• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

💓Efsaneler Fit Olma Yolunda 💓

Ayyy ama herkes çok kilo vermekten 70 80lerden bahsediyo bnm morali sıfır sıfır sıfır oldu:KK12:
Yoooo moral bozmak yok. Ozaman veremezsin hep neşeli ve aktif ol. gidecek o kilolar başka yolu yok. Başladığımız işi bitirecez..
Tebrikler canım valla maşşşalllahhh:nazar::nazar::nazar::KK9:
Sağol canım sende gör inşallah hedefine ulaştığın günleri.. Benim hedefime daha 30 kilo var.

ben cuma 76.9 cikmistim bugun 75.9 ciktim bunda bugun regl olmamin etkisi olabilir mi bilmiyorum
ben 4 gun falan ayni kiloda kaliyorum sonra bi gun tartida 600-700 gr falan fark ediyo yani her gun 100 gr seklinde falan olmuyo toptan gidiyo sizce bu normal mi

Slm güzellerim

Gelelim benim bildirimime
2 gündür geç ve fazla yemenin karşılığını artı 2 olarak almış bulunuyorum
Ama benim adım Zühalse bu hafta bu artılar gidecek
Yoksa adımı değiştirmem lazım

ben cuma 76.9 cikmistim bugun 75.9 ciktim bunda bugun regl olmamin etkisi olabilir mi bilmiyorum
ben 4 gun falan ayni kiloda kaliyorum sonra bi gun tartida 600-700 gr falan fark ediyo yani her gun 100 gr seklinde falan olmuyo toptan gidiyo sizce bu normal mi
Kimisinde reğli öncesi şişkinlik olabiliyor, oluncada ödem gidince birden eksiye düşülüyor
Sende çok aç kalmadığına göre bi sorun yok cnm

Gunaydin kizlar. Ya anlamiyorum gecen cumadan bu yana 90.4 de takildim kaldim gitmiyo gitmiyo.tamam persembeye kadar ara sira borek vardi cuma cmts pazar cok dikkat ettim dun 6 dan sonra agzima tek lokma koymadim.1 gr bile oynama yok aaaaaa valla cok kizginim
:KK43: :KK43: :KK43: :KK43:
Emelim böyle takılmalar olabilir tatlım önemli olan vazgeçmeden devam etmek
Bide biliyorum kahvaltı saatini ayarlıyamuyon evinde olmadığın için ama kalkınca direk bikaç badem kuru kaysı falan atıversen ağzına, yanında bulunsun herzaman :KK66:
Birazdaha sabret eminim evine gidince herşey düzenli olunca çok güzel vereceksin

92.9 tartıda eksi görmek çok mutlu ediyo
Aynen devam güzelim, daha ne eksiler görecez inşallah
:KK3::KK3:
KIZLAAAAR diyete başlamamın 5 ay 6 gün sonrasında tam tamına 30 kiloyu devirmiş bulunuyoruuum :KK49:
:KK76:
Çoook mutluyuuum..:KK68:
muskammmmm çok tebrikler canım
Sen bu istikrarla eminim hedefine ulaşırsın
Valla sana kendimden çok güveniyom

Tatlım adın neydi yaa, bi seninkini bilmiyom

kızlar gunaydınn dun menulerınızı okudm cok guzledı hepsı..
ablacım sızınde yıldonumunuzu bussuru bussuru kutluyorum.. :KK68:
@smyr38 canım bende sporumu aksattm bıraz.. ama toparlarız merak etme :cool:

tartıldm bende bu arada, cuma gunu 76.9du suan 76.6 cıktım.. az ya da cok gıtsınde onemlı olan o gercekten.. sımdı ben stajıma gıdıyorum bıtse de kurtulsam yahuu.. :KK12: hepınızı opıuyorum kocaman.. ha bu arada kahvaltısız cıkmamak ıcın bı kucuk armut yedım.. bı ıkı bardak suyumu ıctım.. aksam gelıcem yıne menu bıldırımımı aksattım su sıralar hıccc rahat degılım.. o_O sevılıyosunuuzzz.. :KK37::KK15::KK36:
Teşekkür ederim cnm

Bikaç günlük rahatlamaya ne güzel almamışın
Tebrikler cnm

cuma günü 70.9 dum bugun 70.7 yim :KK1:

3 gün sürecek (tam olmasa da) hurma diyetine başladım. bakalım sonuc nasıl olacak :21:
genelde hurma diyetiyle falan verilen hemen geri geliyor cnm yinede sen bilirsin

Herkese gunaydinlar
Ben bugun tartildim 73.8 im
Ay ben aldim sanmistim sevindim valla cumaya kadar atak yapcam dun meyve depoladim valla kendime :-)
Özlemim yalnız dikkat et fazla meyvede iyi değil gerçi herkese göre değişiyor bana iyi gelmiyor
Hadi bakalım cuma tartı seni sevindirsin inşallah

İnşallah.. Ayyy 5 ay sonrada 55 olsaaaam
Aminnnnn
Bundan hiç şüphem yok tatlım

Ayyy ama herkes çok kilo vermekten 70 80lerden bahsediyo bnm morali sıfır sıfır sıfır oldu:KK12:
haticem biz kaçlardan düştük bilmiyonmu kızz. Aramızdaki fark biz 6 ay önce başladık
Bi müddet sonra sende dicen şu kadar Kilo verdim diye

Teşekkür ederim cnm

Tebrikler cnm

genelde hurma diyetiyle falan verilen hemen geri geliyor cnm yinede sen bilirsin

Özlemim yalnız dikkat et fazla meyvede iyi değil gerçi herkese göre değişiyor bana iyi gelmiyor

Aminnnnn

haticem biz kaçlardan düştük bilmiyonmu kızz. Aramızdaki fark biz 6 ay önce başladık
Abla atak yapcam vitaminsiz kalmim diy4 cok meyve yedim bisey olmaz inş bakalim verebilirsem demek bir sorun yok bu aksam ins napip edip yuruyus3 cikcam yeter bukadar tembellik.bide dans tv buldum dehset oryantel yapiyolar karsilikli iyi oluyo dansda vucudu guzel sekillendirirmis bilginiz olsun kizlarrrrr

Abla atak yapcam vitaminsiz kalmim diy4 cok meyve yedim bisey olmaz inş bakalim verebilirsem demek bir sorun yok bu aksam ins napip edip yuruyus3 cikcam yeter bukadar tembellik.bide dans tv buldum dehset oryantel yapiyolar karsilikli iyi oluyo dansda vucudu guzel sekillendirirmis bilginiz olsun kizlarrrrr
Hadi bakalım güzelim ama şeker oranı düşük meyvelerden seçersen daha iyi olur
Dans falan seviyorsan zumbada yapabilirsin

Teşekkür ederim cnm

Tebrikler cnm

Aminnnnn

İşallah işallh

selam cıcıslerr :KK24: :KK45: stajdan geldım hava ınanılmaz sıcak ınsaat basında beton dokumu cok yorucu oldu kız basıma.. :63: ama sımdı ıyıyım kendıme gelddım bıraz olsun.. eve gelırken canım ınnılmaz dondurma cektı buz gıbı ıce tea fılan.. ama yok dedım zamanında cok yedım sımdı olmaz.. :oops: bende eve gelınce bı tane orta boy seftalı ve kucuk bı armut yedım buz gıbı.. :KK28: suyumu da bugun 1.5 lt ıctım aksama kadar 2.5 3 cok rahat olur.. aksamkı menude karnıyarık pılav ve corba cacık yada salata fılan olucakmıs gıdısata gore bakıcaz artık :KK70: ben pılav yemıcem.. :KK12: dıgerlerınden doyana kadar yerım dıye dusunuyorm.. karnıyarıkta bı kucuk boy olabılır ama ıkı olmucak soz.. bıraz agır gelıyo zaten bana pek yıyemıyorum.. spor ıcın de acele etmek ıstemıyorum ama cumaya kadar 75.9ılan gosem varya dunyalr benım olur.. :KK68:

cok tebrik ederim canim aynen boyle devam
Sağol canım beraber devam edicez..
Slm güzellerim

Gelelim benim bildirimime
2 gündür geç ve fazla yemenin karşılığını artı 2 olarak almış bulunuyorum
Ama benim adım Zühalse bu hafta bu artılar gidecek
Yoksa adımı değiştirmem lazım
Verirsin sen zuhalcim sıkmacanını.
selam cıcıslerr :KK24: :KK45: stajdan geldım hava ınanılmaz sıcak ınsaat basında beton dokumu cok yorucu oldu kız basıma.. :63: ama sımdı ıyıyım kendıme gelddım bıraz olsun.. eve gelırken canım ınnılmaz dondurma cektı buz gıbı ıce tea fılan.. ama yok dedım zamanında cok yedım sımdı olmaz.. :oops: bende eve gelınce bı tane orta boy seftalı ve kucuk bı armut yedım buz gıbı.. :KK28: suyumu da bugun 1.5 lt ıctım aksama kadar 2.5 3 cok rahat olur.. aksamkı menude karnıyarık pılav ve corba cacık yada salata fılan olucakmıs gıdısata gore bakıcaz artık :KK70: ben pılav yemıcem.. :KK12: dıgerlerınden doyana kadar yerım dıye dusunuyorm.. karnıyarıkta bı kucuk boy olabılır ama ıkı olmucak soz.. bıraz agır gelıyo zaten bana pek yıyemıyorum.. spor ıcın de acele etmek ıstemıyorum ama cumaya kadar 75.9ılan gosem varya dunyalr benım olur.. :KK68:
Görrsün canım, sen suya çok taklmaya devam et su kilo düşmanı çünkü..

Aminnnnn

Teşekkür ederim Zuhalcim. Valla acayip bi gaza gelme modundayım. Tutmayın beni...
Bu arada adım Defne canım

Back