💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Kızlar daha yeni başladınız sayılır
Bence ölçülerinizi alın her ay kontrol edersiniz nerden nekadar incelme olduğunu
Belki fark etmiyoz ama sırtımız kollarımız bile ne kadar inceliyor
Anladımabla ama sağlıklı şeylerle doyuruyorum kornımı aç kalmıyorum ve süreklihareket halindeyim bence kas değildir giden

Kızlar benim ölçülerim. Ben başlangıçta ölçmemiştim o yüzden ilk ölçülerimi bilmiyorum
Yaklaşık 14 Kilo verdikten sonra ölçtüm

23.02. 2015 _____31.07.2015
Kilo 99.3_____78.8

Göğüs 116______105 -11
Bel. 107______89 -18
Göbek 125____108 -17
Kalça. 115____102 -13
Bacak 65______56 -9
Kol. 39 ____34 -5

Anladımabla ama sağlıklı şeylerle doyuruyorum kornımı aç kalmıyorum ve süreklihareket halindeyim bence kas değildir giden
Ben bundan sonrası için dedim zaten tatlım
Başlangıçta normal olarak 2-3 Kilo sudan gider birazda o yüzden belli olmaz
Ama bak gör bi 5 Kilo daha ver nasıl belli olacak

Bide gofret yokmuydu yoksa yanlışmı hatırlıyom
Tatlım diyet yapıyom deme sağlıklı besleniyom vücuduma zarar olan şeyleri yemiyom de
Onlarda sağlıklı şeyler hazırlasınlar
Yok abla gofreti dun yedim arada ince kucuk biseydi bahsettigim patates saldigim gun 2.3 gun oncesi

Eskiden gulerdim cnm ama artik eminim dogru valla bnm eltim yok annem hep derki kumanin gemisi yurur eltinin yurumez der dogru

kız hiç yer miyim kalan börekleri hemen komşulara dağıttım
Cok iyi yapmişsın canım .buzluğa atmak da iyi çözüm
Dün eşim sordu işe yaradımı rejim diye 97.2den 92.2 ye 5 kilo verdim dedim hani nerde verdin hiç belli değil diyo abla niye belli olmuyoki açıkçası kendimde aynada hiç vermişim gibi deil
5 kilo verdin mi ne guzel Ilerledin maşallah. Ben bi T urlu rayina o turtamadım.

Kızlar bugün tartıldım
Artılarımın bi kısmı gitmiş ama söylemicemmm ne kadar
Dün düz hesap yazmıştım aslında +2.3 dü

Kızlar daha yeni başladınız sayılır
Bence ölçülerinizi alın her ay kontrol edersiniz nerden nekadar incelme olduğunu
Belki fark etmiyoz ama sırtımız kollarımız bile ne kadar inceliyor
Hemde nasıl inceliyo. Diyetten bıktığım zaman aldığım ölçülere bakıp yeniden motive oluyorum.
Çok güzel canım sen benden inceymişsin.. >Ama ben aldığımda 114,8dim
Aynen valla solemicem artik tokum dicem valla
Ben başta öyle diyodum belli olmaya başlayınca sen kilo alırım diye yemezsin şimdi diyolar.

Sen daha dönmedin mi evine
Tabi doğru dürüst uğramaz oldun buraya, menüde yazmıyon
Kimbilir neler götürüyon
Abla ugrayamiyorum ki birsuru misafir asker için Allah kavustursun a geliyo simdi annemlerdeyim. Gece yine elimde telefon okurken uyuyakaldim.ama bugun rahatladım artık biraz .hemen size koştum bakın.

Abla ugrayamiyorum ki birsuru misafir asker için Allah kavustursun a geliyo simdi annemlerdeyim. Gece yine elimde telefon okurken uyuyakaldim.ama bugun rahatladım artık biraz .hemen size koştum bakın.
Asker telaşında bittiğine göre normal hayata dönebilirsin
Kız ne zaman evine dönecen sen

bugun Kan tahlili yaptirdim kizlar cok mutlu oldum.112 kiloyken sekerim 128 di doktor ilac falan vermisti de ben zayiflarsam gecer diye kullanmamistim bugun 88 cikti acayip mutlu oldum kistlerim falan da gitmis kilo gercekten her hastaligin basi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…