Çok haklısın abla bilmiyorum anlayamıyorum koskoca devlet bi örgütle başa çıkamadı bnm arkadaşımın eşi şehit oldu büyük kızı2.5 yaşında oğlan daha 1 aylıktı allahım psikolojim çok bozuldu o olaydan sonracanim cok gecmis olsun Allah bu teroristlerin belasini versin hicbirinin yatcak yeri yok ben bazen bi hukukcu olarak sehit haberlerini ulkenin bu durumunu gordukce acaba hangi adaletin pesinden kosuyorum diye sorguluyorum bazen
Yok diyer arkadaşı o arabada eşimde arkadaki arabadaymışEşinde arabadamıymış
Canım 75.5 bizi falan düşününce iyi tabi ama işte insan evlenince çocuklardan sonra falan çok kilo alıyo ki sen bekarsın sanırım bi defa ver kiloları hamile kalıncada dikkat at bende bekarken 84 kiloya çıkmıştım sağlıklı beslenme ve sporla 68 kiloda evlendim hamilesin ye sütün olsun ye tatlı hamurişi derken 97 yi görünce dur dedim kendime şükür yavaş yavaş gidiyo bi versem artık hamile kalsam bile zararlı şeyleri yemem yani75.5 kiloyum canim
Saol canım allah razı olsnmerhaba kızlar.. stajdan geldım okudum yazdıklarınızı..Htc drg canım cok haklısn her aksam sehıt haberı duymaktan ıcım acıyo artık allah sehıt aılelerıne yakınlarına sabır versın.. sehıtlerımızın mekanı cennet ruhları sad olsun.. amin..
sabah kahvaltı yapmadm.. armut benı cıddı manada tuvaletten cıkarmıyo..staj yaptıgm yerde rahat edemıyorum tuvalete gırmıyorum pek.. oglen kır pıdesıne gıttım yarım kıymalı yedım.. 4 mınık parcaydı zaten her gun cıgkofte yemekten sıkıldık.. yanında ayran ıctım.. 1.5-2 lt su ıctım.. devam edıcem suya.. eve gelınce de az once bı kase soğuk yogurtlu corba ıctım.. aksam da bı kase ıcerım.. bı tane de armut seftalı yerım saat 7den once.. menum boyle.. yarım saat yurudum carsıda beledyeye gıttım evrak goturdm.. geldım baska bı yere proje goturdm.. spor olarak da aksam 200 tane ıp atlıcam.. bılıyorm pek ıc acıcı degıl amaaa...
Saol canım allah razı olsn
Yani dışarıdada pek sağlıklı şeyler bulunmuyo keşke köfte falan yeseydin canım ekmeksiz neyse spor yapıyosan yakabilirsin belki 2.5 litre su içtm bnde 3.5 olr işallah
Kesinliklebugun Kan tahlili yaptirdim kizlar cok mutlu oldum.112 kiloyken sekerim 128 di doktor ilac falan vermisti de ben zayiflarsam gecer diye kullanmamistim bugun 88 cikti acayip mutlu oldum kistlerim falan da gitmis kilo gercekten her hastaligin basi
Çok kötü sayılmaz cnm menün şartlara göremerhaba kızlar.. stajdan geldım okudum yazdıklarınızı..Htc drg canım cok haklısn her aksam sehıt haberı duymaktan ıcım acıyo artık allah sehıt aılelerıne yakınlarına sabır versın.. sehıtlerımızın mekanı cennet ruhları sad olsun.. amin..
sabah kahvaltı yapmadm.. armut benı cıddı manada tuvaletten cıkarmıyo..staj yaptıgm yerde rahat edemıyorum tuvalete gırmıyorum pek.. oglen kır pıdesıne gıttım yarım kıymalı yedım.. 4 mınık parcaydı zaten her gun cıgkofte yemekten sıkıldık.. yanında ayran ıctım.. 1.5-2 lt su ıctım.. devam edıcem suya.. eve gelınce de az once bı kase soğuk yogurtlu corba ıctım.. aksam da bı kase ıcerım.. bı tane de armut seftalı yerım saat 7den once.. menum boyle.. yarım saat yurudum carsıda beledyeye gıttım evrak goturdm.. geldım baska bı yere proje goturdm.. spor olarak da aksam 200 tane ıp atlıcam.. bılıyorm pek ıc acıcı degıl amaaa...
Bence hepimiz çok bilinçlendik artık geçmişteki yaptığımız hatalardan ders çıkarıp tekrarlamıcaz. Yeterki nefsimizi terbiye edebilelimCanım 75.5 bizi falan düşününce iyi tabi ama işte insan evlenince çocuklardan sonra falan çok kilo alıyo ki sen bekarsın sanırım bi defa ver kiloları hamile kalıncada dikkat at bende bekarken 84 kiloya çıkmıştım sağlıklı beslenme ve sporla 68 kiloda evlendim hamilesin ye sütün olsun ye tatlı hamurişi derken 97 yi görünce dur dedim kendime şükür yavaş yavaş gidiyo bi versem artık hamile kalsam bile zararlı şeyleri yemem yani
Seftali armut iliskisi ne abla kankilermiÇok kötü sayılmaz cnm menün şartlara göre
Hani sabah en azından süt yada yoğurt yiyecektin
Aslında döner falanda ucuz olur heralde ordaki Fiyatları bilmiyorum ama ekmeksiz yiyebilirsin
Sabahları armut dokunuyosa elma ye
Sen bide şeftali armut ikilisini birleştirirsen Turbo etkisi yapar
Canım yaa dur bi hele, ne olcak şimdi
Aglamak istiyorum
Sinavdan az almisim ya cok uzuldum
Feyza demişya güzelim sonra armutla şeftali yicem diyeSeftali armut iliskisi ne abla kankilermi
spordan yarim saat once icmek yag yakimini hizlandiriyomus canim ben hep once icerimMerhabalar :)
Bir sey danismaya geldim.Hiç sevmesem bile özellikle diyetteyken iyi gelir diye yeşil çay içmeye karar verdim.Okumustum sanki daha önce bir yerde ama hatirlamiyorum.Yeşil çayi spordan önce mi sonra mi tüketmek daha faydalı ?
Süpersin abla ama bi kaç gündür fazla yükleniyosun sanki hasta falan olmayasınBende menümü yazayım.
Bugün Pro yapmak istedim belki artılardan kurtulmaya yardımcı olur
9.00 2 yum.peynir
14.30 2 tane haşlanmış derisiz tavuk budu
18.00 kıymalı 2 yumurta
Su 3 lt olur
Spor daha yapmadım yapınca yazarım
Ahhh tatlım çıkarsan kaç Kilo artıSüpersin abla ama bi kaç gündür fazla yükleniyosun sanki hasta falan olmayasın
Tatlım menün benim için fazla olur ama senin için bana göre normalBende menümü yazayım 2 kuru kayısı
Kahvaltı yğsız tuzsuz domatese kırılmış 2 yumurta 1 tatlı kaşığı bal domates salatalık 2 dilim kepek ekmeği
Ara 7 tane siyah üzüm bi avuç leblebi
Öğlen yağsız tuzsuz fırında sebze yemeği 1 tabak 1 kase yoğurt 2 dilim kepek ekmeği
Ara karpuz
Akşam 1 kase mercimek hazır çorbalardan kavuurmalı yumurta 3 küçük parça kavun 1 dilim kepek ekmeği
Bugün çok yedim sanki ama kızım hiç durmadı sanırım birz aç kaldı ondan yorumlarınızı bekliyorm canlarm su 3.5 olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?