💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Canım suyuna çok dikkat et 3.5 litre kesin iç kahvaltıdada bence böyle şeyler yerine haşlanmış yumurta bol salatalık domates falan ye akşam acıkıncada ben yağlı tuzlu salata yerine salatalık az leblebi falan yiyorum

benım gogus problemım var ne yazıkkı elbıseler benı kılolu gosterıyo farkındaym.. normalde 40 beden elbıse oluyo ama gogus kapanmıyo yakası fılan boyle tuhaf duruyo farkındaym.. bıdaha gıymem zaten
Eğer beli kemerli bişey giyersen göğüslerin daha ortaya çıkar
Belki boydan düz gelen şeyler giysen daha iyi olur
Diğer tşörtlü resimlerde hiç de bi fazlalık görünmüyor

Su çok içiyorum normalde, ben yağ koymuyorum salataya tuz da ya çok az ya da hiç koymuyorum

waffle gercekten dıyet boyunca yenmemesı gereken bısey bence.. dıkkat edersen olur abla fazlalıklarla ugrasmak yerıne ınıse gectıgın an basarırsın zaten sen ıyı tanıyosun kendını..

Abla çok az bi dikkatle verirsin bence haftda 1 kilo çok bi kilo deil o zaman kaç kilo olucan

Eğer dikkat edersem biliyorum veririm
Bayrama kadar zaten çok disiplinliydim
6 ay hiç tatlı hamurişi bile yemedim
Bi düzen bozulunca toparlanması zor oluyor
Bide görüntümden eskisi kadar rahatsız değilim, belki psikolojik olarak oda azmimi engelliyor
O zamana 69 olmak istiyom, inşallah

İnşallah abla bunca kilo gitmiş yani istedikten sonra bunumu yapamıycan

Canım herşeyden önce etrafındakilere kulaklarını tıka
Sen nasıl olmak istiyorsan ona odaklan
Mesela benim eşimde bana destek oldu sayılmaz, yani bana göre öyle kendine sorsan ben şımarmayım diye bişey demiyomuş yoksa içinden gurur duyuyomuş
Ben 3.çocuktan sonra kendimi saldığım bi yerde kendimden vazgeçtim için almaya devam ettim
Defalarca verdim tam hedefe ulaşmadan bıraktığım için daha fazlasını geri aldım
En son 3 sene önce yine başladım 123 le, 88 e düşünce şımarıp sapıttım, 2 sene içindede emek emek verdiğim 35 kilonun 25 ni geri aldım
Zayıflamanın verdiği mutluluğu yaşadığım için kendimden nefret ettim
Tekrar başarı hikayelerini okumaya başladım 1 Ocak da kendime defter yaptım. Yaşadığım duyguları ilk sayfasına yazdım hedefimide
Sonrada yarışmaya katıldım
Zaten yarışma havasıda beni hırslandırdı
Her hafta ne kadar eksi olacaz heyecanı....
Ben hedefime ulaşmayı çok istediğim için hiç taviz vermedim
6 ay ne tatlı ne hamurişi, yağlı bişey yemedim
Çünkü her kaçamak hedefi daha da uzaklaştıracak, zaman uzadıkçada hem ben sıkılacam hemde bıkıcaktım
Herşeyden önce biz diyet yapmıyor sağlıklı besleniyoruz. Bunu iyice beynine yerleştir. Cıssları yasak olduğu için değil istemediğimiz için yemiyoruz
Gerçekten yemeye yemeye zaten canın istemiyor ve hem mutlu oluyorsun hemde başarabildiğin için Kendinle gurur duyuyorsun
Her zaman kaliteli kalori almaya çalış
Vücudumuzun yağ yakmak için onlara ihtiyacı var, niye gereksiz şeyler yiyerek bunu engelliyesinki

Tatlım sabah yediğin o kadar fos kaloriki makarna ve kek, seni hem doyurmaz hemde bi faydası olmaz
Akşamın da çok yalnız kalmış yanına bol salata Yoğurt ekleyebilirsin
Doğru yiceklerden doyuncaya kadar yeki sonra acıkıp başka şeylere saldırma
Saatlerini de yazarsan daha iyi olur

Aynen abla bende bi deftere duygularımı hayatımın nasıl etkilendiğini amacımı yazdım çok ii oluyo tavsiye ederim arkadaşlarada

Evet cnm biliyorum, kendimi sıkıyım biraz şu kalanlarıda verip kurtulayım
Yerinde saymak daha çok bunaltıyor insanı
Artık taviz yoooooooook
Ki zaten bından sonrada az az verirsin ideal kilona gelene kadar çünkü biz alışkanlıklarımızı deyiştiricez diyoruz sağlıklı beslendikten sonra gider yani

Htc drg arkadaşım sen bu kadar iradeyle tabi verirsin darısı başıma ama çok hızlı da olsun istemiyorum ben gerçi
Canım irade olması lazım ben bi dega taviz versem gerisi gelir emzikliyim diye geçenlerde 3 parça börek uedim daha çok yerdim burdaki atkadaşlar sayesinde yemedim akşam onlara ne derim düşüncesi yetiyo zaten

Kizlarrrr dayanamdim esimin telefonunu kullaniyorunmmm. Cevap yazamadim ama yazdiklarinizi okudum . Valla bakmadan yapamiyorum. Menumu yazayim

SABAH ac karnina bir armut 2 k.kayisi

SAAT 11.30 2 yumurta 1kk b.peynir domates salatalik 2tbe 1sekerli cay

SAAT 17.00 4 yk kisir marul.

Artik yemicem ki sayet cok acikirsam ya salata yada yogurt yiyebilirim.

3,5 lt su

Güzel

Ben hala spor yapamiyorum malum bacagim hala cok agri yapiyoo. Aslinda bana gore sporu en az 10 kg veerince yapmali. Sikilasmak icin lazim yani. Nherkes baska bisey diyo spor ile
ilgili sasiriyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…