• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

meraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya) :KK61: yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.
meraba canım hosgeldın okudysan az cok anlamıssndr zaten.. burda amac tamamen saglıklı beslenmek.. hepımzn yanlıs bıldıgı seylerı yapmamak. gunluk paylasımlarda bulunmak.. menu su ve spor gıbı.. buradakı bıcok kısı zamanında fazlasıyla kılo vermıs.. bız onlarn tecrubelernden faydalanıyoruz beraber bırbırımızı hırsslandırıyorz.. bu sekıl bı sıstem ıste.. :KK45: kendını tanıtırsan ve gercekten zayıflamayı aklına koyup burda devamlı olucaksan ben her zaman burdayız.. :KK68:

:KK54::KK16::KK68:
meraba canım hosgeldın okudysan az cok anlamıssndr zaten.. burda amac tamamen saglıklı beslenmek.. hepımzn yanlıs bıldıgı seylerı yapmamak. gunluk paylasımlarda bulunmak.. menu su ve spor gıbı.. buradakı bıcok kısı zamanında fazlasıyla kılo vermıs.. bız onlarn tecrubelernden faydalanıyoruz beraber bırbırımızı hırsslandırıyorz.. bu sekıl bı sıstem ıste.. :KK45: kendını tanıtırsan ve gercekten zayıflamayı aklına koyup burda devamlı olucaksan ben her zaman burdayız.. :KK68:

Ne tatlı bir hoşgeldin olmuş bu :KK200: hemen kendimi tanıtayım ben, 24 yaşındayım şuan çalışmıyorum aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyor yaşımdan ve genetik sanırım. Daha önce diyetisyene gittim, diyetisyen arkadaşım da var onun dediklerini yaptığım taktirde 1.5 ayda 10 kilo veriyordum ve birçoğu yağdan oluyordu. Bu kadar kilolu olunca belli bir miktarda kastan da vermek gerekiyor elbette. Yani kısaca diyet yaptığımda kilo veriyorum çok şükür bi sorunum yok ama motivasyon eksikliğim var hayatımdaki sorunlardan dolayı. Bi türlü onu başaramıyorum. O yüzden aranıza katılıp sizlerle sağlıklı yaşamak, moral takviyesi yapmak birbirimize destek olmak için geldim :KK54:

Ne tatlı bir hoşgeldin olmuş bu :KK200: hemen kendimi tanıtayım ben, 24 yaşındayım şuan çalışmıyorum aslında metabolizmam çok hızlı çalışıyor yaşımdan ve genetik sanırım. Daha önce diyetisyene gittim, diyetisyen arkadaşım da var onun dediklerini yaptığım taktirde 1.5 ayda 10 kilo veriyordum ve birçoğu yağdan oluyordu. Bu kadar kilolu olunca belli bir miktarda kastan da vermek gerekiyor elbette. Yani kısaca diyet yaptığımda kilo veriyorum çok şükür bi sorunum yok ama motivasyon eksikliğim var hayatımdaki sorunlardan dolayı. Bi türlü onu başaramıyorum. O yüzden aranıza katılıp sizlerle sağlıklı yaşamak, moral takviyesi yapmak birbirimize destek olmak için geldim :KK54:

cok memnun oldum.. Feyza bende daha 20 yasındaym.. :KK68: bak ne guzel dıkkat ettıgnde kılo verebılıyosan motıvasyon ıcın de kendını buraya at hemen :KK48: yanlıs bıldıgmz dogruları burda konusarak ınan her hafta bı tık one atıyo bızı.. ustelık buraya burdakı kısılere olan sorumlulugunu dusundugn an az yıyosun.. gun sonunda onları buraya yazması var dımı amaa.. :KK70:

cok memnun oldum.. Feyza bende daha 20 yasındaym.. :KK68: bak ne guzel dıkkat ettıgnde kılo verebılıyosan motıvasyon ıcın de kendını buraya at hemen :KK48: yanlıs bıldıgmz dogruları burda konusarak ınan her hafta bı tık one atıyo bızı.. ustelık buraya burdakı kısılere olan sorumlulugunu dusundugn an az yıyosun.. gun sonunda onları buraya yazması var dımı amaa.. :KK70:
Ben de memnun oldummm :)) o zaman her gün yazayım ben, zaten doktorlar da her gün bi yere ne yediğinizi yazarsanız daha az yemeye başlarsınız diyor inşallah öyledir. Sen diyetisyene gidiyor musun pekii?

Kızlar bu 3 gün dişimi sıkmam lazım yoksa artılardan kurtulamam

haklısn ama dıkkat et vucut dırencın dusmesın.. bobrek krızının ustune cok cok afedersnz ama salya sumuk hasta oldm bu yaz gunundee.. :KK12: mesela salatalık domates ye bıraz yogurt ye.. bu sekılde yatma ama cok halsız hıssedersın..

Ben de memnun oldummm :)) o zaman her gün yazayım ben, zaten doktorlar da her gün bi yere ne yediğinizi yazarsanız daha az yemeye başlarsınız diyor inşallah öyledir. Sen diyetisyene gidiyor musun pekii?

aynen oylee.. yoo ben hıc gıtmedm hayatmda dıyetısyene fılan. :oops: kendım bı ıkı defa dıyet yaptm ama kısa omurlu oldu maalesef.. sımdı kararlıym ama hem dıyet gıbı degıl tamamen saglıklı beslenme su ve spor uzerıne.. bıkac gun takıpte olursan burayı neler yaptıgmızı gorebılırsn.

Kizlar iyi aksamlar. İste menum bakalim nasil yorumlayacaksiniz

Yemekten 30 dk once 1 armut

SABAH -OGLE 1 kk b.peynir 2 tbe 1 h.yumurta 5 zeytin cok az patates haslama cay bir sekerli

SAAT 17 : 1 kase mercimek corbasi 1 tbe

SAAT 18:30 : 1 Dilim kiymali pide (ev yapimi ve inceydi)

AKSAM : Yemek 20 :00 gibi yenilecek ben yemeyi dusunmuyorum eger acikirsam coban salata yerim.

3 lt su

canım kusura bakma.. cok fazla bılgısayar basnda kalamadıgm ıcın tek tek yorumlayamıyorm ama okuyorm her an yazdıklarınızı.:KK37: armut gercekten ıyı bı yontem bana gore de.. baslangc cok ıyı.. ben ekmek hıc yemedıgm ıcın tercıh etmezdm ama sızın ıcın ekmek yorumu yapmıyorm... sekerı de yavas yavas azaltrsan ve tamamen bıtırırsen ınan cok daha ıyı olucak.. :KK51: aksam da yememezlık yapma bı anda acıkıp gozun doner tum gunun cop olur.. hafıf bıseyler atıstır ekmeksız olsun kahvaltılık turu ya da sebze yemegı susuz. onun dısında hepsı cok guzel canım benım.. :KK36:

Hoşgeldinnnn tatlım
Kız motivasyon istiyosan burda istemediğin kadar
Ne güzel az çok ne yapman gerektiğinide biliyosun
Sıra beraberce kiloları vermeye geldi
Ama düzenli paylaşım yapacaksan katılabilirsin bize

Sağol canım beraber devam edicez..

Verirsin sen zuhalcim sıkmacanını.

Görrsün canım, sen suya çok taklmaya devam et su kilo düşmanı çünkü..
Bende zorlayarak iciyorum suyu
Sağol canım beraber devam edicez..

Verirsin sen zuhalcim sıkmacanını.

Görrsün canım, sen suya çok taklmaya devam et su kilo düşmanı çünkü..

Bende suyu zorlayarak iciyom ya

Bircadiningunlugu hosgeldin tatlimmmm

Zuhal abla menunnnnn super helal sana ablam yuru beeeee kim tutar seniiii ve biziiii heyyyttt
Valla öyle tatlım 2 gün abartınca şu nefsi terbiye etmem lazım

Emelim menünü okudumda bazı şartların uygun değil diye yorum yapmak istemedim

Mesela mercimek bitkisel Protein olarak görülsede kh sı çok yüksek. Yanında ekmek yerine salata daha iyi olur

Pide olmasa daha iyi ama olmuş bikere
Yanında salatanı yiyebilseydin akşamıda erken kapatmış olurdun

meraba herkese :) ben de aranıza yeni katıldım forumda gezinirken bu konuyu gördüm ve gelmek istedim. Ben de şuan 94 kiloyum(yani en son öyleydim en azından korkuyorum da biraz ben de herkes gibi tartıya çıkmaya) :KK61: yarın başlayacağım ben de diyete, spor salonuna da gideceğim sabahtan. 30-35 kilo vermem lazım. Umarım başarabilirim.
Hoşgeldin canım ben 97 yle başladım bugün 12. Gündü 92.9 u gördm veriliyo isteyince tabi zuhal abla ve muska77 en kıdemli aramızda onlar daha iyi bilir

Storeperde allah kolaylik versin canim meslegin zor. İraden icin de tebrikler. Ben bu yaz agzima bi kasik dondurma almadim :KK43: bugune kada yedik de noldu sadece kilo oldu :)
Çokta kısıtlama kiz okadar emziriyon bide evde kendine hafif limonlu dondurma falan yap gönlun gecer en azindan :-)

haklısn ama dıkkat et vucut dırencın dusmesın.. bobrek krızının ustune cok cok afedersnz ama salya sumuk hasta oldm bu yaz gunundee.. :KK12: mesela salatalık domates ye bıraz yogurt ye.. bu sekılde yatma ama cok halsız hıssedersın..
Yarın planım başka zaten tatlım
Hem 2 günlük depodan kullanıyom :KK48:

Ya allahım dayanamadım emziklide olduğum için 3 normal parça yedim işallah yakarım bilmiom ya emzikli olmasam yemezdimde birinde canım incir çekmişti yemedim göğsüm şişti bişi olr diye 3 parça yedim napiim:KK43:12gün oldu başlayalı bu ilk tavizim oldu

su yememekten sonraki pişmanlik duygusu cok kotu bisey

Back