok agri yapiyoo. Aslinda bana gore sporu en az 10 kg veerince yapmali. Sikilasmak icin lazim yani. Nherkes baska bisey diyo spor ile
ilgili sasiriyor insan
Geçmiş olssun canim.hafif yuruyus tarzi birs3yler de mi yapamiyosun.faydasi mutlaka olur.

Valla bi kere takıldımondada ayran detoksu kurtardı..
Dün spor yaptm sabah sonra tartıldım bugün spordan önce 200 grm ondan oynar mı ya başladım başlayalı ilk defa artı çıktım moral sıfır sıfır sıfır
Bana kızarmısıııın bak ben artı çıkmadım aynıyım

Eğer beli kemerli bişey giyersen göğüslerin daha ortaya çıkar
Belki boydan düz gelen şeyler giysen daha iyi olur
Diğer tşörtlü resimlerde hiç de bi fazlalık görünmüyor

normalde hıc tarzım degıldır zaten oyle cok kolsuz acık kemerlı fılan da gıymem ama dugun ıste.. klasık hep modeller.. oyle bı tercıh yapmıs bulundm ama cok haklısın daha dıkkatlı olucam.
ıste onu demek ıstıyorum bende günlük kıyafetlerle mesela yanımdakı arkadasmla cekındıgm resmı ozellıkle koydm ınsaatta.. o 60 kılo. ve bız aynı gıbı duruyoruz.. tartımmı bozuk acaba.. mıllet de ınanmıyo 40 beden gıydıgıme bu kıloyla..

ınsallah abla hedefımız aynı zaten.. kısa surede 7lı rakamlardan kurtulrsak super olucak..

selam kızlar.. menulerınızı begendım @smyr38 Htc drg .. N Neshve canım snede bıraz daha dıkkat edıceksındr emınım alıstıkca daha guzel olucak.. bende yazıyım menumu..

sabah saat 10 gıbı bı fıncan ıkısı bı arada, bıraz peynır domates salatalık bıkac tane yesıl zeytın bı catalda vısne recelı.
oglen 3 gıbı uc tane hurma bı fıncan ıkısı bı arada bıtane haslanmıs yumurta bı tane salatalık.. sonrasnda dısarı cıktık anıden.. 30 dk da yurudm baya tempolu annemın yanına gıderken.. dısarda 6 gıbı bı sekersız cay ıctım.. eve geldım 7 gıbı bıraz patates yemegnden yedım.. 4-5 kasık yanında ayran ıctım.. spor olarak leslıe mıl-3 yaptm ve dedıgm gıbı 30 dk yurudum.. suyumda 2.5 lt cıvarı anca oldu sanırm..

Menüm:
Sabah: 1 poğaça+ yarım yumurta+yarım kk peynir
Öğle: 1 top sade dondurma
Akşam: 25 gr tonbalığı+ yarım domates yarım salatalık
Spor 1 saat yürüyüş
Su 4 oldu yine
Menüm:
Spor 1 saat yürüyüş
Su 4 oldu yine
Artı çıkmadığına sevindim menünde kötü deil canım bence

Menüm:
Spor 1 saat yürüyüş
Su 4 oldu yine

puaca ve dondurma dısnda guzel gorunuyo bence ozellıkle aksamı ne kadar hafıf gecırırsek onemlı olan o

puaca ve dondurma dısnda guzel gorunuyo bence ozellıkle aksamı ne kadar hafıf gecırırsek onemlı olan o
Aynen bunun içinde gün boyu aç kalmamak lazım ben bugün öğleni geçiştrdm akşam fazla kaçırdım spor yapayım dedim sabah yapmıştmda akşam yapamadım valla çok yorgunum adım atacak halim kalmamış

Evet valla çok haklısın abla, 6 ay buna direnmen ve devam ediyo olman çok güzel inşallah hayırlısıyla hedefine ulaşacaksın. Ve geri almıcaksın. Çok teşekkür ederim hikayeni paylaştığın için, günlüğünü bulabilirsem yani bu sitedeyse bakarım inşallah
Tamam yarın inşallah saatli yazmaya çalışayım, insan şu saatte şunu yedim diye kendini daha iyi kontrol eder hem
Salatana 1 tatlı kş zeytinyağı koyabilirsin cnm
Kaliteli yağlara ihtiyacımız var
Tamam :)
Maşallah spor çok iyi, teşekkür ederim bu arada, dediğin gibi daha iyi olur inşallah, sevgiler

canim gercekten tişört lu fito ve pembe elbiseli foto arasinda dag lar kadar fark var. Tisortlu olanda bayagi zayif gorunuyorsun.

Menüm:
Spor 1 saat yürüyüş
Su 4 oldu yine
ama hic yemek yememissin defne .yani cok hizl i verip geru almandan korkuyorm

canim gercekten tişört lu fito ve pembe elbiseli foto arasinda dag lar kadar fark var. Tisortlu olanda bayagi zayif gorunuyorsun.

ama hic yemek yememissin defne .yani cok hizl i verip geru almandan korkuyorm
tesekkur ederm.. o elbıseyı bıdaha hıccc gıymıceemm

Maşallah Haticem çok güzel olmuş

Emelim niye kısır kuru kuru yedinki salata ayran ekleseydinya
Yoğurtta yiyebilirsin
Bide bugün aklıma geldi
Senin wc sorunu için, eğer salatalara yağ koymuyosan o da etki eder
Sabah kalkınca 1 kş zeytinyağını iç kesin faydası olur

Selam
sabah 9 30 1 yum haslama domates peynir 2 dl ekmek 3 zeytin
Öğlen 14.001 tabak börülce yemegi salata
ara karpuz
akşam 18 45 1 tabak börülce yemegi salata yogurt
ikindi 20 dk leslie yaptim
Beni şaşırtıyosun cananım valla çok güzel

Ben hala spor yapamiyorum malum bacagim hala cok agri yapiyoo. Aslinda bana gore sporu en az 10 kg veerince yapmali. Sikilasmak icin lazim yani. Nherkes baska bisey diyo spor ile
ilgili sasiriyor insan
Tatlım spor sadece sıkılaşma için yapılmaz. En önemli etkisi metabolizmayı hızlandırmasıdır

Merhabalar:)
Bugun yogun bi gundu o yzden iki ogun var sadece:) zaten gune gec baslayinca ucuncu ogune vakit bile kalmiyo:)

Sabah

2 haslanmis yumurta
Biraz peynir ve 6 zeytin
Iki dilim kadar ekmek ama icini yemedim yumusak kismni sevmiyirum:)
Bi bardak sut
Iki dilim elma ve biraz uzum:)

Ara

Biraz daha uzum

Aksam
Bi iskender menu ( pidelerine pek dokunulmadi:))
Iki catal kadayif
Ve sade soda

Spor icin vaktim olmadi malesef. Yarin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…