💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

bugun Kan tahlili yaptirdim kizlar cok mutlu oldum.112 kiloyken sekerim 128 di doktor ilac falan vermisti de ben zayiflarsam gecer diye kullanmamistim bugun 88 cikti acayip mutlu oldum kistlerim falan da gitmis kilo gercekten her hastaligin basi
Tam ben yazdım, cevabın gelmiş bile
Bu çooook güzel haber şekercim çok sevindim
Sen aynen devam et, herşey daha güzel olacak

Selamm kızlar :) gününüz nasıl geçiyooor bugün sabahtan beni iş görüşmesine çağırdılar baya da ızın sürdü ne kahvaltı yaptım ne bi şey, anca çkktımm
Eee sabah niye bişey yemeden gittin tatlım ağzına bişeyler atıverseydin hiç olmadı 1 bar süt içersin
Neyse görüşmek nasıl geçti, inşallah hakkında hayırlısı olsun
Sonuç ne zaman belli olurki

bugun iki kez hastaneye gittim abla birazdan gene gitcem benim biraz kil tuy sorunum var da psikolojimi baya etkiliyo
Hormonlarına baktırmıştın demi sen
Eğer fazlaysa en iyi çözüm lazer heralde

Eğer hormon sorunu varsa zaten ilaç verirler

annem beni gercekten deli etcek napcam bilmiyorum eskiden cok yiyorum diye kavga ederdik simdi de yemiyom diye kavda ediyoz yemiyom dedigimi de goruyonuz yani ben gunde toplam 3 saat falan spor yapiyom olur kalirmisim da kalbim dayanmazmis da sabah simit almis once ben yemicem dedim sonra israr etti o kadar aldim dedi yarisini yedim biraktim iste kalanini da yicekmisim bi sey olmaz diyo yok dedikce olumu gor falan bile diyo zorla yedirdi bana 1 simidi anne bana iyilik yapmiyosun diyorum cok yemiyosun ki diyo annanemi arayip beni sikayet etmis olcek kalcak bu kiz diye ben yurtta daha iyi yapiyodum biraz uzun oldu kusura bakmayim ama patladim artik

Nasıl kalktm hazırlandım bilmiyorum ki bikaç güne dediler ama bakalım görüştüğüm kişi pek hoşuma gitmedi ama hayırlısı olsnnn :)

Hormonlarına baktırmıştın demi sen
Eğer fazlaysa en iyi çözüm lazer heralde

Eğer hormon sorunu varsa zaten ilaç verirler
6 ay once baktirmistim bikac hormonum sorunlu cikmisti doktor sadece zayifla dedi simdilik ilac tedavisine gerek yok dedi bugun bidaha yaptirdim onun sonuclari daha cikmadi lazere gidiyorum abla da yuzumden bi sonuc alamadim hatta daha da artti

Canım yaaakaç kilosun ki şuan

Tatlıcım annen mutlaka iyi niyetli
Belki sağlıklı beslenme konusunda o kadar bilinçli değil
Arada sohbette sen bunlardan bahset
Ne sağlıklı ne değil diye hatta aç nette sayfalardan oku ona
Bundan sonra sağlıklı beslenmek istediğini söyle ve onlardan doyuncaya kadar yiyebileceğini
Alışveriş yaparkende ona göre yaparsınız

Yazmıştım bnm eşim uzman çavuş yürek ağızda beklemeyi yaşamayan bilemez az önce duydum kobra aracı patlatmışlar korkudan öldm çünkü burda kobracı sadece 2 kişi çalışıyo neyseki araç hasar almış bizimkilere bişi olmamış

abla guya o da dikkat ediyo o benden cok arastirir biliyo yani bi 15 kilo da o verdi ama niye boyle yapiyo hic anlamiyorum

canim cok gecmis olsun Allah bu teroristlerin belasini versin hicbirinin yatcak yeri yok ben bazen bi hukukcu olarak sehit haberlerini ulkenin bu durumunu gordukce acaba hangi adaletin pesinden kosuyorum diye sorguluyorum bazen

Eşinde arabadamıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…