Yok canım sadece gece acıkıyorum ondada salatalık yada leblebi suyla geçiştiriyorum suyu çok içince sütde oluyoÇok iyi olmuş amaemzirirken zorlanmıyomusun? Ben emzirince açlıktan ölür gibi oluyodum..
Canım bana yetiyo bilmiom işte gece acıkıyorum ben gece yemeye alışkınım ama yemiyorm su içip yatıyormcanim ben cok yedigimden mi bilmem ama bana biraz az geldi
Abla ben ne aldıysam dondurmadan aldm valla çok zor vazgeçtmbenim menum
sabah : 2 ince dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : sade turk kahvesi 6-7 kiraz
aksam 2.5 dilim kepekli ekmek zeytin peynir domates salatalik sekersiz cay
ara : 3 top dondurma
arkadaslarla disari cikma kararimiz ani olunca daha yemek hazir degildi gecistirmek zorunda kaldim malesef gittigimiz cafede dondurma yiyelim dedik en az 3 top alindigi icin boyle oldu
Ay cnm mefrukemle karıştırdm seni menü güzel bence ama ben dondurma yiyerek aldm bu kiloları iştebenim menum
sabah : 2 ince dilim kepekli ekmek peynir zeytin domates salatalik sekersiz cay
oglen : sade turk kahvesi 6-7 kiraz
aksam 2.5 dilim kepekli ekmek zeytin peynir domates salatalik sekersiz cay
ara : 3 top dondurma
arkadaslarla disari cikma kararimiz ani olunca daha yemek hazir degildi gecistirmek zorunda kaldim malesef gittigimiz cafede dondurma yiyelim dedik en az 3 top alindigi icin boyle oldu
aslinda bence 1 toptan falan bisey olmaz da ben hic azina gitmiyom kiAy cnm mefrukemle karıştırdm seni menü güzel bence ama ben dondurma yiyerek aldm bu kiloları işte
28 yilin hatrina okadarcikta olsun ablaHerkesin menüsüde çok güzel
Çıtırımızın dondurması nazarlık olsun
Gittiğimiz yerde maraş dondurması vardı valla almamak için zor tuttum kendimi çünkü bizim oturduğumuz yerde bulunmuyor
Neyse tatlısız ama biraz fazla yiyerek bugünü atlatmış oldum
İnşallah yeni haftaya daha disiplinli olarak devam ederiz
Tabi önce kendime diyom bunu
Sağolasın cnm28 yilin hatrina okadarcikta olsun abla
Nice senelere inş
Geceleri sıkıldinmi bakim ben yokkenSağolasın cnm
Cnm bugun yazamadim sanada h.gBn dürüm falan hiç yemiyom ya et tavuk yiyceksemde sadece haşlama o kadar cnm çekti şimdi ya
Bn dürüm falan hiç yemiyom ya et tavuk yiyceksemde sadece haşlama o kadar cnm çekti şimdi ya
Hepinizin yeri başka cnmGeceleri sıkıldinmi bakim ben yokken
Cnm sadece haşlama yicem diye bişey yokBn dürüm falan hiç yemiyom ya et tavuk yiyceksemde sadece haşlama o kadar cnm çekti şimdi ya
Güzelmiş abla bnde yapıyim bundan sonraCnm sadece haşlama yicem diye bişey yok
Yağsız kavurma, fırında yada ızgarada yapabilirsin
Mesela ben fırında tavuk kızarttığım zaman yicemde derisini çıkartırım peçeteylede iyice sıkıp yağını çıkartırım
Döneride aynı şekilde peçeteylede bastırıp yağını alırım
Etleri kavururkende hiç yağ koymam kendi yağı yeter ona
Yemekleri lezzetli yapmalıyızki diyetten bıkmayalım
Artık hiç bi sebzeyide kızartmam fırında közleme yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?