Hayırlısı olsun tatlım üzülme yaaaa.
Spordan yarım saat önce diye biliyorum.
Vaaaay protein günü...
Aslında herşeyden alıyosun niye azalsınki sütün? Koku sorunu yoksa kuru soğan acayip süt yapar denenmiştir..
Olmazsa kocana yedir nolcak.. :)
Saol canım allah razı olsnNiye perşembe günü?
Hayırlısıolsun canım allah gönlüne göre versin..
Ah canııım yesen bi dert yemesen ayrı..
Amiiiin.
Çok geçmiş olsun canım. Allahım güvenliğimizi sağlayan bütün canlarla beraber senin eşinide korusun inşallah.
Tmm cnm bidaha daha önceden sorda mutlaka birileri cevap verirZuhal abla yemek onumdeydi sordugumda bekledim amacvp gelmeyince saatte ilerlemesin diye ben de dolma yedim pirincle yapilmisti ama toplasan bismis olarak 4 yk anca olurdu.
Kız ne demek burada bildiklerimizi paylaşıyoruz her konuda.. Sadece diyet olsaydı akşama kadar worldde sayfa açar yazardık dimi ama?Saol canım allah razı olsn
Kimisi geç geliyo bildirim yapmıyorAman ne stres olacakki böyle daha kötü gibi geldi bana sankim..
Bende dört gözle bunu bekliyomMaalesef gec oldu canim.bu arada 21 inde evimdeyimmmmm ohhhh beeee az kaldiiiiii
Senin akşam yok gibi tatlım, acıkmıcanmıYeme işi biteli çok oldu ama gelemedim menü bildirmeye. Menüm:
7,00 : 2 dl.kız.çav.ekm.+1,5 yumurta+yarım kk peynir.
10,00 : 1 salatalık
13,00 1 incir+3 lokma karpuz
15,30 : Tonbalıklı yeşil salata
Su 2,5 litre ve daha içerim
Spor : 30 dk. yürüyüş.
I-ıh yemicem bi deneme yapıyorum bakalım işe yarıcakmı?Senin akşam yok gibi tatlım, acıkmıcanmı
Belki biraz yoğurt yesen iyi olur
Bak bak gizli gizli ne iş çeviriyonI-ıh yemicem bi deneme yapıyorum bakalım işe yarıcakmı?
Kız ona deöedim allah seni napmasınKız ne demek burada bildiklerimizi paylaşıyoruz her konuda.. Sadece diyet olsaydı akşama kadar worldde sayfa açar yazardık dimi ama?
Yani kilolarımızı prrşmbe mi söylicezCuma liste stresi olmasın diye bildirimleri perşembe yapıyoruz
Canım şu aralıklı açlık diyolar ya belli yeme saatlerin oluyo ben 7,00-15,00 arasını deneyecektim ilk gün dayanamam diye 15,30 yaptım bakalım nolacak.Çok güzel kilo verdirdiği söyleniyor. IF diye geçiyor diyetin adı..Bak bak gizli gizli ne iş çeviriyon
Kız bizede söyle bizde bilelim
Allah seni napmasın bende soğana diyon sandımKız ona deöedim allah seni napmasıneşini ve askerimizi allah korusun demişin ya ona dedim
Yok cnm cumaYani kilolarımızı prrşmbe mi söylicez
İyi sohbetler SizeKızlar kocişim accık triplendi. Ben biraz sohbet edeyim adamımla. artık sabaha görüşürüz. iyi geceler hepinize...
İyi.geceler canımKızlar kocişim accık triplendi. Ben biraz sohbet edeyim adamımla. artık sabaha görüşürüz. iyi geceler hepinize...
Abla ben şeyi soracaktım böyle yapsız tuzsuz sebze et falan haşlama uada fırına yapıp doyana kadar yiyom bi sakıncası olrmu kiİyi sohbetler Size
İyi geceler tatlım
Tabi yanında yoğurt ve salata oluyo
O bnm dişimin kovuğuna yetmez kızBen diyetisyene gittiğimde sebze bile olsa bana 6 yemek kaşığı veriyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?