Anladımabla ama sağlıklı şeylerle doyuruyorum kornımı aç kalmıyorum ve süreklihareket halindeyim bence kas değildir gidenKızlar daha yeni başladınız sayılır
Bence ölçülerinizi alın her ay kontrol edersiniz nerden nekadar incelme olduğunu
Belki fark etmiyoz ama sırtımız kollarımız bile ne kadar inceliyor
Ben bundan sonrası için dedim zaten tatlımAnladımabla ama sağlıklı şeylerle doyuruyorum kornımı aç kalmıyorum ve süreklihareket halindeyim bence kas değildir giden
Yok abla gofreti dun yedim arada ince kucuk biseydi bahsettigim patates saldigim gun 2.3 gun oncesiBide gofret yokmuydu yoksa yanlışmı hatırlıyom
Tatlım diyet yapıyom deme sağlıklı besleniyom vücuduma zarar olan şeyleri yemiyom de
Onlarda sağlıklı şeyler hazırlasınlar
Aynen valla solemicem artik tokum dicem vallaEvet milletin diyet yapana gıcığı var resmen. İnadına gözüne sokup yye ye diyolar cıssları.
Eskiden gulerdim cnm ama artik eminim dogru valla bnm eltim yok annem hep derki kumanin gemisi yurur eltinin yurumez der dogruÖnceki diyetlerimde dayanamıyodum. Ama bu sefer hayır dediimi kimse yediremedi. Onlarda şaşırdılar yazık bozdurmaya alışmışlardı. Hele bi eltim var düşman başına (kızım senin yapın böyle verecen 2 ay sonra yine 100lere çıkacan hiç uğraşma ye ) diyo gıcık yaaaa
Cok iyi yapmişsın canım .buzluğa atmak da iyi çözümkız hiç yer miyim kalan börekleri hemen komşulara dağıttım
5 kilo verdin mi ne guzel Ilerledin maşallah. Ben bi T urlu rayina o turtamadım.Dün eşim sordu işe yaradımı rejim diye 97.2den 92.2 ye 5 kilo verdim dedim hani nerde verdin hiç belli değil diyo abla niye belli olmuyoki açıkçası kendimde aynada hiç vermişim gibi deil
Sen daha dönmedin mi evine5 kilo verdin mi ne guzel Ilerledin maşallah. Ben bi T urlu rayina o turtamadım.
Hemde nasıl inceliyo. Diyetten bıktığım zaman aldığım ölçülere bakıp yeniden motive oluyorum.Kızlar daha yeni başladınız sayılır
Bence ölçülerinizi alın her ay kontrol edersiniz nerden nekadar incelme olduğunu
Belki fark etmiyoz ama sırtımız kollarımız bile ne kadar inceliyor
Çok güzel canım sen benden inceymişsin.. >Ama ben aldığımda 114,8dimKızlar benim ölçülerim. Ben başlangıçta ölçmemiştim o yüzden ilk ölçülerimi bilmiyorum
Yaklaşık 14 Kilo verdikten sonra ölçtüm
23.02. 2015 _____31.07.2015
Kilo 99.3_____78.8
Göğüs 116______105 -11
Bel. 107______89 -18
Göbek 125____108 -17
Kalça. 115____102 -13
Bacak 65______56 -9
Kol. 39 ____34 -5
Ben başta öyle diyodum belli olmaya başlayınca sen kilo alırım diye yemezsin şimdi diyolar.Aynen valla solemicem artik tokum dicem valla
Sürprizmi yapıcan bacım?Kızlar bugün tartıldım
Artılarımın bi kısmı gitmiş ama söylemicemmm ne kadar
Dün düz hesap yazmıştım aslında +2.3 dü
Abla ugrayamiyorum ki birsuru misafirSen daha dönmedin mi evine
Tabi doğru dürüst uğramaz oldun buraya, menüde yazmıyon
Kimbilir neler götürüyon
Inşallah öyle olur, artılar gidip eksiye düşersem süper olurSürprizmi yapıcan bacım?
Asker telaşında bittiğine göre normal hayata dönebilirsinAbla ugrayamiyorum ki birsuru misafirasker için Allah kavustursun a geliyo simdi annemlerdeyim. Gece yine elimde telefon okurken uyuyakaldim .ama bugun rahatladım artık biraz .hemen size koştum bakın.
Sen neler başardin abla eksimi olamiycanInşallah öyle olur, artılar gidip eksiye düşersem süper olur
Gerçi o biraz zor gibi
Olur olur sen inanki olsunInşallah öyle olur, artılar gidip eksiye düşersem süper olur
Gerçi o biraz zor gibi
O biraz zor güzellik, ben anca inşallah 2 hafta sonra 75 ucundan görürüm belkiSen neler başardin abla eksimi olamiycan
Bak ben 1 haftami öldurdum seni bekledim 74 lerde haydi gellllll
Bana olacak gibi geliyor nedenseOlur olur sen inanki olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?