• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Abla ben şeyi soracaktım böyle yapsız tuzsuz sebze et falan haşlama uada fırına yapıp doyana kadar yiyom bi sakıncası olrmu ki
Tatlım zaten kaliteli kalori aldığında hem çabuk doyarsın hemde geç acıkırsın
Normalde kaşık yada gr hesabı yapılıyor
Ama ben kendi adıma takılmıyorum o kadar
Heleki sen emziriyosun hiç takılma derim
Önemli olan cısss yememek

Çok kötü sayılmaz cnm menün şartlara göre
Hani sabah en azından süt yada yoğurt yiyecektin
Aslında döner falanda ucuz olur heralde ordaki Fiyatları bilmiyorum ama ekmeksiz yiyebilirsin
Sabahları armut dokunuyosa elma ye
Sen bide şeftali armut ikilisini birleştirirsen Turbo etkisi yapar

bende cıddı manada bagırsak patlaması oluyo :KK53: cesaret edemıyorm evden cıkarken kayısı armut fılan yemeye.. sut ıcıcektm abla o da cok soguktu.. :KK45: soz yarın ıcıcem evden cıkmadan bı bardak :KK50: pek yonlendırmek ıstemıyorum sahsen normalde baskın karakter olurm ama tanımıyorm cok fazla stajyer arkadasları.. o yuzdenn bısey dıyemıyorm. cıgkofte ıyı oluyo ama marullu fılan lavas ekmekle.. yarın da oraya gıderz olmadı bakalım. :KK36:

Feyza demişya güzelim sonra armutla şeftali yicem diye
Onun için dedim, ikiside wc için etkili

ayy yok abla uyumusm corbadan sonra.. uyandıgmda su ıctım sadece.. bı kına vardı oraya gıttık annemle yenı geldık. bıraz cerez yedım o kadar.. :cool:

bende cıddı manada bagırsak patlaması oluyo :KK53: cesaret edemıyorm evden cıkarken kayısı armut fılan yemeye.. sut ıcıcektm abla o da cok soguktu.. :KK45: soz yarın ıcıcem evden cıkmadan bı bardak :KK50: pek yonlendırmek ıstemıyorum sahsen normalde baskın karakter olurm ama tanımıyorm cok fazla stajyer arkadasları.. o yuzdenn bısey dıyemıyorm. cıgkofte ıyı oluyo ama marullu fılan lavas ekmekle.. yarın da oraya gıderz olmadı bakalım. :KK36:
Tatlım arada çiğ köfte yenebilir ama çok sık olursa iyi olmaz, biliyosun bulgur çok su tutar

ayy yok abla uyumusm corbadan sonra.. uyandıgmda su ıctım sadece.. bı kına vardı oraya gıttık annemle yenı geldık. bıraz cerez yedım o kadar.. :cool:
Anacım sizde de maşallah kına düğün eksik olmuyor
Çerezide fazla yememişindir inşallah
Onlarda kavrulmuş tuzludur kesin

Kızlar ben jillianı bırakma kararı aldım
Çok zorlanıyodum böyle giderse iyice spordan soğucam
En iyisi ben kendi sporlarımı yapayım

yok abla ya sadece leblebı beyaz-sarı.. bı ıkı tane fıstık hhepsı bu :KK37: sporumu yapmadım sımdı 200 ıp atlıcam bıde leslıe bakıym benı ozlemıstır dunden berı :confused:

Ay o düğünler kınalar bitmiyor hiç, ben bu ay 3 düğün 3 kına gecesi 2 bekarlığa veda 1 nişan 2 doğum gününe katılıcamm :21::KK70:

Ay o düğünler kınalar bitmiyor hiç, ben bu ay 3 düğün 3 kına gecesi 2 bekarlığa veda 1 nişan 2 doğum gününe katılıcamm :21::KK70:
Ayy o ne Kızzzz
Sen salonlarda yat en iyisi tatlım
Bende hiç sevmem o tür şeyleri
Müziği sonuna kadar açıyorlar kafam patlıyor

Bizimde eşimin yeğeninin sözü var
Evde olacak ama bol miktarda cıssslarla beraber

Back