- 15 Temmuz 2015
- 3.562
- 11.201
- 158
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmmm anladım saol cnm hbCnm bugun yazamadim sanada h.g
Aramiza gecmisi okudum bitmedi daha netim bitmisti gelemedimde ben 1 hafta
Cnm sporla destekle biraz daha sık bi doktordan duymuştum vücut uzun süre bi kiloda kaldığı zaman zayıflarken bu kiloya gelince direnç gösterirmiş biraz daha az ye spor yap bence direnci kırılınca aynı devam edersnGunaydin kizlar. Ya anlamiyorum gecen cumadan bu yana 90.4 de takildim kaldim gitmiyo gitmiyo.tamam persembeye kadar ara sira borek vardi cuma cmts pazar cok dikkat ettim dun 6 dan sonra agzima tek lokma koymadim.1 gr bile oynama yok aaaaaa valla cok kizginim
Gnaydııın... Kesinlikle katılıyorum bende 90-92 arasında 1 aya yakın sürünmüştüm...Cnm sporla destekle biraz daha sık bi doktordan duymuştum vücut uzun süre bi kiloda kaldığı zaman zayıflarken bu kiloya gelince direnç gösterirmiş biraz daha az ye spor yap bence direnci kırılınca aynı devam edersn
Sağol emelcim çok mutluyum yaaaaa... Hadi bir otuz kilo daha sizinle beraber....Muska77 tebrikler arkadasim.devamini diliyorum.
Htc drg canim ben gecen sol bacagimin tendomlarini zedelemisim spor 1 ay yasak
Emziriyorum bundan da az yersem sutum bitcek :)
Supersin cnm sen darısı başimiza ins
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum
Çoook mutluyuuum..
İnşallah.. Ayyy 5 ay sonrada 55 olsaaaamStoreperde kolayliklar canim.
Muska77 insallah 30 daha gider beraberce.
Amin canım hepimiz incecik olalım bi dahada şişman olmayalım..Supersin cnm sen darısı başimiza ins
Incecik ve bir daha hic kilo almayan bir bayan olursun insaaalllahhhh
Anladım canım o zaman almamaya bak yapcek bişey yokMuska77 tebrikler arkadasim.devamini diliyorum.
Htc drg canim ben gecen sol bacagimin tendomlarini zedelemisim spor 1 ay yasak
Emziriyorum bundan da az yersem sutum bitcek :)
Tebrikler canım valla maşşşalllahhhİnşallah.. Ayyy 5 ay sonrada 55 olsaaaam