• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Hayırlısı olsun tatlım üzülme yaaaa.

Spordan yarım saat önce diye biliyorum.

Vaaaay protein günü...

Aslında herşeyden alıyosun niye azalsınki sütün? Koku sorunu yoksa kuru soğan acayip süt yapar denenmiştir..
Olmazsa kocana yedir nolcak.. :)
Niye perşembe günü?

Hayırlısıolsun canım allah gönlüne göre versin..

Ah canııım yesen bi dert yemesen ayrı.. :KK43:

Amiiiin.

Çok geçmiş olsun canım. Allahım güvenliğimizi sağlayan bütün canlarla beraber senin eşinide korusun inşallah.
Saol canım allah razı olsn

Yeme işi biteli çok oldu ama gelemedim menü bildirmeye. Menüm:
7,00 : 2 dl.kız.çav.ekm.+1,5 yumurta+yarım kk peynir.
10,00 : 1 salatalık
13,00 1 incir+3 lokma karpuz
15,30 : Tonbalıklı yeşil salata
Su 2,5 litre ve daha içerim
Spor : 30 dk. yürüyüş.
Senin akşam yok gibi tatlım, acıkmıcanmı
Belki biraz yoğurt yesen iyi olur

Kızlar bi arkadaş fırında patlıcan tarifi istemişti, burdada yapanlar vardır mutlaka eğer yapmayan varsa onlar için paylaşıyorum

Eğer patlıcan kebab türü bişey yapmak istiyosan patlıcanları alacalı soyup doğra istediğin şekilde, tepsiye fırınkağıdının üzerine koy fırına sür, arada alt üst et, istersen az yağ gezdirebilirsin üstüne ama ben yapmıyom
Öbür tarafta kıymalı yada minik kuşbaşılı sosunu hazırla. Ben onada yağ koymuyom
Kıyma soğan biber hepsini bir kavuruyom doğranmış domates biraz Salça baharatlar tuz birazda su ekleyip patlıcanların üzerine döküyom
Patlıcanları közlediktensonra fırın tepsisinden al borcam türü bişeye koy altına kağıt konmıcak sonra sosunu dök

Karnıyarık içinde patlıcanı alacalı soyup sanki içini çıkarcakmış gibi boyundan 3 yerden sadece kesiyom (içini çıkartmıyom) yine fırınkağıdana koyup fırına ver. Bazıları üstüne yağ sürüyor
Biraz uzun sürüyor pişmesi çatalla bakabilirsin kesik yerinden
Fırından alıp kesik yerlerinden çatallabastırıyom içi açılıyor. Hazırladığın içi koyup üzerinede salçalı su gezdir fırına ver
Son işlemde yine altına kağıt koyma

Bak bak gizli gizli ne iş çeviriyon
Kız bizede söyle bizde bilelim
Canım şu aralıklı açlık diyolar ya belli yeme saatlerin oluyo ben 7,00-15,00 arasını deneyecektim ilk gün dayanamam diye 15,30 yaptım bakalım nolacak.Çok güzel kilo verdirdiği söyleniyor. IF diye geçiyor diyetin adı..
Kız ona deöedim allah seni napmasın:rolleyes:eşini ve askerimizi allah korusun demişin ya ona dedim
Allah seni napmasın bende soğana diyon sandım :KK70:

Back