• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayy abla kurbana kadar gidermiki 10 kilo falan valla süper olur çok spor yapamıyorm ama şimdilik iyi gidiyo bakalım
Sen sağlıklı beslenme dikkat et güzelim, gittiği kadar artık
Şimdi spor yapamasanda vermen yavaşlayınca başlasanda olur

Abla kiloyu ne sen sor ne ben solim cuma gunu bakariz beraber moralum bozulmasin diye bende kendimi tutup cumaya kadar tartilmiycam
Tmm cnm bikaç gün kaçırdıysayda bu hafta kendini toparlarsan gelenler hemen gider
Bu hafta bildirim yapmadığı için Haftaya yüzden ikiye bölünecek

Kızlar bugün neyapcaksınız varmı plânı olan varmı

Benim bugün akşam yemeği biraz geç olabilir
Kociş yemeğe götürcekmiş
Bizim 28.evlilik yıldönümü bugün

Basen eritme hareketlerini her gün sadece 15 dakika yaparak harika bir vücuda sahip olacaksın! Evde veya her yerde yapabileceğin basen eritme hareketleri sayesinde hem kalçaların şekle girecek hem iç bacakların incelecek hem de kilo vereceksin; yani üçü bir arada!

Egzersizlerden gerçekten fayda görmek için her birini 10 kere tekrar edip, bu onlu tekrarı üç kez yapmalısınız. Başlarken esneme bitirirken streçing hareketleri yapmanız kaslarınızı güçlendirecektir. Spor bittikten sonra 2 büyük bardak su için ki yaktığınız yağları terleme veya idrar yoluyla hemen vücuttan atın.

Resimli ve hareketli basen eritmeegzersizlerini öğrenmek sayfayı aşağı doğru kaydırın.

basen-bolgesini-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m-2.gif

Basen eritmek için bacakları karnına çekme hareketi 10 kez tekrar edin.

basen-bolgesini-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar.

basen-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bu hareket sadece basen eritmekle kalmaz, karın yağlarını yakmaya da yardım eder.

basen-eritme-egzersizleri-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır.

basen-inceltici-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

İşte bu hareket harika: tüm vücut çalışıyor ve basenler eriyor!
Kaynak. yüksektopuklar.

Oglumda iyi gibi
Ama ben anlamadim herkes 3 -4 gunde iyilesir dedi hep yattu cocuk 3 gun usluydu 5 gun cok oynadi kanamasu oldu korktum cok kesildi sonra bugun 8.gun kabuk bagladi etrafi suan heralde kabuk cikinca tamamen iyi olmus olcaak
Geçmiş olsun canım allah damatlığınıda göstersin..
Ayy abla kurbana kadar gidermiki 10 kilo falan valla süper olur çok spor yapamıyorm ama şimdilik iyi gidiyo bakalım
Ben verdiğim kilonun 11ini ilk ay vermiştim sende 9-10 verebilirsin bence..
Abla kiloyu ne sen sor ne ben solim cuma gunu bakariz beraber moralum bozulmasin diye bende kendimi tutup cumaya kadar tartilmiycam
Heh heh üzgünüz pazarteside tartılı yazmaya başlamışlar....
Kızlar bugün neyapcaksınız varmı plânı olan varmı

Benim bugün akşam yemeği biraz geç olabilir
Kociş yemeğe götürcekmiş
Bizim 28.evlilik yıldönümü bugün
Waaauv kutlarım canım. Beraber uzun ve mutlu bir ömür yaşayın....
Basen eritme hareketlerini her gün sadece 15 dakika yaparak harika bir vücuda sahip olacaksın! Evde veya her yerde yapabileceğin basen eritme hareketleri sayesinde hem kalçaların şekle girecek hem iç bacakların incelecek hem de kilo vereceksin; yani üçü bir arada!

Egzersizlerden gerçekten fayda görmek için her birini 10 kere tekrar edip, bu onlu tekrarı üç kez yapmalısınız. Başlarken esneme bitirirken streçing hareketleri yapmanız kaslarınızı güçlendirecektir. Spor bittikten sonra 2 büyük bardak su için ki yaktığınız yağları terleme veya idrar yoluyla hemen vücuttan atın.

Resimli ve hareketli basen eritmeegzersizlerini öğrenmek sayfayı aşağı doğru kaydırın.

basen-bolgesini-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m-2.gif

Basen eritmek için bacakları karnına çekme hareketi 10 kez tekrar edin.

basen-bolgesini-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar.

basen-eriten-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bu hareket sadece basen eritmekle kalmaz, karın yağlarını yakmaya da yardım eder.

basen-eritme-egzersizleri-resimli-anlat%C4%B1m.gif

Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır.

basen-inceltici-hareketler-resimli-anlat%C4%B1m.gif

İşte bu hareket harika: tüm vücut çalışıyor ve basenler eriyor!
Kaynak. yüksektopuklar.
Çok iyiymiş bildiğimiz hareketler aslında etkilerini öğrenmek iyi oldu.

Menüm:
Sabah-öğle bir oldu : 1,5 dl.kızarmış çavdar ekmeği+1 yumurta+1 kk peynir+1 çay kaşığı reçel
Akşam: 2 köfte kadar yağsız tavuk+2 çorba kaşığı yağsız tuzsuz haşlanmış bulgur+2 çorba kaşığı yoğurt+salata

Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun sanirim pazar buralaravpek ugrayan olmamis.

Zuhal abla esinle sana nice guzel yillar diliyorum.

Dunyadamisafir arkadasim yavrunla sana da gecmis olsun :) damatligina darisi.

İste emel in menusu :

SABAH -OGLE : 1hs yumurta 1 kk b.peynir 2 tbe domates salatalik yogurtlu patlican 1 sekerli cay.

SAAT 17:30 : 3 yk kisir marul cok az da tursu

Bugun ikindi ve akdam uzeri cay ictim seker yerine 1 er tane hurma kullandim.

Malum bacak agrisindan oturu spor yapamadim

3 lt su ictim.

İyi akşamlar benimde menim bu
SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği bir tatlı kaşığı bal 1 zeytin domates
ÖĞLE yağsız tuzsuz salçalı haşlanmış 1.5 tabak kabak 1 kase yoğurt
AKŞAM sadece bir normal tabak kadar karpuz yedim arada ise bi avuç leblebiyle bi dilim kavun 3 litre su içtm

Arkadaslar iyi aksamlar. Bugun sanirim pazar buralaravpek ugrayan olmamis.

Zuhal abla esinle sana nice guzel yillar diliyorum.

Dunyadamisafir arkadasim yavrunla sana da gecmis olsun :) damatligina darisi.

İste emel in menusu :

SABAH -OGLE : 1hs yumurta 1 kk b.peynir 2 tbe domates salatalik yogurtlu patlican 1 sekerli cay.

SAAT 17:30 : 3 yk kisir marul cok az da tursu

Bugun ikindi ve akdam uzeri cay ictim seker yerine 1 er tane hurma kullandim.

Malum bacak agrisindan oturu spor yapamadim

3 lt su ictim.
Cnm şekerli çaydan vazgeçemiyo musun biraz zor oluyo şekersize alışmak ama çok faydası oluyo

SABAH 2 haşlanmış yumurta 2 dilim kepek ekmeği bir tatlı kaşığı bal 1 zeytin domates
AKŞAM sadece bir normal tabak kadar karpuz yedim arada ise bi avuç leblebiyle bi dilim kavun 3 litre su içtm
Çok iyi olmuş amaemzirirken zorlanmıyomusun? Ben emzirince açlıktan ölür gibi oluyodum..

canim ben cok yedigimden mi bilmem ama bana biraz az geldi

Back