• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ya kızlar sızde de oluyomuydu bılmıyorum benım adetım ınanılmaz duzensızzz.. :KK43: kadın doguma gıtmıstm lısede ılac verdı adını tam hatırlamıyorum ama kılo aldırdı bana baya..:oops: dogal mı boyle duzensız olması.. ılerde evlenınce fılan duzene gırer dıyen oldu.. bılmıyorum cok stres yapoıyo bu durum bendeeee.. :mad:

Keyfi yeinde mi kuzucuğun

Bir de emzirirken sütün ddamlıyor mu.belki diyet falan derken sütün azalmış olabilir canım farkında degilsindir.

Bence de hergün tartılma.
diyorum ama ben de dayanamam :KK30:normalde.ama dikkat edip de arti gorunce bosuna dikkat ediyorum diye dusunuyor insan.

Bence verirsin :KK19:

ayyy taniyamazlar kesin:-) günes gozlugu falan tak :KK70:
Keyfi yerinde aşırı bi ağlaması yok canım göğsümü sıkıyorum 5.6 yerden fışkırıyo süt emZirirkende bazen çekiyo ağzını akıyo sütler acaba sütümmü yaramıyo eşim gelsn ilk fırsatta doktora götürecem

Ya kızlar sızde de oluyomuydu bılmıyorum benım adetım ınanılmaz duzensızzz.. :KK43: kadın doguma gıtmıstm lısede ılac verdı adını tam hatırlamıyorum ama kılo aldırdı bana baya..:oops: dogal mı boyle duzensız olması.. ılerde evlenınce fılan duzene gırer dıyen oldu.. bılmıyorum cok stres yapoıyo bu durum bendeeee.. :mad:
Canım asıl bekarken düzenli olması lazım benm öyleydi evlendm 2 hamilelik bide korunma iğnesi olmuştm o şişirdi beni adet kiloyu çok etkiliyo her ay düzenli ve epey miktarda olması gerekiyo bi doktora falan git bence

Canım asıl bekarken düzenli olması lazım benm öyleydi evlendm 2 hamilelik bide korunma iğnesi olmuştm o şişirdi beni adet kiloyu çok etkiliyo her ay düzenli ve epey miktarda olması gerekiyo bi doktora falan git bence
mesela perembe oldm yaa gece.. bugun bıttı ve az mıktarda oldu.. bı ıkı hafta sonra tekrarlayabılıyo durduk yere.. cok duzensız yaa daha sımdıden boylyse sonradan hıc dusunemıyorum o zaman.. bıdaha gıdıym bence de haklısın.. o_O

kızlar normalde bı alum olusturdm en basta yaklasık 20-21 tane resmım var orda ama grubumuzun sayısı arttı kımler goruyo kımler goremıyo bılemedıgm ıcın buraya bıkac resmımı yuklemek ıstedm.. ıste bu benım.. :cool: CYMERA_20150726_192520.jpg DSC_0212.JPG DSC_0272.JPG kılo tahmını almak ıstıyorum bu arada Mefkurem Mefkurem abla dugunden resım ıstemısdn ya.. bunları bulabıldm bıtek :KK70:

Eklentiler

• DSC_0478.JPG
    DSC_0478.JPG
    143,5 KB · Görüntüleme: 56
  • DSC_0515.JPG
    DSC_0515.JPG
    127,6 KB · Görüntüleme: 59
  • DSC_0516.JPG
    DSC_0516.JPG
    123,5 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG_20150726_133705.jpg
    IMG_20150726_133705.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 70
  • 20150718_191721.jpg
    20150718_191721.jpg
    125,6 KB · Görüntüleme: 63
  • 20150801_231324.jpg
    20150801_231324.jpg
    84 KB · Görüntüleme: 61
kızlar normalde bı alum olusturdm en basta yaklasık 20-21 tane resmım var orda ama grubumuzun sayısı arttı kımler goruyo kımler goremıyo bılemedıgm ıcın buraya bıkac resmımı yuklemek ıstedm.. ıste bu benım.. :cool: Eki Görüntüle 1601480 Eki Görüntüle 1601481 Eki Görüntüle 1601482 kılo tahmını almak ıstıyorum bu arada Mefkurem Mefkurem abla dugunden resım ıstemısdn ya.. bunları bulabıldm bıtek :KK70:
Pembe elbiseli resim herade rengi çok tatlı elbisenin
Ama dürüst olmam gerekirse seni olduğundan kilolu göstermiş çünkü diğer resimlerde daha ince duruyosun

mesela perembe oldm yaa gece.. bugun bıttı ve az mıktarda oldu.. bı ıkı hafta sonra tekrarlayabılıyo durduk yere.. cok duzensız yaa daha sımdıden boylyse sonradan hıc dusunemıyorum o zaman.. bıdaha gıdıym bence de haklısın.. o_O
Tatlım herkesin bünyesi farklı olur
Kimi sürekli düzenli olur kimisi sonradan düzenli.... Seni çok rahatsız edecek durumdaysa dr git Hormonlarına baktır
Doğum kontrol hapı kullanman gerekirse, geçen kullandığın hapın Kilo yaptığını söyleki, dr ona göre bi hap versin

Kızlar hesap ettim, benim TR ye gitmeme ortalama 7 hafta var ve vermem gereken 8 Kilo.
Haftada en az 1 Kilo vermeliyim
Bugünden itibaren biraz daha düzenli olucam
Kesinlikle tatlı, hamurişi yok (dünkü Waffel gibi)

Pembe elbiseli resim herade rengi çok tatlı elbisenin
Ama dürüst olmam gerekirse seni olduğundan kilolu göstermiş çünkü diğer resimlerde daha ince duruyosun

benım gogus problemım var ne yazıkkı elbıseler benı kılolu gosterıyo farkındaym.. :oops: normalde 40 beden elbıse oluyo ama gogus kapanmıyo yakası fılan boyle tuhaf duruyo farkındaym.. bıdaha gıymem zaten :cool:

Tatlım herkesin bünyesi farklı olur
Kimi sürekli düzenli olur kimisi sonradan düzenli.... Seni çok rahatsız edecek durumdaysa dr git Hormonlarına baktır
Doğum kontrol hapı kullanman gerekirse, geçen kullandığın hapın Kilo yaptığını söyleki, dr ona göre bi hap versin
tamam abla bıraz aman gecsın su mevsım gecısı fılan tam alısamadı sanırm bı ara baya duzeene gırmıstı nazar mı degdırdm kedıme bılemedm kı.. olmadı gıdıym bı doktora:KK36:

Kızlar hesap ettim, benim TR ye gitmeme ortalama 7 hafta var ve vermem gereken 8 Kilo.

waffle gercekten dıyet boyunca yenmemesı gereken bısey bence.. dıkkat edersen olur abla fazlalıklarla ugrasmak yerıne ınıse gectıgın an basarırsın zaten sen ıyı tanıyosun kendını..:KK28:

Abla çok az bi dikkatle verirsin bence haftda 1 kilo çok bi kilo deil o zaman kaç kilo olucan

Abla çok az bi dikkatle verirsin bence haftda 1 kilo çok bi kilo deil o zaman kaç kilo olucan
Kilo azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor. Sen 90 kiloydun değil mi, boyun kaçtı? Haftada kaç kilo veriyorsun merak ettim. Ben 1.9 verdim en fazla bir haftada. Ama benim tarzım herşeyden az da olsa yeme üzerine kurulu. Bu da kilo vermemi yavaşlatıyor

çok teşekkür erderim canım düşündüğün için tabiiki tanışmak isterim üzümcüğüm sende bize çok yakınmışsın daha batıda yaşıyorsun sandım
Çok tatlıdır arkadaşım, beraber yürüyüş yapıyorduk bir ara. 114 falandı o sıra ama şimdi kilo aldı sanırım. Bende 85 e düşmüştüm geri aldım:( neyse veririz gene inşallah. Ben Osmaniye de yaşıyorum. Antepe yakın bayağı gerçekten. Ve çoook sevdim antebi

Canım bende duygusal boşluktan dolayı çok kilo aldım kilo aldıkça eşim beğenmedi yüzüme bakmadı o bakmadıkça ben yedim kısır bi döngü oldu sanki en son tartıda 97.2 görünce tamam dedim daha yemem bitti inan bana 3 gün sabır et tartıdaki kilonu kötü görüntünü getir aklına sonra zaten vücut alışıyo sabırdan başka yolu yok bence
Ay bende çıkmazdayım. Eşim 5~6 kilo fazlan var diyor. Halbuki kilom belli, boyum belli yani. Bana destek olmaya mı çalışıyor, köstek mi bilemiyorum :) çıkmazda olmamın sebebi bu değil tabi. Bence herkes istediği kiloda olmalı. 1.80 boyunda 65 kilo kızkardeşim var. Bana hep ne seni engelliyor, olmak istediğin kiloda olmana engel olan ne? İstiyorsan olur derdi. Anlamıyordum ama şimdi anlıyorum. İnşaAllah Rabbim ömür boyu sağlıklı s şekilde ideal kiloda olmayı nasip etsin, eşlerin görüşü değişiyor hergün Allah huzur versin, kilo da bir yere kadar
Canım duygusal açlık ne, nasıl oluyor bunu çok iyi anlıyorum. Önceden ben akşam 8 de yesem 12 de tekrar acıkırdım yerdim gece kalkınca yine yerdim, öyle yapa yapa 123 ü gördüm
Öncelikle sen kendinden vazgeçmekmi istiyosun, Amannn nasıl olursam olayım mı diyorsun yoksa gerçekten zayıflayıp daha mutlu olmak mı istiyorsun, buna karar ver
Ona göre seçimini yapmak durumundasın
Ya istediğin zaman istediğini yiyeceksin yada zayıflayıp küçük beden kıyafetleri giyip çıtır olacaksın
Ne yazıkki ikisi birarada olmuyor
Önceden geceleri çok yiyen biri olarak kolaymı, değil ama sabretmek zorundasın
3 gün bilemedin 5 gün sabredersen alışırsın ve daha huzurlu olursun
Eğer çok geç yatıyorsan akşam yemeğini 8 de yiyerek başlıyabilirsin. Protein ağırlıklı beslenirsen daha geç acıkırsın sonrasında çok ihtiyaç duyarsan biraz yoğurt 1 bar tarçınlı süt alabilirsin
Önce kendine sonra bizlere söz verirsen eminim başarırsın
Bide en şişko resmini buzdolabına kırıntı dolabına asarsan oda iyi olur
Çok teşekkür ablacım önerilerin için. Çok haklısın ya istediğimiz gibi patlayana kadar yicez ya da zarifliğin, narinliğin yolunu tutcaz. 40 beden ideal benim için. Eski eteklerim olsa bir sürü yeni kıyafetim olur. Ve ben geç yatıyorum,yemeğim de 6 da değil de biraz daha geç vakitte olabilir diyorsun mantıklı. Sizi kendime örnek alıcam inşallah. Peki bu diye tten önce hiç diyet yapmış mıydın? Nasıl karar verdin?

Kilo azaldıkça kilo vermek zorlaşıyor. Sen 90 kiloydun değil mi, boyun kaçtı? Haftada kaç kilo veriyorsun merak ettim. Ben 1.9 verdim en fazla bir haftada. Ama benim tarzım herşeyden az da olsa yeme üzerine kurulu. Bu da kilo vermemi yavaşlatıyor
Canım 97.2 ile başladım 90.8 im 2 haftada gitti bi hafta 4 kilo bi hafta 2 verdim ama ben tatlı hamurişi tuz yağ bunlardan uzağım binde bir yerim ve spor ve 4.5 litre su

Ay bende çıkmazdayım. Eşim 5~6 kilo fazlan var diyor. Halbuki kilom belli, boyum belli yani. Bana destek olmaya mı çalışıyor, köstek mi bilemiyorum :) çıkmazda olmamın sebebi bu değil tabi. Bence herkes istediği kiloda olmalı. 1.80 boyunda 65 kilo kızkardeşim var. Bana hep ne seni engelliyor, olmak istediğin kiloda olmana engel olan ne? İstiyorsan olur derdi. Anlamıyordum ama şimdi anlıyorum. İnşaAllah Rabbim ömür boyu sağlıklı s şekilde ideal kiloda olmayı nasip etsin, eşlerin görüşü değişiyor hergün Allah huzur versin, kilo da bir yere kadar

Çok teşekkür ablacım önerilerin için. Çok haklısın ya istediğimiz gibi patlayana kadar yicez ya da zarifliğin, narinliğin yolunu tutcaz. 40 beden ideal benim için. Eski eteklerim olsa bir sürü yeni kıyafetim olur. Ve ben geç yatıyorum,yemeğim de 6 da değil de biraz daha geç vakitte olabilir diyorsun mantıklı. Sizi kendime örnek alıcam inşallah. Peki bu diye tten önce hiç diyet yapmış mıydın? Nasıl karar verdin?
Kaç kiloydun canım

Menüm

Sabah 2 kaşık makarna, 1 avuç haşlanmış nohut, bi parça kek

Öğlen 2 dilim ekmek 1 parça peynir, 2 zeytin, domates salatalık, 1 çay k bal

Ara bir dilim kavun

Akşam 1 tabak yağsız yuvalama (ilk defayaptım dana eti, nohut, yoğurt, bulgur köftesi var içinde)

Akşamı erken yedim bolca salata yapıp yicem acıkınca da. Bugünü böyle kapatırım inşallah
Suyu çok içemedim, leslie 1 mil yapıcam spor olarak

Back