- 14 Temmuz 2015
- 2.089
- 5.196
- 108
Esim arkadasinin firininda malzemelerini almis yapmis pideleri ben yaptim yesene dedi durdu ins yarin eksilmemi engellemezBende yaziyim menumu yemegimi yedim
Sabah çeyrek elma su
Kahvaltida 1 h.yumurta azcik peynir 3 kasik yogurt
Oglen 2 dilim etli pide ayran
Aksam 4 catal ton baligi 1dilim tb ekmegi 6 kasik yogurt
Su 2 litreye yaklasti
Spor 1 saat dans
Birazdan gidebilirsem yuruyus parkta oglumla
Sabah akşam güzelde hatta az bile bana göre ama etli pide ne oluyor güzellikBende yaziyim menumu yemegimi yedim
Sabah çeyrek elma su
Kahvaltida 1 h.yumurta azcik peynir 3 kasik yogurt
Oglen 2 dilim etli pide ayran
Aksam 4 catal ton baligi 1dilim tb ekmegi 6 kasik yogurt
Su 2 litreye yaklasti
Spor 1 saat dans
Birazdan gidebilirsem yuruyus parkta oglumla
Kızzz senin kociş öyle marifetlimiEsim arkadasinin firininda malzemelerini almis yapmis pideleri ben yaptim yesene dedi durdu ins yarin eksilmemi engellemez
Abla akşam domaates salatalığım varrdı unutmuşunm yazmayıTatlım menün benim için fazla olur ama senin için bana göre normal
Hazır çorba kullanmıyoz cnm onlarda çok katkı maddesi var.
Akşama salata ekleyip ekmek olmasa belki daha iyi olabilirdi
Beceriklidir ama elini surmez biseye ondan sasirdim kirmadim yedim yaKızzz senin kociş öyle marifetlimi
Helâl olsun valla
spordan yarim saat once icmek yag yakimini hizlandiriyomus canim ben hep once icerim
Niye perşembe günü?Bana olacak gibi geliyor nedense
Cumaya kesin olurumda, bizim takım perşembe bildirim yapıyor o yüzden biraz sıkıntı
Hayırlısıolsun canım allah gönlüne göre versin..Selamm kızlar :) gününüz nasıl geçiyooorbugün sabahtan beni iş görüşmesine çağırdılar baya da ızın sürdü ne kahvaltı yaptım ne bi şey, anca çkktımm
Ah canııım yesen bi dert yemesen ayrı..annem beni gercekten deli etcek napcam bilmiyorum eskiden cok yiyorum diye kavga ederdik simdi de yemiyom diye kavda ediyoz yemiyom dedigimi de goruyonuz yani ben gunde toplam 3 saat falan spor yapiyom olur kalirmisim da kalbim dayanmazmis da sabah simit almis once ben yemicem dedim sonra israr etti o kadar aldim dedi yarisini yedim biraktim iste kalanini da yicekmisim bi sey olmaz diyo yok dedikce olumu gor falan bile diyo zorla yedirdi bana 1 simidi anne bana iyilik yapmiyosun diyorum cok yemiyosun ki diyo annanemi arayip beni sikayet etmis olcek kalcak bu kiz diye ben yurtta daha iyi yapiyodum biraz uzun oldu kusura bakmayim ama patladim artik
Amiiiin.allah bu teröristlerin belesını versin
Çok geçmiş olsun canım. Allahım güvenliğimizi sağlayan bütün canlarla beraber senin eşinide korusun inşallah.Yazmıştım bnm eşim uzman çavuş yürek ağızda beklemeyi yaşamayan bilemez az önce duydum kobra aracı patlatmışlar korkudan öldm çünkü burda kobracı sadece 2 kişi çalışıyo neyseki araç hasar almış bizimkilere bişi olmamış
Piştimi, pişircenmi Emelim bilemedimKizlar aksam yemegi icin mercimek corbasimi yoksa dolmami (patl biber ve kabak var) napimmm
Hayırlısı olsun tatlım üzülme yaaaa.
Aglamak istiyorum
Sinavdan az almisim ya cok uzuldum
Spordan yarım saat önce diye biliyorum.Merhabalar :)
Bir sey danismaya geldim.Hiç sevmesem bile özellikle diyetteyken iyi gelir diye yeşil çay içmeye karar verdim.Okumustum sanki daha önce bir yerde ama hatirlamiyorum.Yeşil çayi spordan önce mi sonra mi tüketmek daha faydalı ?
Vaaaay protein günü...Bende menümü yazayım.
Bugün Pro yapmak istedim belki artılardan kurtulmaya yardımcı olur
9.00 2 yum.peynir
14.30 2 tane haşlanmış derisiz tavuk budu
18.00 kıymalı 2 yumurta
Su 3 lt olur
Spor daha yapmadım yapınca yazarım
Aslında herşeyden alıyosun niye azalsınki sütün? Koku sorunu yoksa kuru soğan acayip süt yapar denenmiştir..Bende menümü yazayım 2 kuru kayısı
Kahvaltı yğsız tuzsuz domatese kırılmış 2 yumurta 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
Ara 7 tane siyah üzüm bi avuç leblebi
Öğlen yağsız tuzsuz fırında sebze yemeği 1 tabak 1 kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
Ara karpuz
Akşam 1 kase mercimek hazır çorbalardan kavuurmalı yumurta 3 küçük parça kavun 1 dilim kepek ekmeği
Bugün çok yedim sanki ama kızım hiç durmadı sanırım birz aç kaldı ondan yorumlarınızı bekliyorm canlarm su 3.5 olur
Valla güzel olmuş ama akşam geç olmuş sanki canım.Herkese iyi aksamlar kizlar .... iste menum
SABAH -OGLE 1 yk lor peynir, 5zeytin, 1 has.yumurta, 2tbe
SAAT 16:00 1 tbe 1 kk b.peynir 1 adet ufak domates
SAAT 18:00 2 yk baharatli yogurt
SAAT 20.30 Orta boy 1 biber 1 kabak dolma, semiz otu salatasi
2 lt su ama 3 e tamamlarim.
Sevgiler
Bu kizda kapti meslegiHerkese iyi aksamlar kizlar .... iste menum
Sevgiler
Cuma liste stresi olmasın diye bildirimleri perşembe yapıyoruzNiye perşembe günü?
Aman ne stres olacakki böyle daha kötü gibi geldi bana sankim..Cuma liste stresi olmasın diye bildirimleri perşembe yapıyoruz
Çok güzel tatlımmmmmmmHerkese iyi aksamlar kizlar .... iste menum
Sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?