💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Gunaydin kizlar. Ya anlamiyorum gecen cumadan bu yana 90.4 de takildim kaldim gitmiyo gitmiyo.tamam persembeye kadar ara sira borek vardi cuma cmts pazar cok dikkat ettim dun 6 dan sonra agzima tek lokma koymadim.1 gr bile oynama yok aaaaaa valla cok kizginim

Cnm sporla destekle biraz daha sık bi doktordan duymuştum vücut uzun süre bi kiloda kaldığı zaman zayıflarken bu kiloya gelince direnç gösterirmiş biraz daha az ye spor yap bence direnci kırılınca aynı devam edersn

Gnaydııın... Kesinlikle katılıyorum bende 90-92 arasında 1 aya yakın sürünmüştüm...

kızlar gunaydınn dun menulerınızı okudm cok guzledı hepsı..
ablacım sızınde yıldonumunuzu bussuru bussuru kutluyorum..
@smyr38 canım bende sporumu aksattm bıraz.. ama toparlarız merak etme

tartıldm bende bu arada, cuma gunu 76.9du suan 76.6 cıktım.. az ya da cok gıtsınde onemlı olan o gercekten.. sımdı ben stajıma gıdıyorum bıtse de kurtulsam yahuu.. hepınızı opıuyorum kocaman.. ha bu arada kahvaltısız cıkmamak ıcın bı kucuk armut yedım.. bı ıkı bardak suyumu ıctım.. aksam gelıcem yıne menu bıldırımımı aksattım su sıralar hıccc rahat degılım.. sevılıyosunuuzzz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…